Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkamalinka

OSTATNIO BYLAM U MOJEGO CHLOPAKA

Polecane posty

Do Myszka17* to ty lubisz stolec na gorąco. sama cie widzialam jak lizałaś z szamba krowi placek.

Gość karolinkamalinka
Każdej niedzieli po obaleniu winiacza za 3,50 pod bramą kościoła natarłszy się pod pachami i w kroku świeżą gnojowicą chwytam za widły wuja Wiesława, na nogi wciągam filcgnoje i kładąc się w poprzek na drodze krajowej A1 oczekuję iż tym sposobem stanę się sławna i bogata jak Andrzej Lepper.

Gość prowokejszyn jak diabli
znam Cię podszywaczu, dyskutowaliśmy ostatnio o archetypie kobiety- kurwy a już myślałeś że jesteś anonimowy, Twoje słownictwo Cię zdradziło ;-)

oj cienki, cienki jesteś między uszami....gdzie indziej pewnie też....

Gość Kurczaczek_678
ale idiota z tego podszywacza, wszyscy wiedza ze on klamie;-/

Gość Kurczaczek_678
weź sie nie podszywaj pod ludzi, bop nikogo to nie bawi:-/

Jak ja chłop jak ja kobita. Z krwi i z ości. To ty jesteś byłą EDZiA5 podszywaczu. Zaraz na ciebie nasle Zygmunta.

Gość Kurczaczek_678
prowokejszyn jak diabli ma racje z tym zdaniem ze nie tylko jest cienki miedzy uszami :P

Gość Kurczaczek_678
W każdy pierwszy i trzeci wtorek miesiąca, zakładam prochowiec pamiętający czasy późnego Gomułki oraz moherowy beret wykonany wlasnoręczne w noc świętojańską przez panią Jadwigę - pensjonariuszkę pobliskiego Domu Spokojnej Starości "Pod Starym Dinozaurem", po czym zmierzam ruchem jednostajnie przyspieszonym na główną ulicę mojego miasta, gdzie udając znaną dziennikarkę lokalnej stacji telewizyjnej przeprowadzam sondę uliczną na temat zdrowia psychicznego zwierząt domowych należących do znanych polityków. Po uzyskaniu satysfakcjonującej mnie odpowiedzi od uczestnikow sondy, wydajac z siebie okrzyk godowy mandryla afrykańskiego, szybkim ruchem zrywam z glowy beret oraz rozchylam poły płaszcza ukazując zaskoczonym rozmówcom kępy wlosow na klatce piersiowej, informujac przy tym o fakcie ich przeszczepienia z pośladków domowymi sposobami przez pana Władysława - pracownika punktu napełniania butli gazem.

Gość Kwiatuszek Rosalindy
a kto jest tym podszywaczem bo juz sie gubie dopiero weszlam tu/

Gość Zygmunt III Waza

Ten kurczaczek to niezłe ziółko zobaczcie jego inne wpisy na forum jak chocby ten o playboju.

W chyba gejmboju ciemnoto wiejska.

Spędzam godziny na kafeterii w nadziei, że ktoś się pode mnie podszyje - kiedy już dostąpię tego zaszczytu, oddalam się w podskokach, podśpiewując cichutko pod nosem arię Jontka "szumią jodły na gór szczycie", a następnie oddaję sie degustacji swoich wysuszonych stolców, które kolekcjonuję w piwnicy, podniecając się przy tym tak bardzo, że szczytuję i wydaję odgłosy podobne do kopulującego nietoperza.

owijam się zieloną folią skradzioną z pobliskich ogródków dzialkowych, do ust wkladam butelkę po piwie sarmackim z biedronki po czym chowam się w szambie i udaję aligatora .