Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaPierdolnieta

nie umiem wspólżyc z ludzmi

Polecane posty

Gość hej beznadziejna...
Nieważne kim jestem, ważne że chcę Ci pomóc i dlatego o to pytam. Uczysz się? Studiujesz? Pracujesz? Mieszkasz z rodzicami? - to taki krótki wywiad psychologiczny. Zaufaj mi :)

hej beznadziejna... --->uczę się po wakacjach ide do 2 lasy lo mieszkam z rodzicami ok o tyle ile to moziwe zaufam przez internet zaufam Ci Błękitna Laguna --> 🖐️:) dzięki Blekitna nie wiem dzisiaj się jakoś załamalam nic mnie już nie cieszy tak jak dawniej staram się nie przejmować ale nie umiem z ledwoscia powstrzymuje łzy przez cały dzień :o jestem do kitu nigdy nie bede taka jak inni 😭

Gość 39-43-0
jestem mlodszy? Ty tez za szybko wnioskujesz. I chodzilo mi tylko o ten fragment: "koleś się dwoił oraz troił... ja wiem, się starał. A ja nic. Tylko patrzyłam na zegar naścienny i coś tam bąkałam pod wąsem. D**a zbita, zero trachania, odmówiłam skrzętnie i wróciłam do domu." jesli kobieta tak by sie zachowywala na randce, to zdalbym sobie sprawe, ze to ja nie nadaje sie do bycia z kobieta. Po prostu winy dopatrywalbym w sobie.

Gość 39-43-0
A, no to co innego, zwracam honor, masz 🌼 ode mnie. p.s. jestem mlodszy ;)

Lahkoona ---> teraz jest lepiej ?

Gość hej beznadziejna...
... myslałem że jesteś o wiele starsza i dlatego takie problemy. Powiem Ci tak... wszystko przejdzie. Jak chcesz pogadać osobiście pisz na gg 1518002 :)

nie wydaje mi sie ze przejdzie samo z siebie :o

Gość hej beznadziejna...
...napisz do mnie, jestem online tylko niewidoczny ;)

nie wiem jak do Ciebie dotrzec beznadziejna, przestan wypisywac te brednie, zmien tok myslenia. nie bedziesz taka jak inni? a jacy sa inni? dlaczego masz zadreczac sie ze sa lepsi od Ciebie? nie daj im tej satysfakcji. jestem w praktycznie Twoim wieku i wiem jaki wplyw ma na nas otoczenie, ale ja mam to gdzies. jestem uznawana za najwieksze dziwo, wlasnie dlatego ze tak powiem, nie probuje dreczyc kogos zeby mi bylo dobrze, w kazdym staram sie dostrzec cos pozytywnego, nie mowie ze nie mam przyjaciol bo jest kilka osob mojego pokroju i dobrze mi z nimi, widze w Tobie dziewczyne przez ktora inni probuja sie dowartosciowac, nie daj sie im!!!

dzieki dziewczyny czasami jesteście naprawde kochane :* jedyne moje zródło wsparcia to ludzie z kaffe 😭

mlodzieżowa z Ciebie "matka" i fajna kobita zarazem hmm fajnie ze tacy ludzie jeszcez są sorki ze teraz tak refleksyjnie i nudnawo przynudzam