Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie warszawianka

Boże jak ja nienawidzę Warszawy...NIestety jestem zmuszona tam mieszkać...

Polecane posty

Gość nie warszawianka

Za każdym razem jak mam tam wrócić robi mi się niedobrze ktoś ma podobne odczucia???

Gość buhaaa
nie dziwie ci się Warszawa jest do bani, ale ja na szczęście jestem z Kr-ka

Gość nie warszawianka
Ja zawsze chciałam mieszkać w Krakowie ale najfajniej jest w moim miasteczku rodzinnym

Gość kto ciebie zmusza tam
mieszkać? bez przesady - jak ktoś jest tak nieudolny, że sam o sobie nie umie decydować, to do kogo ma pretensje?

Gość nie warszawianka
ano coś mnie zmusza

Gość bemm
uwielbiam Warszawe nigdzie indziej nie mogłabym mieszkać :)

Gość tes
KRAKOW to piekne miasto tam to najlepiej mieszkac

Gość Krakow smierdzi stęchlizną
same zatęchłe kamienice, czym tu sie podniecać :O

Gość Mieszczóch
Łatwo poznać człowieka prostego po tekstach typu.O boże jak tam szybko płynie życie,za dużo ludzi,masa spalin.Na wsi dużo gorzej śmierdzi! Wszyscy się znają i nie ma co zrobić z wolnym czasem.

Gość ja jestem z Krakowa...
i byłam tylko raz w Warszawie. Nigdy więcej sie tam nie wybiore :O

Gość na bloniach
Warszawa jako miasto jest calkiem normalna, ale warszawiacy ... przepraszam ludiz z wawy ale takich zakompleksionych snobow uwazajacych ze mieszkaja w samym pepku swiata nie spotkalam nigdzie ! sa tak zapatrzeni w siebie ze to az smieszne. i nie chodzi wcale o to ze pracuja gdzies tak, zarabiaja iles tam itp tylko dlatego ze sa z WARSZAWY :O

Gość ale juz wstalem
Nienawidze warszawy!BRRR. dla mnie to jakis betonowy moloch :D

Gość alees
Warszawa- moje miasto :)

Gość gadabańka
współczuje Warszawa to paskudne i wstrętne ohydne miasto pełno tam bilbordów naklejonych na budynki, wyglądą jakoblepiona papierem toaletowym

A ja kocham Warszawę :) Ma swoj klimat (specyficzny :O ) tu sie urodzilam, wychowalam i nie wyobrazam sobie mieszkac gdzie indziej ( No chyba że we Włoszech :P )

Gość gorzki oddech piwo i fajki...
skalska..coz za slownictwo :D Warszawa to miasto jak kazde inne i ludzie tez tacy jak np we Włoszczowie

Gość Bunio 29
Nie ma to jak podkreślać swoją kulture innych wyzywając od prymitywów. Warszawa jest brzydka, brudna i w ogóle , więc błagam mieszkajce w swoich miejscowościach i nie przyjeżdżajcie tu nigdy więcej. Gwarantuję wam że gdy wyjedziecie i wam podobni to się nagle okaze że Warszawa jest inna. Że po wyjechaniu szczurów jak autorka topiku miasto oddycha, że ludzie są życzliwi, że nie ma wyścigu szaczurów bo wszystkie szczury wyjechły.

uwielbiam jak ktos patrzy na Warszawe z perspektywy dworca centralnego i mowi, ze Warszawa smierdzi i jest obskorna;) widac,ze nigdzie poza dworzec i najblizsza okolice sie nie wypuszczal:P autorko---> ja na poczatku nie lubilam, Wawy. ale z czasem doceniam jej urok. Znajomy ktory przeprowadzil sie tutaj z Krakowa twierdzi nawet,ze warszawa jest ladniejsza, bo jest wiecej zieleni;) moze i Ty sie przekonasz.

Gość Warszawiaaanka
Jako prawdziwa Warszawianka napiszę tylko, że jeśli nie podoba się w moim mieście to wracajcie do siebie. Na pewno każdy będzie zadowolony. Najłatwiej wykorzystywać to miasto, wysysać, a nic z siebie nie dawać. A wracając na wieś narzekać. Poza tym proszę nie obrażać Warszawiaków, jestem niemal pewna, że dzisiejszy kontakt ze mną to Wasz pierwszy z prawdziwym Warszawiakiem. A tacy nowobogaccy, snobistyczni i niewychowani to są właśnie ci przyjezdni. Czyli potencjalnie też Wy - jak Wam się wreszcie w Warszawie uda. Pozdrawiam

Gość przecież Warszawa nie składa
się wyłącznie z dworca :) Dworce wszędzie są paskudne i śmierdzące. W jakiej dzielnicy autorko mieszkasz przyjeżdżając do Warszawy, że tak ci się nie podoba? Miasto jak miasto. Mnóstwo ludzi, jeszcze więcej przyjezdnych z całej Polski, którzy robią nam "wiochę" udając rodowitych Warszawiaków. Jako Warszawianka z dziada pradziada przyznaję, że tak urokliwego miasta jak stary Kraków nie ma drugiego w Polsce

Gość ARA196
to po co tu mieszkasz? My ludzie, którzy od wielu lat tu mieszkamy i nasi rodzice również też byśmy woleli, żeby było tu mniej takich jak Ty. Jak widzę osiedla, które w piątki się wyludniają a w niedzielę wracają ich mieszkańcy w koszami wałówki od wiejskich rodziców to mnie trafia.I najwięcej narzekania na Warszawkę płynie właśnie od takich ludzi. A pieniądze zarabiane w tej zadymionej, naćkanej blokami Warszawie wam nie śmierdzą? Na drugi raz zanim coś napiszesz to pomyśl.

Gość gadabańka
w warszawie nie mieszkam, jeszcze czego nigdy !!!!!! NEVER !!!!!!!!!!! :-)

Gość gorzki oddech piwo i fajki...
skoro nie mieszkasz to po kiego sie odzywasz :o dworzec centralny pewnie widzialas jak przyjechalas na zakupy 'stadionowe" :o