Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elaineblath

Vernicadis - nalewka ziołowa - czy ktoś wie gdzie kupić?

Polecane posty

witam - czy ktoś wie może gdzie można kupić tą nalewkę? jestem z warszawy, więc najlepiej jakby to był adres warszawski ale w Polsce też będzie ok. Sprawa bardzo dla mnie pilna, moje dziecko powinno to zacząc pić od wtorku. Bardzo proszę o jakieś namiary. pls pls pls

dzięki za info : w międzyczasie trafiłam na babeczkę w katowicach, która przesyła tę nalewkę pocztą i właśnie sfinalizowałam transkację :) a tak przy okazji - pomogło jej picie?

Gość llilianka
Ja zdecydowałam się na picie ziół ze względu na to że w nalewce jest alkohol. Podobno zioła są równie skuteczne jak nalewka. Nie wiem czy pomogły (miałam lamblie), bo miałam bezobjawowe i później badań nie robiłam.

tak, ale nam lekarz powiedział, żeby ten alkohol odparować i dopiero to pić; co do objawów to moje dziecko miało ich sporo także u nas raczej będzie wiadomo, czy zadziałały; oczywiście nalewka jest jedną ze składowych całego leczenia - obok leków i kąpieli w ziołach

Gość czy można profilaktycznie
można to pic profilaktycznie, albo np jak się nie jest pewnym czy się ma "coś" czego być nie powinno, chodzi mi o jakieś toksyny i robale.....???czy tylko jeśli na pewno wiemy że mamy np. owsiki......?

Vernicadis można kupić na przykład przez www.oczyszczanieorganizmu.pl. Sprzedawca ma dość dużą wiedzę na temat pozbywania się pasożytów jelitowych, warto go wypytać bo w miarę chętnie odpowiada.

Gość zybex
nalewkę można kupic w jednym sklepie Białystok ul.Wysockiego .kupiłem dzisiaj 24.08 11

Gość gość
NIESTETY JUŻ NIE MOŻNA KUPIĆ cudownego VERNICADISU, zakazano jego produkcji z niewyjaśnionych przyczyn - rzekomej niezgodności z prawem UE. !!!! SKANDAL !!!

Gość gość
Ależ wiadomo z jakich przyczyn zakazono jego sprzedaży - był naprawdę sukteczny, a wiadomo, że UE nie dopuści skutecznych preparatów i metod leczenia do obiegu. I na co nam była ta unia?!

Gość gość
Można nadal kupić,kupiłam 27.09.2016 w sklepie zielarskim,konkretnie w Niemodlinie wol.opolskie,pozdrawiam.

Gość gość
Wszystkie krople Ojca Grzegorza Sroki można kupić u dystrybutora ma sklep internetowy https://zdrowydyskont.pl/ Oryginalne produkty, szybka dostawa, super kontakt także szczerze polecam.