Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jakis koszmar

pomóżcie z grupą kwri.... błagam!

Polecane posty

Gość to jakis koszmar
najgorsze jest to, że mąż ma A+ i co pewnie będzie konflikt prawda??:(

moja mama ma RH+ a tato RH- przez calą ciąże musiała być pod stałą kontrolą ale żadnego konfliktu nie było

Gość to jakis koszmar
no ale konflikt jest podobno tylko wtedy kiedy kobieta ma minusowy odczynnik :-o

Gość wiecej kaszanki jedz

Gość to jakis koszmar
ja nie wiem... :D skoro z dwóch plusów sie robi minus to może z dwóch minusów plus...:):)

smutna taka nie jeste możliwe - jest recesywny rodzice mają -/- i -/- i dzieci mają 100 % -/- to o konflikcie serologicznym http://www.forumginekologiczne.pl/specjalista/ep,251 teraz na samym początklu ciaży lekarz zleca badania krwi i on już wie co zrobic żeby było dobrze jeśli moze dojść do konfliktu jak w Twoim przypadku właśnie... ale głównie problem narasta przy kolejnej ciąży nie pięrwszej... bo Twój organizm wytwarza przeciwciała anty +, ale niemartw się teraz daje się \'odtrótke\' i można mieć kolejne dzieci ... pod baczną kontrolą lekarska :D

to jakiś koszmar z dwóch + nie robi się minus poczytaj dokładniej już to pisałam ...

Gość to jakis koszmar
nie no wiem wiem... ja to tak na chłopski rozum :P wiem ze jest +/- bla bla skoro mówicie , że jest wszystko ok i nie mam się czym martwić to juz się nie martwię ;) dobrze, że ojciec jest wciąż moim ojcem a mama mamą ;) :):) dzieki za wszystko 🌼

hehe no na chłopski rozum to rzeczywiście moze z dwóch + być - ale na chłopski rozum z dwóch - nie moze być + :P:D

zmartwiła jeśli już.. a czemu? wiesz to jest tak jak masz 4 jabłka po dwa na kupce to nagle nie stanie się z nich gruszka :) a jabłko jest \'słabsze\' niż gruszka i ustępuje jej pola :) hehe dlatego jeśli masz na kupce jabłko i gruszkę to fenotypowo ujawni się gruszka a jabłko będzie jej towarzyszć tylko ale go nie będzie widać :) pod wzgl. cechy.