Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zizzzi

Która z dziewczyn spotyka się z żonatym mężczyzną i czuje się z tym źle ??

Polecane posty

Gość ___________________
Do niego do domu chyba nie odważyłabym sie pójść, chociaż ostatnio mnie zapraszał :P A z tym adresem to nigdy nie wiadomo jak się życie potoczy i może się przydać ;)

Gość Cz.arna
A wiecie,ze czasami zycie lubi platac figle..i kiedys zakochacie sie i bedzie to ten jedyny, wezmiecie slub i nagle okaze sie,ze on ma kochanke?

Gość ___________________
Bywa, ale trudno żebym teraz zakładała że jak nie będę się spotykać z żonatymi to mój mąż w przyszłości nie będzie mnie zdradzał... To nie jest takie proste i tak nie działa :P

Gość karta_
a co ma piernikm do wiatraka? jakie jest pwoiazanie mego rpzyszlegof aceta z obecnym? czy jak teraz nie pojde do lozka z zonatym, to potem z wdziecnzosci moj przyslzy maz mnie nie zdradzi? belkot.

Gość orson
ja sie spotykam z mlodsza dzieczyna, nie jest to zachwycajaca sytaucja, ale i tak powolutku idzie ... bywa.

Gość ktoooss25
ja tez spotykam sie od 4 lat z zonatym juz facectem. on wczesniej byl ze mna pol roku pozniej rostalismy sie i wszystko ucichlo bynajmniej ja chcialam zapomniec... ale po roku odezwal sie gdzie juz byl zonaty i mial dziecko w drodze.. do tej pory spotykamy sie nie czesto ale swietnie jest mi uczucie powrocilo do niego ale nie wiem po co on to robi czy tez nadal cos czuje ... ciezko z tym jest...ale to jest silniejsze odemnie...