Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ling Ling

Chcecie sobie popłakać? Piękna piosenka...

Polecane posty

Gość jak dla mnie

Gość o matko ale piekneee
no placze teraz poprostu

dzięki za Jolkę :) dawne czasy, nie ma już mojego towarzystwa jak byłam niegrzeczną dziewczynką hi..hi.. ale piosenka została :) 🌼

coś dla dziewczyn-zagubionych romantycznych duszyczek, Still waters run deep z pięknym i mrocznym panem Jyrkim:P http://pl.youtube.com/watch?v=TwnIbuSfOtw poniżej tłumaczenie po polsku ale trochę bylejakie: SPOKOJNE WODY PŁYNĄ GŁĘBOKO za każdym razem gdy słyszę jak oddychasz wśród cichej nocy przy moim boku i gdy bije twe niewinne serce czuję się taki spełniony po prostu pozwól mi wsłuchiwać się w twój delikatny oddech nie potrzeba nam żadnych słów pozwól przemówić swemu niewinnemu sercu spokojne wody płyną głęboko co mówisz co robisz robisz to wszystko dla mnie i dla siebie co ja robię i co mówię robię to wszystko po to by było właśnie tak jak jest za każdym razem gdy słyszę twój oddech wśród cichej nocy przy moim boku i gdy bije twe niewinne serce czuję się taki spełniony tylko podejdź do mnie jeszcze bliżej nie potrzeba nam żadnych słów pozwól przemówić swemu niewinnemu sercu spokojne wody płyną głęboko Oczywiście i Dance D\'Amour http://pl.youtube.com/watch?v=1TLYDF00Jts tłum: TANIEC MIŁOŚCI twe usta lśnią jak Paryż, ma miłości ty na zawsze, moja ukochana lecz twe łzy sprowadzają na mnie odrobinę Londynu Berlin nigdy nie jest tak zimny jak wtedy gdy ty po niego sięgasz tańcz ze mną aż do nocy w poważnym księżyca blasku jaśniejszym od lśniących nad tobą gwiazd wtedy kochanie wydaje się właściwe oddaj mi chwilę, której świat nie będzie potrzebować dziś wieczorem jesteś moja, ma kochana lecz twe lęki nie są mi obce poranek nigdy nie jest tak zimny jak wtedy gdy odchodzisz lecz czy nie uciekniesz?

Gość czemu pozwalacie upaść
temu topikowi

Bardzo lubie ta piosenke Marisy Monte, ktora spiewa o tym, ze co jej teraz po lzach ukochanego, skoro ona wczesniej plakala tyle razy, co jej po jego czulosci skoro juz jest za pozno na milosc, co jej teraz po jego cierpieniu skoro ona wczesniej cierpiala przez niego i co jej teraz po jego milosci jesli jej zycie sie skonczylo. Jezeli ktos sie wlasnie rozstal z ukochanym, to ta piosenka moze go skutecznie dobic ;) http://www.youtube.com/watch?v=0gCTP_cwqRA

Do here we go again ---> tak lecę do Turcji i już siedzę jak na szpilkach. Nie widziałam wcześniej Twojego pytania. Pozdrówka posłucham sobie znowu tych smutnych kawałków ...