Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna12234

poderwać chłopaka... czat? tak czy lepiej nie?

Polecane posty

Gość samotna12234

Szczególnie kieruje ten topik do dziewczyn które umawiały się już z chłopakami na czacie. Podzielcie się waszymi doświadczeniami. Warto zawracać sobie głowę czatem? Jeżeli tak to może ktoś miałby ochotę napisać mi jakąś krótką instrukcję obsługi, bo niestety nie jestem doświadczona... Jak zachęcić do rozmowy? Kiedy zdecydować się na spotkanie? Gdy już do spotkania dojdzie o czym rozmawiac, jak się zachowywac itd. (wiem ze to takie troche głupie pytania, ale jak juz podkresliłam z doświadczeniem kiepsko...głównie przez nieśmiałość.

Proszę Cię, tylko nie czat. Jeśli już tak bardzo chcesz kogoś poznać w internecie, to załóż sobie konto na jakimś portalu randkowym, np. na o2. Kiedyś udzielałam się trochę na czatach, większość facetów tam to porażka, tak więc nie polecam.

Gość no to odpowiem
Ja jestem niesmiala dlatego w necie bylo mi o wiele latwiej nawiazac znajmosci ;). Co prawda nie szukalam milosci raczej zabijalam nude ale sie opłaciło. Ja nigdy nie zaczynalam pierwsza rozmowy na privie na czatach, czekalam az ktos sie odezwie w miedzyczasie wypowiadajac sie na glownym. Dzieki temu nie poczujesz sie jakbys sie komus narzucala i pierwszy krok bedzie nalezal do drugiej strony. Uwazaj bo wiadomo jak to na necie mozna trafic na bardzo rozne osoby. Ja zazwyczaj po cwaniaczkowatym przywitaniu lub zagadaniu dawalam ignora. Rozmawialam tylko z osobami ktore na pierwszy rzut oka robily wrazenie "normalnych" ;). Jak juz zlapiesz z kims kontakt to dalsza czesc powinna sie sama rozwinac. Potem mozecie przejsc na gg. Co do rozmow to na zwykle tematy jakbys prowadzila je w realu. Jesli jestes niesmiala przed spotkaniem polecam wymiane fotkami. Ja tak robilam bo nie chcialam na wlasnej skorze odczuc ze nie przypadlam z wygladem danej osobie do gustu i sztucznie szybko chce zakonczyc spotkanie. Trzeba oszczedzac sobie stresu ;). Pozdrawiam :)

Gość iaromina
Popieram Fionkę. Tylko strony z randkami, żadne czaty. Wejdź sobie na pierwszy lepszy czat ogólnopolski i zobacz ja wyglądają tam rozmowy. Same bzdury ludzie piszą, że się połapać w tym nie można. A już nie mówiąc o czatach erotycznych, gdzie pełno niewyżytych zboków i ekshibicjonistów. Tam trafić na normalnego faceta to cud :) A na stronach randkowych jest inaczej, każdy parę słów o sobie pisze, no i masz od razu fotki, widzisz jak facet wygląda.

Gość no to odpowiem
Macie duzo racji ale i tak bede bronila czatow. Ja wchodzilam glownie na przyjazn pozniej takze na milosc. Trzeba po prostu wiedziec z jakimi osobami chce sie rozmawiac. Ja np. po przywitaniu typu "czesc laluniu" nawet nie zaczynalam rozmowy, choc wiadomo zawsze mozna sie przejechac. Jednak na czatach poznalam pare wartosciowych osob, z ktorymi po dzien dzisiejszy jestem w kontakcie. Choc fakt szukanie kogos wartosciowego na czatach to troche pracochlonne zajecie ;).

Gość Ewa Drzazga z telewizji
a ciebie "The Quiet Man" który pan najbardziej podnieca?:o

Gość vanilla pomaranczowa
ja tez bede bronic czatow,bo wlasnie na czacie poznalam milosc mojego zycia,to nie ma znaczenia dzie sie kogos poznaje,trzeba po prostu miec szczescie.ja akurat poznalam mojego meza na czacie na wp.na pokoju dotyczacym miejsca zamieszkania (czyli np.katowice).

Ja mojego faceta poznałam na czacie, ale nie ogólnopolskim, tylko takim malutkim czacie tematycznym, przy rozgłośni radiowej z mojego miasta. Myślę, że właśnie na takich małych czatach można kogoś fajnego poznać, ale na pewno nie na erotycznych ;)