Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E.P.pilne

dziwny facet/

Polecane posty

Gość misia kisia
pewnie że tak!!!!!!!!!!!!!!!a ten facet jak sie ocknie w końcu to bdzie zapozno!!!!!!!!!!i straci dziewczyne bo ona bdzie z kims kto jet jej wart!!!!!!!!Niech on suie teraz do niej odezwie nich on wie co traci!!!!!!!!!!!!!!!

Gość E.P.pilne
Narazie to ona cierpi ale wyjdzie z tego i napewno pozna kogoś kto na nia zasługuje a facet a facet może zrozumie ale bdzie zapożno oczywiście dla niego bo los lubi być okrutny i czesto sie odwraca............

Gość misia kisia
Taaaaaaaaaaaak los bywa okrotny i on sie może o tym przekonac. Bardzo nie fer postępuje ze robi kobitce nadzieje i nie fer postępuje że jej nie chce tego wytłumaczyć. Ale naprawde facet nie wie co traci i to jego główny problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!niech sobie zdjdzie głupia laskę to bdzie wiedział że duużo traci jak go zaczna wyśmiewać:DDDD

Gość ale wy jesteście sfrustrowane
tylko czarodziejek w tej dyskusji była rozsądna Oni byli w związku? Bo z 1 postu nie za bardzo można wywnioskować. Jak dla mnie to zwykła znajomość z jednostronnym zauroczeniem i tyle. Nie trzeba nic wyjaśniać bo nie ma co

Nie trzeba nic wyjasniac?! A Ty wyzej to gosc jestes czy kobieta? Bo jesli gosc to nie sadze ze gdybys byl na miejscu tej dziewczyny tez bys powiedzial ze nie ma co wyjasniac.

Ludzie. Prosta sytuacja!! Kobieta sie stara, chce przynajmniej utrzymac ta znajomosc, dawno juz przestala liczyc na cos wiecej, chce po prostu byc jego kolezanka, a on jesli tez tego chce, tylko kolezenstwa, to czemu sie do niej nie odzywa?? Czemu jej o tym nie powie?? : Zostanmy kumplami i tyle!! O co temu gosciowi chodzi!!!! Jak mozna tak olewac kobiete!!

Gość kubeczeek
zeczywiście dziewczyna sie tu bardzo stara a kolo nic nie robi w tej s[prawie nie ładbie z jego strony!!!!!!!!1Czy to facet???????Moim zdaniem powinien tej pannie wyjaśnić i było by po sprawie.Jewżeli coś kiedyś próbowali a teraz jest inaczej to sie z kobitkom rozmawia moze ona mu zaufała. byłem kiedyś w takiej sytuacji kieduy panna była napalona ale jej wyjasniłem i do dziś jesteśmy dobrymi kuplami:))))))))))))))))))))))))

Gość Nochallek
masz racje kubeczeek nie wazne kto jest napalony kobieta czy facet trzeba wyjasniac nie jasne sytuacje anie koplikowąc życie. a faceci do kobiet powinni mieć szacunek anie jak mi już na niej nie zalezy to najlepszde razwiazanie powiedziec nie mam czasu żałosne facet załosnne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość Kubeczeek
Takkkk!!!!!!!Nie wazne co i jak próbował coś kiedys do niej i powinien teraz umieć albo to zakończyć albo dalej rozwinąc skoro to miła i fajna dziewczyna:)))))))))))))))Masz racje nochalek on jest żalosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zachoweuje naprawde dziwne E.P.Tak jak to określiłas dziwny fac et:))))))))))))))))))

Gość rozważcie to tak...
Hej a moze ten facet ma jakiś problem??????????????????????Może nichce jej o tym powiedzięc. np jet nie uleczalnie choty i nie chce jej robic nadziei że kiedyś umrze i co ona sie zangarzuuje i co bdfzie wtedy?????????????Bo z tego co widać to mu na niej jeszcze zalezy skoro był zadowolnony ze była na tym spotkaniu:))))))))))))))

Gość kubeczeek
Może jest chory ale i tak już jej zrobil nadzieje rozważcie to tak i powinien to jakoś wyjasnic przecież nie mozna tak poprostu przerwać znajomości i zostawiać dziewczyne a jak umrze to co ona sie super poczuje ze sie dowie od kogoś że on chorowal kiedy ona próbowała sie znim skontaktowąc.No to dopiero bdzie hepi!!!!!!!!!!

