Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E.P.pilne

dziwny facet/

Polecane posty

Gość misiek sisiek
Ok wiem ze sie maskuja, ale w tym wypadku gdyby jej powiedzial ze ma problem to jakim cudem niby ktos wpadlby na to ze jest gejem????

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee
Dlaczego mam nie czytać, topik jest ciekawy i mam pełne prawo go czytać. To jest forum a nie towarzystwo wzajemnej adoracji. Można pisać bez setek wykrzykników, a szept jest czasem lepiej słyszalny niż krzyk. Spokojne wyłożenie racji jest też lepsze od agresji i wyrzucania kogoś z topiku, bo ośmielił się wypowiedzić własne zdanie. Nie dam się sprowokować, sorry, nawet jak zaraz polecą wyzwiska.

Gość misiek sisiek
Poza tym rownie dobrze to co aktualnie robi, czyli nie odzywa sie do niej, tez moze swiadczyc ze jest gejem!! I co odpowiada mu taka sytuacja??!

Gość kartofelak
Nobo on znia nie rozmawia zbywa ją ze nie ma czasu i wogóle.............To co to facet facet zalatwia sprawe jasno lubie cie albo cie nie lubie tylko geje są niezdecydowani i w dodatku mają plan awaryjny zabezpieczenie

Gość misiek sisiek
Ciesze sie eeeeeeeeeeeeeeee bo ja tez nie dam sie sprowokowac. I powiem Ci cos o czym najwyrazniej nie wiesz. Wolnoc tomku w swoim domku. kazdy pisze co chce i jak chce. Jesli Ci sie cos nie podoba to masz problem i tyle. I jesli sadzisz ze twoja uwaga zmieni sposob czyjegos wypowiadania sie to sie myslisz.

Gość zorzunia
kartofelak a nie bierzesz pod uwagę tego ze on może być choruy nie uleczalnie ????????/Czy kazdy facet musi byc gejem jak sie nie odzywa a kazda dziewczyna lezbom jak odrzuca zaloty faceta?????

Gość misiek sisiek
jesli ty nie popierasz takiego stylu pisania to twoja sprawa, indywidualna cecha. Zachowaj dla siebie swoje uwagi bo nikogo one tu nie zainteresuja.

Gość zorzunia
eeeeeeeeeeeeeen zamiast sie kucic tobyś sie wypowiedziała moze ty masz dobrą radę na to skoro topik cie zainteresował:)))))))))))))))

Gość ten temat to jest
kółko wzajemnej adoracji i utwierdzania się w swojich poglądach miśka i EP :classic_cool:

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee
Miśku - już zmieniła, bo w swojej wypowiedzi nie użyłaś żadnego wykrzyknika. Oczywiście teraz , chcąc mi coś udowodnić walniesz ich pewnie z setkę, ale ja już swoje wiem. I widzisz - można coś osiągnąc spokojem, a nie krzykiem. Twoja ostatnie wypowiedź była już bardziej stonowana - i dlatego ją przeczytałam. Wrzasków nikt słuchać nie chce i chybiają one celu, wierz mi.

Gość misiek sisiek
Powiem Wam, ze niewazne jaki ma powod. Wazne czy go ma. Jesli go ma to sie o tym mowi tej dziewczynie!! I tyle!! Przeciez nikt go nie zmusza zeby ja wprowadzal w szczegoly to jego zycie i jego sprawa!!

Gość misiek sisiek
eeeeeeee a wiesz dlaczego w mojej wypowiedzi do ciebie nie uzylam wykrzyknikow? bo rownie dobrze moglabym z toba teraz rozmawiac i moj ton bylby spokojny i opanowany. Nie czulam potrzeby uzywac tych wykrzyknikow. Ale w poprzednich wypowiedziach dotyczacych tego tematu owszem, czulam taka potrzebe. Ot cala logika wypowiedzi ludzkiej!

