Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iii...

czy jemu moze chodzic

Polecane posty

Gość iii...

tylko o sex ? Po 3 tygodniach znajomosci i kontaktu prze komunikator oraz telefon spotkalismy sie i milo spedzilismy czas. Nastepnego dnia otrzymalam wiadomosc od niego iz zaluje ze mnie nie przytulil i nie pocalowal . Wlasciwie ten chlopak od pierwszych rozmow byl mna zauroczony ale wydaje mi sie ze na pierwszym spotkaniu nie powinno dojsc do pocalunku to chyba za wczesnie a moze ja przesadzam? Jak to jest u was z tym? Chlopak potrafi mowic bardzo romantycznie ale boje sie ze moze mu chodzic o jedno - tak mowi mi moja jedna strona druga zaprzecza i mam mętlik

Gość przesadzasz

Gość chelka
wydaje mi sie ze to normalne okazywanie uczuc,pocalunek powinien byc spontaniczny a nie taki ustalony-o na trzeciej randce.Mysle ze jakby Cie chcial zaciagnac do lozka nie tracil by czasu juz na pierwszym spotkaniu!

Gość kcmiccz209
Nie wydaje mi się. Mój dośc wcześnie mnie pocałował ale nie na pierwszym spotkaniu. Jego ręce tez zaczeły ''niebezpiecznie' wędrowac po moim ciele, ale powiedziałam STOP ;] Przeprosił mnie za takie zachowanie i zrozumiał, że to raczej nie na miejscu. Powiedział, że Go bardzo pociągam dlatego nie mógł się powstrzymać... ups.. opowiedziałam cała historie :D... no ale chodziło mi o to, że skoro Twój napisał o pocałunku i przytuleniu to nie masz się czego obawiać. To jeszcze żaden powód do obaw. :) Choć rozumiem Cię bo ja przez 'wybryk' mojego do tej pory nie umiem Mu zaufać.. ale to już inna historia ;) pozdro i nie martw sie na zapas :)

Gość iii...
ok moze przesadzam nie doszlo nawet do musniecia w policzek ale nie ukrywal , ze podobam mu sie fizycznie nawet zartowal cos o seksie tzn nie seksie ze mna tylko ogolnie jakies tam prawidlo ale rozmawialismy duzo tez o naszych rodzinach . Myslicie ze jak dojdzie do pocalunku na drugim spotkaniu to nie bedzie nic zlego? Dodam ze facet nie jest juz nastolatkiem tylko doroslym mezczyzna

Gość chelka
Nie bedzie to nic zlego napewno,wydaje mi sie ze on po prostu zachowywal sie naturalnie,skoro jest doroslym mezczyzna to po prostu seks nie jest juz dla niego tematem tabu.

Gość iii...
kcmicz wybryk?? tzn ja wiem ze go pociagam bo widzialam jak patrzyl mi w oczy w pewnym momencie zrobilo mi sie glupio poczulam sie speszona , tanczylismy tez i w pewnym momencie dotknal dlonmi moich plecow i troche nizej ale to byl tylko moment a potem mnie przytuli tak szybko ale to bylow tancu , a wiec spontanicznie i tyle jesli chodzi o jakies dotykanie.

Gość chelka
no glupio by bylo jakbys go nie pociagala.Wszystko OK,nie boj sie tak.

Gość kcmiccz209
no w przypadku już mojego faceta to był wybryk. nie pozwalam się dotykac na drugim spotkaniu ;] z tego co Ty piszesz to raczej nie masz sie czym martwic. Dobrze, ze nie idziesz na calosc na samym poczatku znajomosci, ale tez nie przejmuj sie takimi gadkami o seksie. Skoro nie bylo zadnych podtrkstow, propozycji itd to nie masz powodu do obaw. gDyby Mu tylko o to chodziloto by od razu chcial przejsc do rzeczy a On tez chyba dziala powoli :)

Gość iii...
ufff dzieki dziewczyny ulzylo mi

Gość iii...
ulzylo mi ale jednak nie do konca:) skoro on pisal ze mial ochote mnie pocalowac i przytulic na pierwszym spotkaniu to z pewnoscia zrobi to na drugim , a ja tez nie uznaje takich rzeczy na poczatku znajomosci chociaz samo przytulenie to chyba nic zlego czy pocalunek- mysle tu o takim w policzek chociaz nie wiem jakiego mial na mysli. Przypomnialo mi sie tez jego niby zarcik w zwiazku z tym ze przechodzilismy obok rzeczki , by zamoczyc sie w tej rzeczce bo chetnie zobaczylby mnie w mokrym podkoszulku - usmiechnal sie czyli niby zartowal ale...