Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WACEK12345

pyt dla pan o penisa..

Polecane posty

Gość WACEK12345

powiedzcie szczerze czy mając penisa 15 cm, mam powód do płaczu czy jeszcze jestem w stanie zrobić dobrze ? do tej pory nigdy nie pytałem partnerek ale ostatnio zależy mi na jednej a wiem że seks jest dla niej ważny.

Gość wyglądasz jak stare pudło
mieścisz się w średniej krajowej

Gość fujjjjjjjjj
szczerze mówiąc z takim mikro dydtkiem, to możesz zadowolić mrówkę. Oczywiście znajdą się tu osoby, które stwierdzą, że "rozmiar nie ma znaczenia", ale oczywiście to klamstwo. Liczy się technika, ale jak się ma czym tej techniki uzywać. Idź na forum o operacjach plastycznych, może jeszcze ujest dloa ciebie nadzieja jak ci conieco przedłużą i poszerzą.

Gość wesoła kobitka
Dla mnie powyżej 13 cm jest za długi. Boli. :(

WACEK12345 ---> Średnia krajowa :P Ale oczywiście tu na Kafe wszyscy (faceci ) mają oczywiście grubo ponad 20 cm, bo mniej to już wstyd :O Ludzie, no po prostu żal.pl :O

Gość Ty oczywiście
16 lat i obeznana w temacie?!heh.słów brak:P

Gość wesoła kobitka
16-latka , zapewniam Cię, że 13 cm to już bardzo dużo. 15 w niektórych pozycjach sprawia ból. Nigdy nie zwracaj uwagi na długość, bo czujesz tylko pierwsze 7 cm, dalej pochwa nie jest unerwiona.Zbyt długi uderza o szyjkę macicy powodując bardzo przykry ból. Zwróć uwagę na grubość., bo to akurat będziesz czuła. :)

Gość +marko+
15 centli w spoczynku czy na baczność?

Gość Yremcc
ta 16-latka to juz niezla obciagara musi byc :)

Gość WACEK12345
A szeroki na 4 cm

Gość facet z forum
nie szeroki,tylko średnicę ma 4 cm to jest raz.a obwód jak łatwo policzyć pi*r^2=12,5 cm.czyli standardas

Gość wesoła kobitka
fajny! :)

Gość facet z forum
r^2 ,bo r=2cm(normalnie 2*pi*r)

Gość brawo ten pan
uznanie!

Gość dziwaczne to obyczaje
haha zajebisty ten wzór, to mnie powaliło... a na serio wszystko w okolicy 15 cm jest jak najbardziej spoko, nie słuchaj głupich frustratów, 15 cm to średnia krajowa, czyli zasadniczo to co ma co drugi facet w spodniach.... dla pocieszenia Ci co maja więcej niz 15 cm, nigdy nie mają tak twardego jak Ci z krótszymi, czyste prawa mechaniki, im dłuższy tym większe problemy z hydrauliką, więc kij im w oko......krótsze rulez !!!!!

Troche wcześnie... 15cm- nie za dużo. Nie za mało. Średnia= powinna zadowolić większość populacji. To tak jak z ludźmi, są niscy, średni i wysocy. Jedni lubią średnich, inni niskich, a jeszcze inni koszykarzy. Długość fiuta nie musi być czynnikiem definiującym udane życie seksualne. Chyba że ktoś jest pokrzywndzony przez naturę mając

jak powszechnie wiadomo, większość kafeterianek może pochwalić się ogromnymi penisami swoich facetów. na tym forum przeciętnie wymiary to 20-30cm. Faceci lubią wmawiać swoim dziewczynom, że 15cm to 20 :) to tylko 5cm więcej... a jaka różnica psychologiczna :)

Pożarło mi kawał wiadomośći... CD. mniej niż 12cm... Wtedy należy podreptać do lekarza, i on zadecyduje co z tym fantem zrobić. Ktoś tu wspomniał że na Kafe każdy facet ma ponad 20cm. Ok, może ma, mierząc od anusa ;P Prawda jest taka, że w normalnym świecie, najczęściej spotyka się właśnie okazy średnie. A te większe można spotkać na każdej stronie na której można się pochwalić... Więc powiem tyle- te które mówią że \"20cm minimialnie\"- mogą mieć albo specyficzną budowę dróg rodnych, albo nie wiedzą ile to jest, albo c) są masochistkami. Pozatym- co za dużo, to nie zdrowo. Głowa do góry. I nie myśl penisem, a glową! Pozdrawiam. A.

Gość ms. H
hee, mój facet ma 17 i jakoś nie umieram z bólu. jest w sam raz, ale gdyby miał ten centymetr, dwa (... ochh) więcej, byłoby WSPANIALE ;D 15 cm to nie mało;/ to średnia krajowa. a właściwie europejska. zależy co kto lubi jak widzisz- dla niektórych to za mało, dla innych w sam raz, a dla jeszcze innych- za dużo jakby co, zawsze można nałożyć nakładkę powiększającą penisa :D