Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka mala

szkoci, jacy są

Polecane posty

Gość olenka mala

mieszkam w uk jutro przeprowadzam sie i bede mieszkala ze szkotem znacie jakichs szkotow, jacy sa szkoccy faceci

trudni do zrozumienia :D ale poza tym sa OK. przynajmniej ci 2 z ktorymi pracowalam byli OK

Gość olenka mala
valeriana co masz na mysli piszac ze sa trudni do zrozumienia a przystojni sa, rany jaka jestem ciekawa do tej pory otaczali mnie sami anglicy a wiadomojacy sa anglicy narcyze, nie wszyscy rzecz jasna

maja trudny do zrozumienia akcent :D ale da sie przezyc. w sumie to znalam 3 z ktorych tylko jeden byl przystojny, bardzo fajny, uprzejmy, wesoly i uczynny (ale rudy bo mial korzenie irlandzkie) a dwaj pozostali byli tacy sobie, nie w moim typie ale ogolnie do przyjecia. nie sadze zeby jednak to byl wyznacznik do okreslania w ten sposob wszystkich Szkotow.

najwiekszy angielski narcyz jakiego znam to moj kolega, ktory nigdy nie mial dziewczyny bo coz, jest nudziarzem przecietnej urody a wymagania ma ze hoho..... :D tak wiec wiem troche o narcyzmie

Gość olenka mala
hehehe wiem cos na temat samouwielbienia angoli ale faceci do przyjecia, natomiast kobitki rany boskie masakra sa wredne, totalne bezguscia, prawia ci komplementy, sa mile a za placeami szkoda gadac do tego paskudne w firmie w ktorej pracowalam, mialam wydawalo tak mi sie przez dluzszy czas dwie kolezanki, takie z ktorymi naprawde bylam zaprzyjazniona, okazalo sie pozniej, co bardzo przezylam, plakalam, ze obgadywaly mnie, a ja im sie zwierzalam, radzilam, ohydne nie chce mi sie tego przypominac, strasznie falszywe qwa a takie mile byly i chetne do pomocy az trudno mi bylo w to uwierzyc wracajac do szkotow, mam nadzieje, ze okaze sie milym czlowiekiem, boje sie troche, zobaczymy

Gość gość
Anglicy mowia zupelnie inaczej niz szkoci Mieszkam w szkocji 7 lat i do dzis czasem sie zatne ,bo nie wiem co mowia.Co miasto inny slang.Znam kilku anglikow mowia jak dla mnie powoli i wyniosle jakos tak to odbieram.Szkoci szybko skrotami masa slow swoich slangowych.Ja pracuje z samymi szkotami fajni ludzie sa tek kurwy jak wszedzie.Zawsze mi pomocni nie powiem ,bo trafiam czesciej na dobrych niz zlych a gdzie dokaladnie sie wwyprowadzasz.Ja mieszkam w okolicy Glasgow ,ale juz Edinburghu czy Aberdeen mowia inaczej

Gość gość
to wątek z 2007r. ale keep talking :D