Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E.P.pilne

dziwny facet/

Polecane posty

Gość E.P.pilne

Hej! Bardziej to sprawa mojej kupeli niż moja ale moze wy bdziecie wiedziec co z tym zrobić(choć już wszystkiego próbowałyśmy) Moja kupela poznała fajnego faceta przez internet bardzo długo ze soba rozmawiali zanim doszło do spotkani(w sumie to on zaproponowal jej spotkanie).Dobrze im sie układało i zapowiadał się to świetny zwiazek az do teraz. Przez poł roku próbowala to ratowac to ona pisal meile sms i zostawiał wiadomości na gg. chciał sie z nim nawet spotkac aby z nim o tym pogadac ale on cały czas twierdzi że nie ma czasu. Zorganizowaliśmy przypadkowe spotkanie ze znajomymi na którym był on i ona (nic o tym nie wiedzieli). On był bardzo szcęsliwy ze ją widzi, nie uciekł z tego spotkania tylko caly czas na nią sie gapił. Zmieniliśmy nawet bar zeby zobaczyć czy facet sobie pojdzie po jednym piwku (bo kupela powiedziala ze jak by mu coś sie nie podobało to by sobie poszedl, bo kiedyś tak zrobił wykręcajac sie że ma dużo nauki). Jednak on poszedł znami pomimo tego ze na niego czekało mnustwo zajęć w domu (sam nam o tym powiedział). Wszyscy sadzili że po tym spotkaniu coś zaiskrzy bo dziewczyna jest fajna madra i rozsądna(sam on nawt tak twierdzi). Jednak on nie ma czasu zeby sie z nia spotkać i porozmawiać wyjasnić ta sytuacje. telefony i sms oraz gg odpada bo to nie jest rozmowa na takie coś.Wiem ze wszyscy wiedzieli ze oboje sie angazują ale zadna z tych osob nie wie jak im pomóc. może wy wiecie?

Gość E.P.pilne
coś kiepsko widze wy terz nie wiecie co z tym zrobić:/

Gość E.P.pilne
jest bardzo dziwny i w dodatku jej na nim bardzo zależy a problem jest nadal nie rozwiazany:/

czemu ludzie zawsze chcą ze wszystkich robić związki :O przecież mogą być wolni, lubić się, rozmawiać... obie osoby być atrakcyjne i zostać przyjaciółmi/znajomymi :D Przecież można kogoś uważać za fajną osobę ale nie próbować robić z tego związku i czemu on miałby być dziwny? jeżeli nie jest to \"chcę ale się boję\" :D to o co wam chodzi?

Gość E.P.pilne
hmmm może oni niechcą byc razem ale chca razem sie komunikowac a le jak narazie im to nie wychodzi

A ja mysle ze koles jest co najmniej dziwny!!! Jak mozna tak traktowac kobiete ktora sie lubi i ktorej wyraznie okazalo sie na poczatju zainteresowanie?? Jesli widzi jak ta kobieta sie stara to jak facet moze na to nie zareagowac w najmniejszym stopniu??? To nie jest facet!!

Gość to w takim razie
a moze on kogoś ma i nie chce się wiązać...

Facet powinien juz dawno jej o tym powiedziec, jesli nie wiaze z nia zadnych planow. Czy tak trudno jest wyslac jednego smsa???

To niech jej to powie kulturalnie !! Dziewczyna jak widac zasluguje na szacunek!! I powinna wiedziec na czym stoi juz dawno a nie koles sie bawi w jakies dziecinne gierki i tyle czasu nie daje jej znac o sobie a przeciez widzi jak ona soe stara!! Zenada!!

Gość Alicja czarodziejka
Mysle , że go gnebicie telefonami , @ itd.. Dajcie mu spokuj , nie ma czasu = nie chce tego dalej ciągnąć . Co chcesz zrobić na siłe go uszczęśliwić , czy może siebie uszczęsliwić . Dziewczyna może fajna , ale może znalazł lepsza , może nie jest gotowy , może ma jakieś problemy itd.

Gość E.P.pilne
To czemu cały czas jej mówi że jak bdzie miał czas to znia porozmawia?

Gość Alicja czarodziejka
a jak ma ją spławić ?

Gość E.P.pilne
ale to spotaknie było udane ludzie sami stwierdzili ze jest ok i idzie w dobrym kierunku

Gość E.P.pilne
czyli lepiej pisac jak wróce to pogadamy niz okreslic nie mam nic ci do powiedzenia i niechce z tobą sie dalej kontaktowac

Typowa meskosc!! Nie powiem: nie chce Cie, bo moze fajna d*** jestes i moze lepsza sie juz nie trafi, wiec Cie zatrzymam tak na wszelki wypadej, jesli nie znajde innej!! ZENADA nie facet

Gość E.P.pilne
dokładnie ten sam nie wie czego chce???????????

Gość Alicja czarodziejka
Kobiety wyluzujcie . Czego nie kumacie ? Facet nie ma ochoty na dalszy kontakt i tyle !

Gość E.P.pilne
pozatym to chba nie facet skoro nie umie sprawy załatwić po mesku tylko tak sie wymiguje;)

Gość poznałem dziewczynę
podobną z zachowania do tego faceta:P i po prostu przestaje mi własnie zależeć, ciągnąć za język,prosić o kontakt itd. Patrząc na inne realcje.....po prostu innych ludzi, nie wierze ,że gdyby ktoś był na prawdę zainteresowany to by tego nie odwzajemnił. Chyba ,że ten koleś ma coś za uszami:o Jakby do tego doszły namowy znajomych albo coś to byłbym tymbardziej wściekły,że nic mi nie wychodzi. Dajcie temu spokój.... Mi zalezało odezwałem się pierwszy, starałem się pchnąć coś do przodu ale teraz moge powiedziec ,że nie wyszło...podziękuję za znajomość i żyje się dalej

Gość E.P.pilne
tak nie ma ochoty to po co to kontynułje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Spoko kokos, moga wyluzowac, ale czarodziejka sama pomysl, postaw sie w sytuacji tej dziewczyny, nie wkurzylabys sie na takiego goscia?? A co jesli Ciebie taka chora sytuacja kiedys spotka?? Jak facet moze sie tak zachowywac?? W ogole jak czlowiek moze sie tak zachowywac?!

Gość E.P.pilne
tylko ze ta dziewczyna sie obarcza że to z jej winy:(

Gość Alicja czarodziejka
oj co do dziewczyn to jest inna bajka -facet! Nie wiesz , co kobitka ci szykuje , czy to może jednak taka gra itd. Faceci sa prości jak budowa cepa wiec wszystko jasne ;)

Gość E.P.pilne
misiek sissiek ma racje każdego to moze spotakac im bdzie sie zastanawiał co z nim nie tak:/

Gość Alicja czarodziejka
Odpowiadan ma Pytanie ---> przestałam sie rozczulać , to ja puszczam facetów bokiem nie oni mnie . Zycie nie jest łatwe , miłe i przyjemne , składa sie również z Bólu i rozczarowania 🌻

Nie rozumiem, po prostu nie rozumiem jak mozna tyle czasu kogos zwodzic?!?! Ja kiedys gosciowi, na naszej drugiej randce, jak juz go troche bardziej poznalam, a on mnie zapytal czy ma szanse u mnie, odrazu powiedzialam NIE! I sie skonczylo!! I chlopak sie nie meczy!

Gość E.P.pilne
Czy taka dziewczyna nie zasługuje na szacunek?