Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

S O B O T A czyli....

Polecane posty

Gość marcysiankaaa
ja mam na to sposób-wierzcie mi, warto !!! W tygodniu, kiedy widze kurz, wycieram, wymyje jedno okienko, , wypiore jedną firaneczkę(zawsze ręcznie to robię), pościeram brudek w kątach, przemyję drzwi, cóś tam jescze. :) Nienawidzę sobotnich wielkich porządków, dlatego robię, co mi zostało, już w piątek.Odkurzam głównie. Wstaję rano, mam czyściutko, wiem, że tylko muszę ugotować----na trzy dni, przynajmniej. I mam miłą sobotę, niedzielę i poniedziałek . Jak smażę mielonaski, to cały tydzień mam miły, bo smażę z 1/5 kg. Pozostaja tylko ziemniaczki i kochane moje surówki (nie jadam mięcha). za to robię różne sosiki na bazie cebulki i mrożonej włoszczyzny, co mi nie zajmuje dużo czasu, ale to moja -z surówkami-podstawa. Naprawdę, można trochę rozłożyć tę sobotnią bieganinę na raty. Też kiedyś sprzątałam całość w sobotę, o ludzie, jak byłam wściekła przed.... :D

a ja nawet lubie sprzatac ale musze miec dzien:) bo czasem to mi sie niechce nawet szklanki umyc po sobie

ANULKa19_ -> bo nie wolno robić nic na siłę:) Ja sprzątam jak mam dobry nastrój, to wtedy i szybciej i bez bólu:D

Gość marcysiankaaa
Haha, to trzeba być WODNIKIEM, jak ja. Jak się biorę do roboty, to robię od świtu do nocy. Ale jak mnie dopadnie leń, to sterty garów leżą obok zlewu(broń panie w zlewie ! :) )

A ja jestem rybką i też tak mam;P No, to Krejzol, Anulka, miłego sprzątania życzę, a ja jadę się pluskać w jeziorku:D :)

Ja wczoraj sprzątałam i dzisiaj mam luzy.No powiedzmy,że luzy bo będe miec pod opieke swoją bratanice,wlaśnie na nią czekam. :)