Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cobus

Kocham obficie owłosione cipki

Polecane posty

no wszystko się zgadza, ilu mężczyzn, tyle gustów :) - ale jak one ten busz wyhodowały??? No nawet jak bym jej przez rok nie tknęła, to bym tyle nie miała - no niesamowite :)

Gość hairy-lover
Klaudka - zapewniam Cię, że gdybyś na rok odstawiła cały sprzęt do golenia i depilacji byłabyś dla mnie ideałem kobiecej urody! :)

hairy-lover --> no nie wiem czy bym Ci się tak podobała, bo tak bym na pewno nie wyglądała :) No nie wierze w to Gargamel --> dzięki, dośc nietypowy komplement, ale zawsze ;)

Gość hairy-lover
Z całą pewnością byś mi się podobała! Owłosienie nie musi być koniecznie bujne; wystarczy jeśli jest NATURALNE!!!

Gość hairy-lover
A to dlaczego Gargamelu??? Kulturalna dyskusja zawsze może być pozyteczna. A może się przekona i chociaż na zimę zapuści sobie futerka (w majteczkach i pod paszkami) ?

Gość rewelka....
lubie owlosione cipki ale nie pachy, to mnie obrzydza. Tylko ze owlosione panie powinny bardziej dbac o higiene. Kiedys na imprezce jednej lasce robilem minetke to czuc bylo moczem :O Byłem pijany i napalony wiec wytrzymalem no ale na przyszlosc drogie panie, pamieajcie o tym ;)

busz na pipce to coś strasznego :-o nie wspomne już o pachach... nie chcę nawet o tym myśleć, że mogłabm dopuścić do takiej sytuacji ;) :) ale... o gustach się nie dyskutuje :)

ta na ostatnim zdjęciu... bo po cipce wnioskuje, że to dziecko ma jeszcze mleko pod nosem :P musi byc paseczek :P

Gość 19on87
Bardzo lubie gdy cipka ma wloski dlatego chetnie popisze o tym - gg 9250487

Gość 19on87
Zasadniczo to jedyne owłosienie łonowe (i jedyne łono) jakie widziałem należy do spanielki sąsiadki - pani Leokadii, dystyngowanej starszej pani - której zajrzałem pod ogon gdy czekała cierpliwie na panią pod sklepem :)

ochyda... ;/ nie wiem czy wiecie z jakiej epoki pochodzi owlosienie zarowno lonowe jak i te pod pachami oraz w jakim celu nature wyposazyla w nie kobiety... owlosienie jest niepraktyczne i niehigeniczne ;/ ;/

Ja też kocham obficie owlosione cipki.Są bardzo podniecające.

Gość torgal
Przypadkowo cliknołem tą strone i też jestem zwolennikiem naturalnego owłosienia,tylko nie na nogach

Gość Pawulon
Mam pytanie czy jest to zle ze uwielbiam owlosione cipki wrecz pragne owlosione i niewiem czemu

Jeden lubi żyto, drugi piwo nie mi to oceniać I nie strasz ludzi jakimiś odgrzewanymi kawałkami , bowiem pewne nicki budzą niezdrowe wspomnienia. :P

Ja też tak mam,kocham obficie owłosione cipki,im bardziej tym lepiej ...

Gość wielb.pończoch 38
Owszem, owłosiona muszelka jest bardzo seksy! Uwielbiam takie obficie owłosione.

Gość i to jest właśnie to!!!
zadbana, ale nie wygolona!

Gość reno59
Uważam,że kobiety z naturalnym zarostem są odważne,gorące i bardzo seksowne.Wiele dziewczyn zamęcza się z powodu kilku włosków w nie tym miejscu tracą zmysły by była taka wypolerowana do połysku. Nie wszyscy są za tą depilacją u niektórych (u mnie też) na taki widok robi się niedobrze. Te włoski u kobiety są potrzebne z wielu względów i tam powinny pozostać.Młodzi ludzie i moda połączona z brakiem odwagi usuwa to co w kobiecie dodaje tego CÓŚ :)

Gość Mateusz Kowalski
Ja należę do mężczyzn, którzy również cenią sobie naturalność kobiecego łona dlatego też zapraszam wszystkich, którzy lubią owłosione c*pki na swojego bloga, na ktorym znajdziecie masę fotografii, animacji i tekstów na ten temat :) http://naturalnakobiecosc.blogspot.com/