Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina1982

Wesele Bydgoszcz

Polecane posty

Gość panczurka
Hejka! Domyśliłam się, że to błąd. Zdjęcia posłałam, mam nadzieję, że doszły ( u mnie czasami poczta zawodzi - jakby co, daj znać). Miłego oglądania hehe :D

Gość malina1982
Z góry dziękuję. Juz sprawdzam :)

Gość malina1982
Na razie jeszcze nic nie ma, ale będę sprawdzać

Gość panczurka
Dobrze. Zajrzę tu jeszcze po 22. Jakbyś nic nie dostała, to daj znać. Prześlę jeszcze raz. Na razie zmykam od kompa.

Gość malina1982
Ok, pa pa

Gość panczurka
Haj, dostałam maila zwrotnego, więc na bank w ten sposób nie dojdzie. Zrobimy tak: napisz mi pustego maila na adres: justol@tlen.pl Ja prześlę Ci wtedy mojego maila jako zwrotnego - kilka razy to już się u mnie sprawdziło.

Gość malina1982
Już wysłałam

Gość panczurka
Kurcze, ja też nic od Ciebie nie mam. Mój portal zablokował Twój adres, nie wiem czemu... Może zarejestruj się na tlenie (darmowo), a wtedy na pewno dojdzie. Oczywiście jeśli aż tak Ci zależy. Innej rady chyba nie ma - próbowałam dwa razy wysłać i wyświetla mi 'stop: adres zablokowany' :(

Gość malina1982
Na razie nadal nic nie ma ;)

Gość malina1982
Ok, wyślę Ci z innej mojej poczty, poczekaj

Gość panczurka
Na razie też nic nie dostałam... ale poczta płata nam figla. Jakby co podaję Ci adres strony tego salonu, może tam coś wypatrzysz: www.paluki.pl/kasia i adres e-mail: kasia@paluki.pl

Gość malina1982
Ok, dzięki za pomoc przejrze sobie tą stronkę, a możesz mi jeszcze tylko napisac ile kosztuje uszycie takiej sukienki?

Gość panczurka
Wiesz co, ja płacę bardzo dużo, bo wybrałam sukienkę całą z koronki (15 metrów zeszło...), więc płacę 1850 zł, przy czym jest to usługa: szycie-wypożyczenie (czyli oddaję ją po ślubie do salonu). Ale normalnie ta usługa kosztuje 800-1100 zł, a np. samo wypożyczenie kołom 600 zł.

Gość malina1982
Czyli płacisz 1850 zł a sukienka nie będzie Twoja?

Gość panczurka
Dokładnie. Ale wypożyczenie sukienki, która stanowiła pierwowzór dla mojej (taka hiszpańska firma) kosztowało w Poznaniu 3050 zł. Więc zdecydowałam się na to wyjście. A sukienka i tak potem by wisiała w szafie, bo nikt używanych sukienek nie kupuje. Chyba że za 300 zł :(

Gość malina1982
To rzeczywiście wybrałaś najlepszą opcję, a ta sukienka jest w którejś z tych kolekcji, które mi przysłałaś

Gość panczurka
Nie, jeszcze nie. Wystawią ją dopiero po moim ślubie. Jedna dziewczyna jak zobaczyła moją sukienkę chciała ją wypożyczyć, ale że ma (miała?) ślub przede mną, więc to nie przeszło i... zdecydowała się szyć taką samą! Ale jestem zła! Wrrr... Żartuje oczywiście. Miło mi, że jej się spodobała :D Szkoda, że nie udało mi się przesłać Ci zdjęć. Ale jeszcze coś spróbujne zrobić z tym fantem.

Gość malina1982
To musi być naprawdę piękna sukienka :) Będe czekać na te zdjęcia, może w końcu się uda ;)

Gość panczurka
A czy buziaczek.pl to nie jest teraz onet.pl? Spójrz tutaj: http://buziaczek.pl/ Może zamiast buziaczek wpiszę w adresie onet?

Gość miałam w kwietniu
meiliśmy ślub w http://www.hotelpalac.pl/wesela/ w sali ostatniej na zdjęciach. obsługa super, jedzenie sali stroić nie trzeba,elegancko i miło

Gość malina1982
nie, tak na pewno nie przejdzie, musi byc buziaczek.pl, a próbowałaś tomasz11@wp.pl?

Gość malina1982
do "miałam w kwietniu", a ile płaciliście za osobę?

Gość miałam w kwietniu
150zł w to wliczono napoje zimne kawe herbate owoce=bez limitu .soje mieliśmy ciato i alkohol.jesli chodzi o jedzenie np na obiad było do wybóru (próccz zupy-my wybraliśmy tradycyjnie rosół) 8 dań, i kilka dodatków +surówki ,o 23 .00 był prosiak pieczony ,.... generalnie jedzeni było rewelacyjne obsługa .... gdybyśmy mieli robić raz jeszcze także tam....do dziś nasi goście wspominają to wesele

Gość malina1982
Dla mnie to trochę za drogo, ale na pewno tam podjadę. Mieszkam w fordonie więc mam niedaleko :) A na ile osób mieliście wesele?

Gość miałam w kwietniu
50 :) raz jeszcze moglibyśmy mieć życze powodzenia :)

Gość malina1982
Czyli tyle ile my planujemy, ale ile w sumie wyniosło Was całe wesele i ślub?

Gość miałam w kwietniu
to tak cudowny dzień , że wrato zapłacić troszkę więcej by potem słyszeć po długim czasie, żewesele było super.i samemu mieć poczucie , że było :)

Gość miałam w kwietniu
ok 15 tyś sukienkę miałam dość drogą, ale np samochód jechaliśmy "starą"warszawą za 400 zł, zmawailismy winietki, i prezenciki dla gości*pudeczłeczka z czekoladkami i zawiszą.. także są to kiszty które nie każdy musi ponieść

Gość miałam w kwietniu
:) przepraszam za zjedzone literki

Gość miałam w kwietniu
a i w kościele pan grał na skrzypkach a pani śpiewała ave maria-jeśli kotś nie chce to też koszt mniej