Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaczerniona trzy

Do zaczernionych osób

Polecane posty

Gość Zaczerniona trzy

Czy generalnie będąc zarejestrowanym piszecie czasem głupie rzeczy na pomarańczowo?:D Ja jestem na kafe od dawna, pewnie kojarzycie mój nick ale wole zapytać o to będąc pomarańczką:D

Gość a dlaczego nie
podasz nicku na czarno!

ja nie. ja mam 2 czarne nicki.. ten w ktorym wale czasem ostrszejsze i odwazniejsze texty.. i drugi. taka normalna ja..

Gość A*nna
nie pisze głupich rzeczy na orange. dobieram nik do tresci:)

Gość a ja mam -
trzy czarne, w zależności od topu używam któregos, a czasami i na pomarańczowo popiszę, cenie sobie anonimowość :D

Gość Zaczerniona trzy
szczerze nie wiem dlaczego, chyba dlatego ze uwazam ze to głupi topik i sobie o mnie źle pomyślicie:D

Gość Zaczerniona trzy
Nie powiem kim jestem , bo po co :) Rozmawiacie tylko z czarnymi? :P Pomaranczowi nie mają głosu i nie zasługują na rozmowę?:D

ja mysle,ze na pomaranczowo pisza Ci, ktorzy boja sie odkryc,,,, a jest ich mnostwo, ale to bardzo zalosne jak ktos chowa glowe w piasek.

Gość a ja mam -
Ok malusienka poprosimy imię nazwisko adres i numer telefonu, no i zdjęcie oczywiście, nie chowaj głowy w piasek :P

Gość Zaczerniona trzy
Hmm może nie chodzi o odkrycie siebie, ale czasem chce się cos napisać co całkowicie odbiega od charakteru osoby jaką jesteś i nie chcesz by ludzie poznali, że takie oblicze też masz , chcesz to ukryć... Swoje prawdziwe "ja" , które daje anonimowośc;d

Nic mnie nie obchodzi kim jesteś i nie chce mi się nawet wysilać abym to odkryła. \"Generalnie\":D - mam to w tyle ! 🖐️

Gość zaczerniona trzy
zakłopotka--> ja tylko zapytałam , nie musiz odpowiadac jak cie ten temat nie interesuje:)