Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tego tego

najfajniejsze skecze kabaretowe-wpisujcie swoje typy

Polecane posty

jw. wpisujcie swoje ulubione skecze i nazwy kabaretów stwórzmy liste najfajniejszych!! tak by poprawić sobie humory i mieć w razie doła miejsce gdzie bedzie można znaleźć cos na poprawe humoru! mój nr 1 to kabaret moralnego niepokoju i \"wizyta księdza\" nie do wygryzienia!!!!

Mój ulubiony (zwłaszcza od czasu gdy pracowałem w spóldzielni mieszkaniowej) - \"rozmowa z lokatorem\" Kobuszewski, Gołas, Michnikowski\" Ulubiony fragment: - Panie ale mi sie woda leje!!! - I musi się lać!!!! (....) Praw fizyki pan nie zmienisz i nie bądź pan głąb!!!

Gość lepiej grzeszyć
"maciej i smok" - ani mru mru

Gość aborygen
absolutny numer jeden to u mnie: "chińska restauracja" i " brzuchomówca: Ani Mru Mru oraz " Freestyle" i "miasteczko South Park" kabaretu Dno:)

Gość lepiej grzeszyć
a jak się nazywa ten kabaret, w którym dwóch kolesi opowiada sobie o kolegach z podstawówki i jest nim m.in. r .giertych?

Gość Gośka xD
ja uwielbiam ANI MRU MRU i "GENEK-MÓJ PIERWSZY RAZ" :D

ja uwielbiam ani mru mru :D chyba najlepszym ich skeczem jest jednak maciej i smok, uwielbiam tez kmn - jest jeden ich skecz, którego nigdy chyba nie ujrzę w tvp . pierwszy ( i chyba ostatni) raz usłyszałam go w radiowej trójce na rozdaniu \"srebrnych ust\" leciał tam min taki tekst \" -spieprzaj dziadu\" \"- do kobiety mówisz!!!!!! \" \"- spieprzaj dziadówo\" nie sprawdzałam czy jest cos takiego w necie. jesli tak, bardzo prosze o linka. dodam, ze pozzniej juz go nie słyszałam, a szkoda, bo fajny był :D poza tym wizyta ksiedza, krzyzówka , biblioteka... :D