Gość rozważcie to tak....
no fakt ale choroba to coś prywatnego i nie musi wszem i wobec ogłaszac ze jest chory. Ale dlamnie to dziwne że mu na niej zależy i nic jej nie mówi bo przecież by na to spotkanie nie przyszedł a pozatym by sobie poszedl jesli by ją zobaczy. zeczywiście problemik macie i jegio znajomi jeszcze uwazają ze wszystko szłzo dobrze????????To chba tyle ludzi sie nie myli????????Zakochane osoby tak ale resezzta chcyba trzeżwo na to patrzy:))))))))

Gość podobna sytuacja....
Byłam kiedyś w podobnej sytuacji. wiem co to jestkiedy koleś sie nie odzywaa i nie wiedomo o co chodzi ja terz ptróbowałam wszystkiego i dałam sobie w końcu spokuj bo ile mozna tylko ja i ja!!!!I wiecie co sie stało on w końcu sie zemną spotkał:))))))))))))))a ja postawiłam sprawe jasno albo bediemy utrzymywac tą znajomość i traktować mnie bdziesz normalnie albo ja już niechce cie widzieć nigdy i sobie pojdę bo nie mamy oczym rozmawiac jezeli ta rozmowa do niczego nie prowadzi!!!!!!!!Faceta zatkalo i teraz brdzo dobrze nam sie układa:))))))))))))))))))))Może on potrzebuje wstrząsu!!!!!

Gość Kubeczeek
Ostro poszlas ale widac podziałałao:))))))))))))))

Gość to totalny ignorant
Taaaaaaaaak zgadzam sie misia sissią niech facet ma choć troche szacunku dla tej dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!Bo skoro ona ma go dla niego!!!!!!!!!chociaz ja na miejscu tej dziewczyny mocno bym go kopła w cztery litery:)

Gość hmm ...
To typowe zachowanie faceta który nie wie czego chce!!!!!!!!!!!!!dzierwczyny poprostu go olejcie jak on was olewa a tej dziewczynie najlepiej go wybijcie zgłowy jak najszybciej bo i tak już zrobił jej ogromną krzywde.To co z tego ze nadal jest niazainteresowany. może on kręci na dwa fronty skoro nie ma czasu?????????????????

Gość popieram je
żeczywiście dziwne to jego zachowanie nie wiadomo czy mu zależy czy nie ?????????ale powinien sparwe jasno przedstawiac tej lasce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja bym tego tak nie zostawił i napewno nikomu bym nie powiedział ze nie mam dla niego czasu!!!!!!!!!!To jet totalne iognoroqwanie człowieka i brak szacunku nie tylko dla człowieka ale i kobietyu!!!!!!!!!!!!!1

Gość misiek sisiek
Gosc nie ma za krzty dobrego wychowania.. Tak nie zachowuje sie dobrze wychowany facet. Jesli ma jakis powazny problem dlaczego nie chce sie z nia spotkac, TO SIE PISZE W GLUPIM SMSIE: PRZEPRASZAM ALE MAM POWAZNY POWOD DLA KTOREGO NIE CHCE I NIE MOGE SIE Z TOBA SPOTKAC. ZROZUM. Przeciez nie musi jej wcale mowic co to za problem, nawet jesli, jak ktos powiedzial, jest smiertelnie chory, to nie musi o tym nikomu mowic!! Wystarczy powiedziec ze mam problem i po sprawie dziewczyna przynajmniej wie ze to cos powaznego i daje sobie z nim spokoj!

Gość kartofelak
A moze on jest gejem???????????????skoro ma problem?????????ale wiecie co on niechce jeje nic powiedzieć bo sie boi moze jej zrobi sie niedobrze z tego powiodu????????

Gość misiek sisiek
Jakby byl gejem to by sie nie swiecily mu oczka gdy na nia patrzyl w pubie

Gość kartofelak
no tak ale moze sie maskuje??????????ale jego przyjaciele są za a on jeden jakies ma wąty????????misiek sisiek on może ma problem jakiś?????????????

Gość zorzunia
jakby był gejem kartofelag to by sie na nia jak w mis pieknosci nie wpatrywał:))))))))))))))

Gość misiek sisiek
No to kartofelak mowie, niech jej powie ze ma problem i tyle!! Przecie nie musi mowic jaki!!!

Gość kartofelak
Ale widzisz jak jest gejem to ma przykrywke bo tak to moze kuplom powiedzieć ze leci na niego laska i sprawa jasna!!!!!!!!

Gość misiek sisiek
ok zalozmy ze jest gejem:D to teraz sprawa tez jest jasna. Dziewczynie mowi ze ma powazny powod ze nie moze sie z nia spotykac i ok ona mu daje spokoj bo wie juz o co chodzi. A kumple?? Co niby skapna sie przez to ze jest gejem?? To ze powiedzial dziewczynie nie nie znaczy ze odrazu jest gejem!!

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee
Nie wtrącam się w zawartość merytoryczną topiku, ale czy mogłybyście ograniczyć ilość wykrzykników i pytajników? Czytać tego nie idzie. Przez tego typu "krzyczenie" osiąga się efekt odwrotny do zamierzonego, niestety.

Gość zorzunia
tak kartofelak a cieszył sie na jej widok zabawne gej który cieszy sie na widok dziewczyny i jeszcze siena nia gapi jak na mis polonie

Gość zorzunia
eeeeeeeeeeeeee a jak mozna inaczej do tej sprawy bez wykrzykników i pytajnikówe!?

Gość misiek sisiek
eeeeeeeeeeeeeeeee pierwsze slysze???? To nie czytaj jak Ci sie nie podoba

Gość kartofelak
no tak misiek sisiek ale geje w naszym srodowisku są rozni spostrzegani dlatego czesto wola siemaskowac