Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaChybaWAgoni

nie ma juz brzydkich ludzi na swiecie

Polecane posty

Gość Ej to jest mój prfil na fotce
dziewczyny! ja oglądam to forum i zauwazyła że któraś wkleiła moj link to profilu! i obraża moją przyjaciółkę!

Gość o o o o widze
beznadziejna tobie chyba sie nigdy nie znudzi to kafe ps. bujaj klocka

Gość BeznadziejnaOsobaPsychopatka
Błękitna Laguna --> ja ? Ej to jest mój prfil na fotce --> oj nagrabiła sobie Błekitna ;) dla mnie to wszystkie wygladacie ładnie o o o o widze --> czy my się znamy ? :o sama bujaj ale boba :P :o

ty ty a kto? piszesz tak jakbys byla jedyna brzydka na swiecie! no niezla heca;) zaraz w portki narobie:D nikt tu nie obraza Twojej kolezanki bez przesady toz to bylo z przekasem powiedziane;)

,,oj nagrabiła sobie Błekitna \" no widzisz beznadziejna to wszystko dla Ciebie:P, uciekam sie do tak drastycznych metod zebys wyzbyla sie kompleksow;) a do Ciebie i tak nic nie dociera balasku:)

Gość ciekawska*
sluchajcie- brzydcy. jak wy odbieracie tych ladnych? podejrzewam ze wam sie podobaja i co dalej..? kiedy sie dobieraja brzydka z brzydkim to na jakiej zasadzie? chodzi mi tu o wyglad bo ,,piekno i pokrewienstwo dusz'' to inna bajka. czy to jest tak ze oceniacie swoje szanse i sie godzicie na brzydkiego partnera bo...nie macie nadzieji na nic ladniejszego? czy faktycznie ta osoba wam sie podoba? nie chcialam nikogo obrazic tylko zrozumiec

Gość BeznadziejnaOsobaPsychopatka
Błekitna --> doceniam Twoje starania ;) p.s co tzn balasku ? pieszczotliwe okresleni czy raczej lekko obrażliwe ? ciekawska* --> nie wiem nie szukam partnerów po pierwsze :o po drugie oni nie szukają mnie po piate nie wiem czy jestem brzydka czy nie skad mam to wiedziec :O tzn ja się sobie nie podobam

Gość ciekawska*
dzieki za odp :) ja tez bylam z 2 dosc brzydkimi- kwestia gustu mnie pociagalo w nich to ,,cos'' i druga sprawa- nawet jak sie jest ladna to i tak nie mozna sie wszystkim podobac...