Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekumata armata

Piszemy opowiadanie erotyczne... bardzo

Polecane posty

Gość pINezKka
no to dokończymy kiedy indziej :) Jeszcze chciałam dopisać, że podczas występu Adelajdy do domu uciech wpadł zbulwersowany domem schadzek ksiądz Zdzisław, który przybył odrzutowcem prosto z Polski aby nawracać niewiernych braci.

Gość pizo
Następnego dnia ciocia jeszcze spała, kiedy ja już byłem na nogach, podszedłem do cioci łóżka cichutko, odsłoniłem sobie, jej stopę, dotknąłem jej stópki, była fantastycznie miękka, gładziłem ją, aż wpadłem na pomysł żeby dotknąć ją penisem, rozpoiłem rozporek, i czubkiem fiuta dotknąłem jej podeszwy stopy jeździłem chwilkę, i w tedy ciocia się przebudziła ciałem się schować, ale mnie zobaczyła, wstała i stanowczo zapytała: - co ty robisz?! - Ciociu ja nic, ja przepraszam, nie chciałem! - Ja ci pokaże! Małgorzata wstała, zaraz z łóżka chwyciła mnie za rękę przyciągnęła do siebie, a że byłem mniejszy od ciotki, spadłem na łóżko, a Małgoś dała mi policzek w twarz, tylko mnie to podnieciło. Złapałem ją za ręce i przycisnąłem do łóżka biodrami. Leżała na brzuchu wypinając tyłek do góry, usiadłem na jej nogach żeby mnie nie kopała, siadłem nieco powyżej kolan, ona krzyczała: - co ty wyprawiasz! Puść- mnie w tej chwili jak wstanę to ci pokaże, zaraz za dzwonie do twoich rodziców!! - Ciociu ja tylko chce... Nie dokończyłem, bo ciocia wyrwała mi się jedną rączką i złapała za włosy chcąc odciągnąć od siebie, ale po chwili opanowałem sytuacje, oderwałem jej dłoń od głowy i przycisnąłem mocniej do tapczanu. Szarpanina trwała, ale ciotka była słabsza a do tego była tylko w pidżamie, która składała się z szlafroka majteczek białych w koronkę ledwo opinających śliczną, ale już wyruchaną brzoskwinię, na stopach oniemiała nic, gdy czuła, że wyrywanie nic nie da zaczęła krzyczeć: -pomocy, aaaaa gwałci mnie!! aaaaa, pomocy niech mi ktoś pomoże!! Żeby ją uciszyć sięgnąłem pod łóżko w celu znalezienia czegoś, co można było by włożyć do ust ciotki, moja rączka natknęła na białą skarpetkę cioci we frote, chwyciłem ją i wiele się nie zastanawiając wsadziłem ją Małgorzacie w usta, w końcu zrobiła się cisza też już się mało wyrywała, bo osłabła. Puściłem ją i chwyciłem jej duże piersi przez szlafrok, ugięły się tak przyjemnie, z całej siły ściskałem jej piersi, jedną rączkę na chwilę zwolniłem żeby zsunąć jej szlafrok, i w tedy zobaczyłem jej piersi były całe czerwone przez moje gwałtowne masowanie, chwyciłem ją za sutki i mocno ścisnąłem musiało ją to mocno zaboleć, bo cała się nagle spociła i zatrzęsła nie wiem czy z podniecenia czy z bólu, sutki ciemniały mi w oczach. Nagle w padłem na pomysł żeby związać rączki ciotce i zając się jej dolnymi partiami ciała w tym dać sobie porządnie ulżyć z jej stopami, chwyciłem włóczkę i kilkakrotnie obwiązałem jej dłonie włóczką, w tedy jak za dotknięciem czarodziejskiej różyczki, ciotka przestała się rzucać, nagle jej oddech stał się cięższy, głębszy sama podniosła ręce nad głowę żeby udostępnić mi miejsca, których jeszcze nie miałem okazji dotykać, chwyciłem ją za nogę nieco powyżej kostki, wystawiłem języki i zacząłem lizać jej podeszwę stopy przeszedłem wyżej, teraz podbicie, aż dotarłem do paluszków, Małgoś wyciągnęła sobie z ust skarpetkę i zaczęła cichutko jęczeć, wyciągnąłem fiuta na wierzch był cały naprężony przycisnąłem sobie go do stopy i zacząłem miarowo obciągać sobie stopą włożyłem fiuta między palce u nóg ciotki, a w tedy ona sama zaczęła poruszać stopą, byłem bliski wytryśnięta, więc przestałem delektować się zabiegiem kazałem podnieść ciotce nogi do góry. Podniosła nic nie mówiąc tylko sapiąc złapałem za jej cieniutkie majteczki i przesunęłam paseczek na bok ujrzałem tak piękną i pachnącą rzecz, że nie mogłem oprzeć się polizania jej, i wtedy ciotka zaczęła oddychać bardzo szybko, włożyłem język do środka poczułem wilgoć i niezwykłe ciepło, które emanowało ze środka. Ale, krótko, bo chciałem w końcu, włożyć jej w to oczko moją lance, nie myśląc wiele przybliżyłem się jeszcze bardziej i powoli zacząłem, wsuwać tam fiuta. Ona głośno oddychała, po kilku minutach padłem na łóżko a ciocia szepnęła cicho: -Musimy to powtórzyć, nie wiedziałam, że sex z nastolatkiem może być tak interesujący!.. - Kiedy zechcesz ciociu.

Gość asim
pewnego razu moja ciocia kapała sie i zapomniał arecznika ja poszłem jeje zaniesc ona lezała w wanie cała naga kiedy weszłem mój mały stał deba nie pytajac sie jej rozebrałem sie i zaczałem lizac jeje stopy strasznie jeczała ohohohohohohohohoh