Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E.P.pilne

dziwny facet/

Polecane posty

Czarodziejko dla mnie, podobnie jak dla Ciebie, tez jest sytuacja jasna. Ja bym takiego goscia kopnela w d....Ale co jesli on dalej dawalby mi do zrozumienia ze MOZE mamy szanse??

Gość E.P.pilne
Misiek sisiek dobrze pisze bo ja terz nie zwodze facetów. jak mi jakiś nie pasuje to wogóle sie znim nie umawiam. Mówie że nie i juz a on najpierw coś chce a pożniej nie umie z tego wybrnąc!!!!!!!!Nie stawia sprawy konkretnie !!!!!!!

Gość E.P.pilne
qa pozatym jakby nie mial ochoty byc wiej towarzystwie czarodziejka to by poszedł do drugiego pabu?

Bo tak jak napisalam, to typowe meskie zachowanie.. Nie odrzuce panny bo co tam nastepna wielbicielka do kompletu!! Co w tym zlego ze bede mial o jedna wielbicielke wiecej, to przeciez swiadczy o tym jaki jestem atrakcyjny....

Gość E.P.pilne
tak napewno simley i patrzyć wiej oczy:)

Gość E.P.pilne
Misiek w tej sytuacji to on nie jest atrakcyjny nie wie nawet jak ja krzywdzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Alicja czarodziejka
jasne , żeby poszedł ;) To że pobył z nią troche wiecej czasu , o niczym nie świadczy w końcu nie byli sam na sam . Kobitki szukacie miłości na siłe --po jakie licho ?

Rzadko kiedy bywa ze facet odrzuca kobiete ktora dla niego jest chociazby ladna!! To dla niego kolejna fajna zdobycz, kumple beda zazdrosni ze mam taka fajna kolezanke....Dlatego nawet jesli nic do niej nie czuje i ona go kompletnie nie interesuje, to zatrzyma ja, nie pozwoli jej odejsc, ale tez nie bedzie jej dawal nadziei na cos wiecej. Chore to szczeniackie zachowanie facetow

Gość E.P.pilne
DBo ppatrzcie jakby była ta dziewczyna zwykła szmatą to on biedak malo by sie nie posikał tak by sie znią uganiał!!!!!!!!!1Bo takie zawsze wychodza na prosta a ona jest miła grzeczna wykształcona i w dodatku ładna(bo jej zdjecia proponowali jako modelce)

Gość kiedyś RER
Faceta należy olać, bo liczyć na niego nie ma co. Może przez moment był zainteresowany, ale być przestał. Tak, ja też marzę o tym, żeby faceci wykazywali choć krztynę odwagi cywilnej...

Gość E.P.pilne
czrodziejka nikt nie szuka miłości na siłe oni chca to wyjaśnić!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość E.P.pilne
kiedyś RER ma racje troche cywilnej odwagi!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość Alicja czarodziejka
ok . Co wyjaśnić ? To że facet nie ma dla niej czasu ? Pomyśl logicznie -- jak ci na kimś zależy to zawsze znajdziesz czas no nie ?

Alicja, to nie jest szukanie milosci na sile. To jest proba udowodnienia jacy faceci potrafia byc nieeleganccy wobec kobiet, ladnie mowiac..

Gość E.P.pilne
Może simley masz racje ale to trzeba wyjaśniać zaraz a nie odkładac na pożniej to tak jakbym powiedział umieram a ty bys powiedział przyjde do ciebie za rok

Gość Alicja czarodziejka
Nieelegancy ?

Gość E.P.pilne
alicja masz racje ze on ją olewa ale dlatego tylko ze jest madra i inni faceci ja cenia chce jej udowodnić że on jest lepszy bo to przeciez facet!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość E.P.pilne
gentelmen misiek ja bym powiedział ham!!!!!!!!!!!!!

E.P, powiedz swojej kumpeli zeby dala sobie spokoj. szkoda czasu na takiego dzieciaka. I szkoda zeby tracila przez niego swoja kobieca godnosc.

Gość kiedyś RER
E.P --> wszelkie próby wyjaśniania sytuacji to rozdrapywanie ran tej dziewczyny. Spróbuj ją przekonać, że wszystko jest już JASNE. Niech o nim zapomni.

Gość E.P.pilne
Mądre dziewczyny zatem śa gorsze od taki co szeruko nuzki stawiają. Zatem faceci wolą tempe?

Gość Alicja czarodziejka
czego wy dziewczyny szukacie ? Kiedy ten facet był nieelegancji ? To , że nie miał czasu ? Ludzie ! To jego sprawa z kim i kiedy sie spotyka ? Nieelegancko by się zachowł gdyby wodził ja za nos robił płonne nadzieje , a to ona do niego dzwoni , piszeitd. rości sobie pewne prawa tylko na jakiej podstawie . Facet ładnie ją zbył , co jeszcze miał zrobić ? Potraktował jak kumpele , dla której nie ma czasu i wsio !

Tempej raczej nie zatrzyma, bo z tempej by sie koledzy smiali. Ta jest madra i fajna dziewczyna, wiec nie daje jej odejsc. Potem powie ze ma fajna madra kolezanke i o to mu chodzi

Gość E.P.pilne
kiedyś RER ona próbuje zapomniec ale jak zwykle to trudne dla kobiety która trafdiła juz drugi raz na to samo:/

Gość E.P.pilne
alicja jak jej nie robi nnadziei a kto jej obiecywal baseny, zapraszał na zawody, na spacery, pisał na gg, sms i meile razem nawet sylwestra sopędzili i ty to nie nazywasz nadzieja???????????????????????

Gość E.P.pilne
Nie uwazasz że ona zasługije na wyjasnienie????????????????

Alicja, tu chodzi o kulture i szacunek dla drugiego czlowieka. Jesli mu na niej nie zalezy, to sie mowi NIE CHCE. A jesli jego nie stac na nic innego jak tylko sie do niej po dziecinnemu nie odzywac i trzymac ja w niewiedzy, to swiadczy o tym jak jest nieelegancki!! Gdyby byl to by sie z nia choc raz spotkal sam na sam i delikatnie jej to powiedzial!!

Gość Alicja czarodziejka
Kobiety ---. dlaczego szukacie podtekstów tam gdzie ich nie ma . Chodzenie na basen to jest zobowiązanie :O Sylwesret:O itd. Czego nie rozumiesz ? Nie mam czasu ! To tyle nie mam czasu Na Ciebie ! Co chcecie wyjaśniać ? Kobiety opanietajcie sie ! Gdzie wasza godność ? Po co się upokarzać ? Czy ona musi usłyszeć - spadaj lala - by zrozumieć?