Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taki_jeden_on

Umawianie się przez internet. Ja już mam dosyć, kobiety są fałszywe.

Polecane posty

Gość eret
nie spinaj sie tak i nie umawiaj sie przez net strata czasu, fajne foteczki az sie prosza zeby zagadac wiem ,ale tak robi kazdy kolo

Bo te wszystkie netowe znajomości to o kant dupy potłuc. Ja w ten sposób nie poznałem właściwie żadnej wartej dłuższego zainteresowania kobiety, a spotkań tego typu mam coś ok. 50. Na te wszystkie spotkania może tylko ze 3 dziewczyny były godne uwagi, ale potem okazywało się że jednak ja im nie odpowiadam. A to że one umawiają się jednocześniej z kilkoma facetami to normalka i tu nie ma co przeżywać. Zresztą ja sam nie raz kręciłem z kilkoma jednocześnie i nie było to dla mnie problemem. Uważam że dopóki nie ma żadnych deklaracji to nie ma się co ograniczać. A już tym bardziej po jednym czy dwóch spotkaniach, z których tak naprawdę nic nie wynika. Co innego jak spotykacie się dłuższy czas i coś was połączy. Wtedy uważam że powinno być tak, że kasujecie profile na stronkach randkowych i tyle. Ale to nie tak zaraz po jednym spotkaniu. Generalnie jednak nie polecam takich znajomości, za dużo z tym zachodu. Najlepiej poznawać ludzi przez znajomych, wtedy to zupełnie inna bajka.

A już nie mówiąc o tym ile ja pieniędzy straciłem na takie randki, szkoda w ogóle pisać ;)