Gość zorzunia
widze ze ktos ma problemik mnie sie ten temat podoba bo jest normalny!!!!!Wiele osób ma takie same problemy i nikt nie umie im doradzić!!!!!a co jesli ta dziewczyna przeczyta jakies opinie które jej pomogą????????to co nie mozecie sie juz wypowiedziec.

Gość misiek sisiek
eeeeeeeeeeeeee nie wiesz o tym ze jesli chce sie cos zaakcentowac lub podkreslic to sie w tym celu uzywa wlasnie takich znakow przestankowych?? Uzycie duzej ilosci wykrzyknikow sprawia ze odbiorca wypowiedzi zwraca na to konkretne miejsce uwage, przez co nadawca osiaga swoj cel. To nie jest zadne imitowanie halasu. To jest po prostu akcentowanie swojego humoru, emocji itp ktore chcemy wyrazic w wypowiedzi. Rozumiemy sie?

Gość zorzunia
ja uwazam ze dziewczynie trzeba pomóc choć nie obrazam tego chłopaka bo malo onim jet napisane ale uważam że powinni porozmawiac

Gość morok
wysie tu kucicie czy pomagacie?

Gość misiek sisiek
morok chyba w kazdej dyskusji, niewzne jaki jest jej cel, znajdzie sie watek nieporozumienia, to normalne!!;)

Gość morok
misiek sisiek ok ok !!!ale kłutnia to wy daleko nie zajdziecie i jej napewno nie pomozecie

Gość misiek sisiek
wracajac do tematu, dla mnie to zenada!!! I tyle!! nie wiem jak koles moze tak traktowac kobiete.... To jakies nieporozumienie... Zeby nawet nie powiedziec ze sie ma problem jesli sie go ma????? Przeciez nikt go nie bedzie pytal: a co ci jest, a co sie dzieje.... Ludzie rozumieja z reguly jak ktos im mowi nie moge mam problem. Nie rozumiem tego goscia.

Gość misiek sisiek
To nie byla klotnia morok, tylko chwilowe nieporozumienie, ktore eeeeeeeeee wniosl/wniosla do tego tematu nie wiem po co??!! Skoro nie mial/la nic do powiedzenia w tym temacie to po co takie glupie komentarze jak sie ktos wypowiada?! Chyba chodzi o to kto cos mowi a nie jak.

Gość offelia
wiecie co ja jej radze zapomiec o tym gościu naprawde bo ja terz kieyś tak wpadłam i skończylo sidlamnie tragicznie.Kolo poznal nowa laskę a ja omało nie wylodowałam w psychiatryku z tego powodu. On gra jej an uczuciach coś wiem na ten temat

Gość zorzunia
No fakt dla ciebie to było tragiczne:(((((((((((ale dla niego byłas tylko przygodą i takim wyskokiem zle cie potraktował współczuje ci:((((((((((

Gość misiek sisiek
Powinna zapomniec!!!! Ale kolesiowi nie powinno ujsc plazem to jak sie wobec niej zachowuje... Ktos powinien mu to wygarnac....Tak nie mozna postepowac z ludzmi!!!!!!

Gość offelia
Mojemu los odpłacił za to co zrobił mi bo uległ wypadkowi samochodowemu w którym ta dziewczyna była długo w spiaczce a pożniej czekala ja długa rehabilitacja

Gość zorzunia
to smutne ofefelia...........

Gość noi wychodzi zawiść bab
ukradła mi faceta i miała wypadek. DOBRZE JEJ TAK :O szkoda na was słów :(

Gość offelia
ja nie twierdze z e jej dobrze ale ty nie wiesz jak było

Gość zorzunia
wspulczuje zorzuni nie tylko ze ona cierpiała ale i dlatego ze jej facet terz cierpiła to nie powinno sie stać!!

Gość inny
to komu ty wspołczujesz??????????ofekli czy tej lasce której chłopak fajne numery wywija????????/

Gość zorzunia
wracając do tematu to mozna powiedzić nierób drugiemu co tobie nie miło.