Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gonia1987

NIE ZA DUŻO???

Polecane posty

Mamusie ile ważyły wasze pociechy w 30 tyg ciąży??? Mój \"maluszek\" waży 2,3 kg!!! Tyle przecież dzieci ważą w 35 tc...Boję się, że jak będzie tak rósł, to czeka mnie cesarka, przecież to Olbrzymek!

Gość tylko tylko zdjecia brzydkie
badałas dziecko poziom glukozy?

Gość moja dzidzia jest
moja mama w 29 tygodniu wazzy ponad 1900g i mi lekarze mowili ze to za duzo o jakies 3, 4 tygodnie wiec Twoja dzidzia tez jest za duza :)

Gość moja dzidzia jest
no i u mnie glukoza tez w porzadku

Gość moja dzidzia jest
to chyba nie jest zle, gorzej jakby za mala byla. najwyzej czeka nas cc

moj w 30 tygodniu wazyl dokladnie: 1477 gram urodzil sie w 37 tyg z waga 3100

do moja dzidzia jest Wolałabym urodzić siłami natury, ale takiego olbrzymka chyba byłoby trudno:)

Gość moje malenstw
30/31 tydz wazyło 1700g

folicum to dużo, no ale 2300 to już naprawdę olbrzymek. Niektóre wcześniaki ważą mniej jak sie rodzą... i boję się czy tak duża waga mojego synka nie oznacza jakiejś wady? A może dziecko jest starsze o jakieś 2 tyg tylko lekarz źle ustalił date porodu...no sama nie wiem..

Gość no moje w
29-ponad 1900g

Gość chyba nie skoro
lekarz nic nie mówi. Znajoma mojej mamy rodzila dzieci które miały ponad 4 kg a młodszy chyba 4.600

Powiedział tylko, że takiego wielkiego smoka w tym okresie ciąży bardzo dawno nie widział i sie śmiał, że muszę go jakimiś dopingami karmić. Ja sie w sumie ucieszyłam, że jest taki duży, ale myslałam, że jest w normie. Przyszłam od lekarza i wtedy zorientowałam się, że jest wiele ponad normę!!!!!!

Gość hehehe to jakimi
dopingami go karmisz???

no śmiał się tak ze mnie. Mówi,że rzadko takiego grubaska można na USG oglądać. Ja jestem szczupła, brzusio mam mały!wszystko , co jem idzie do Dzidzi:)

Gość ale wiesz co ja
mam tak samo, jestem szczupla a dzidiza duza i brzuszek mam normalny jak na swoj 'wiek ciazy'. tylo ten maly szkrab mi tyle wazy :D

może się nie potzrzebnie martwimy...może dzidzia teraz szybko rośnie a potem będzie wazył mniej niż 4 kg i będzie nam dane rodzić normalnie:)

no dużo , mój lekarz tez się zdziwił, sugerował wcześniejsze zapłodnienie, ale nie sądzę, ja sie cieszę, bo bałam sie , że będzie niedożywiony, poza tym lekarze mówią jedno a dzieci rodzą się z inną wagą

Gość mika87
moj wazyl podobnie, ale gin mowil ze to od mojego tycia, brzxuch mialam minimalny ale wtedy mialam juz 8 kg na plusie i naprawde czulam po sobie ze przytylam wszystko poszlo w dziecko i moje boczki w sumie skonczylam na 20 kg :-o