Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .D.Z.

Głupie polskie dziewuchy nie mogą pojąć, że to co się podoba...

Polecane posty

Gość .D.Z.

...murzynom w Arfyce albo chamom z rosji nie przypada do gustu wyrafinowanym polskim mężczyzną, więc zachowują się i ubierają jak wieśniary.

Gość Mów mi Alabama
"Mężczyzną"? A kto to/co to jest?????

ja wolę się nie podobać wyrafinowanym \"mężczyzną\"... wystarczy jak podobam się zwykłym - ale mężczyznom

Gość MMMXXX
prosze powiedz co trzeba zrobic zeby sie takim wyrafinowanym MĘŻCZYZNĄ podobac????

Gość też jestem ciekawa

Gość trzeba być cyborgiem
tak jak autor topiku

Gość piatkowa glupawka na kafe
:D

Gość inteligencję autora topiku ...
przedstawia kawał: Na parkingu stoi beemka. W pewnym momencie podbiega do niej kolo w dresie, wywala szybę, ładuje się do środka, rwie kable, odpala "na krótko" i z piskiem odjeżdża ! Tak jedzie ale rozgląda się po wnętrzu auta, wali się w łysy łeb i mówi: - O żesz k**wa, to mój.

Ja też mam jeden.....>> Kobieta zapadła w śpiączkę i leży w szpitalu. Pielęgniarka zauważyła że jak myje pacjentce miejsca intymne to na monitorze zmienia się wykres fal mózgowych. Pomyślała że to może być dobry sposób na przywrócenie kobiecie zdrowia, zaproponowała więc mężowi żeby pobudzał żonę sexem oralnym. >>Mąż się nieco wzbraniał ale ostatecznie się zgodził i pielęgniarka wyszła z sali. >>Po chwili wraca i zauważa że pacjentka zmarła.... >>- Co się stało??? - pyta męża >>A mąż zasuwając rozporek: >>- Czy ja wiem, chyba się udławiła....

Gość .D.Z.
chcecie wiedzieć co zrobić, tak ? zero malijażu, żadnych modnych ciuszków a'la Doda, naturalny manicure i pedicure, zero fryzjera, zero szpilek. Bądźcie naturalne. To kręci prawdziwych macho. Nie ma nic wspanialszego niż naturalne owlosienie u kobiety pod paszkami i na nóżkach.

Gość inteligencję autora topiku ...
Sekret szczęśliwego mężczyzny: - Po pierwsze: bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która potrafi i lubi gotować, a jej hobby to pranie i sprzątanie. - Po drugie: bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która dobrze zarabia i potrafi cię utrzymać. - Po trzecie: bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, która bardzo lubi częsty i wyrafinowany seks, a do tego nigdy nie boli jej głowa. - Po czwarte: bardzo ważne jest, aby znaleźć kobietę, którą będziesz szanował. - Po piąte: bardzo ważne jest to, by znaleźć kobietę, z którą możesz rozmawiać. - Po szóste: bardzo ważne jest, aby znaleźć kobietę, która zostanie twoim przyjacielem. - Po siódme i najważniejsze: bardzo ważne, a wręcz najważniejsze jest to, by te kobiety nigdy się nie spotkały i nie dowiedziały o sobie... :D puknij się w łeb :)

Gość .D.Z.
ruszam skóra pod konferencje prasowa z min.Gosiewskim :classic_cool: