Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susel

ile wazycie?????

Polecane posty

Gość susel
widze opps ze cie niema.ja bede jeszcze troszke jak cos to sie odezwij.a jak nie to do juterka.dobranoc

Gość ooppss
jestem! cos mi sie zacinalo i nie moglam wejsc w ogole na strone kafaterii przez pewien czas...

Gość susel
czesc ja tez jestem przeszlam juz do siebie na kompa:)

Gość susel
mi sie tez wszystko zacinalo teraz mam nadzieje ze uciekly juz wszystkie wstretne wirusy:D

Gość ooppss
no to co tam slychac?przepisalas sie do innej grupy?jak Ci nauka idzie?:)

Gość susel
i jak tam dzionek zlecial??ja dzisiaj niebylam w szkole bo zaspalam:D jutro ide;p chyba zee znowu zaspie:D

Gość susel
jutro ide na 12 30 na grupy w ktorej mialam byc na poczatku zobacze jak bedzie a jak nie to bede chodzic na 8rano bo w tej grupie i w tej niema nikogo z polski tylko sami ciemni;/

Gość ooppss
hihihihih pamietam,ze tam przestrzegali,zebysmy chodzili na kurs.chyba bardziej niz tutaj.no,ale my roznie robilismy :P ale nie dziwie Ci sie,ja sie czulam tak,jakby jeszcze wakacje byly,a tam szkola od polowy sierpnia...:I tuta jest dziwacznie z pogoda,w dzien w miare cieplo,a pozniej deszcz i juz zimnawo.ja czesto do ikei jezdza na szwedzkie jedzenie,otatnio bylam nawet :P

Gość susel
aa i dzisiaj dostalam w tej mojej firmie nowe sprzatania na wekend:)ciesze zawsze wiecej do odlozenie;p wieec wekendy mam zawsze pracownite;p.a ty co porabiasz?imprezujesz w polscE??

Gość susel
mi tez jest dziwnie dlatego niechce sie tak chodzic:D ostatnio mamy upaly tylko nad jeziorko by sie poszlo,mam bliziutko ale niemam z kim:( siostra niedawno byla u mnie to razem chodzilysmy codzienie ale juz niestety wrocila:(

Gość ooppss
tak,tzn bylam przez jakis czas w katowicach przez kilka dni,a niedlugo jade do torunia-strasznie lubie ich kluby i w ogole klimat.mialam gdzies isc do pracy,ale teraz juz za pozno,jeszcze tylko miesiac mi zostal:/we wrzesniu pewnie bede siedziec glownie w wawie...

Gość susel
ja tak nieprzepadam za szwedzkim jedzeniem ale moi rodzice ciagle chodza do ikea na kotbulary:D lubie ciastka cynamowe tutuaj i chlebki slodkie maja pycha,ogulnie to kocham kuchnie chinska kolo mnie mam restauracje czesto tam jezdzimy;p tak mnie ciagnie tam:D

Gość ooppss
kurcze,szkoda,ze mnie tam nie ma :/ jak piszesz,ze tam tak cieplo...ja jak bylam rok temu,caly czas siedzialam nad jeziorkiem labo do lasu chodzilam w sierpniu...

Gość susel
ja bym sobie w wavie poszalala fajne kluby macie slyszalam.my tutuaj nigdzie neichodzimy w polsce nadrabiamy.w sopocie najczesciej sie bawimy

Gość ooppss
o tak,cynamonowe sa pyszne.ja osbie cale paczki kupowalam i dziennie po 6 jadlam :)

Gość susel
my wlasnie mamy obok domu las musimy sie na grzybki wybrac bo juz sa:)a ja bym sobie troche w polsce posiedziala odliczaam juz czas do zjazdu ale dluzy mi sie jak niewiem:(

Gość susel
nio z mlekiem je jem zawsze pycha paczki tez lubie ogulnie slodycze maja dobre inne takie.a obiadki to najczesciej mam mieso z polski bo zawsze robimy zakupy przed wyjazdem i sobie zamrazamy

Gość ooppss
no,chociaz ostatnio bylam w ktoras srode i w ogole ludzi nie bylo.najlepiej isc w piatek albo sobote,ja sie nastawiam zawsze na kilka klubow,poza tym,lubie sobie potanczyc:) a kiedy dokladnie wracasz?w pazdzierniku?

Gość susel
ja tez jak je kupuje to cala paczka idzie:D a potem odchudzanko.torty maja pyszne tutuaj jadlas??moze ci cos wyslac:D:D

Gość ooppss
ja sobie tam robilam zawsze kotlety schabowe z takich gotowych pocietych czesci miesa:) to mi troche obiad polski przypominalo,no,ale tez duzo ryb jadlam

Gość susel
29wrzesnia jestem a wracamy do szwecji 9pazdzierka krotko bedziemy bo na swieta chcemy na dobre 3 tyg byc

Gość ooppss
nie probowalam tortow..ale takie gotowe czy zamrazane? o tak,cynamonowe mozesz przyslac,nigdy dosyc :D

Gość susel
ja tutuaj jak juz to kupuje mieszkanko warzyw chinskich sa przepyszne;p ale jak do polski przyjade to ide zawsze do kfc.:)pycha jedzonko maja:)

Gość susel
swieze sa lepsze ale zamrozone tez sa zielone i biala dama sie nazywaja pycha niedlugo moj ma urodzinki a ja tydzien po nim wiec sobie zafundujemy:D

Gość ooppss
oooo to troche siedzisz w Polsce.a w pracy nie robia ci z tym problemow? ja u nas,to pizze glownie zamawiam.uwielbiam:D a ja przeczytalam,ze teraz sobie "mieszkanko " kupujesz juz :) ale te warzywa mi nie pasowaly.z Warszawa sobie je skojarzylam i pomyslalam:o,to bedziesz moja sasiadka pewnie:D :D :D

Gość susel
chcemy z moim przyleciec do wawy jakos bo moja kuzynka nas ciagle zaprasza ale w tym roku niedamy rady mieeszkanko niedawno kupilismy w polsce i teraz urzadzamy cala kasa na to idzie.w przyszlym roku damy rade:)

Gość ooppss
ale w Wawie kupiliscie? to znaczy,ze moze trafilam :D

Gość ooppss
aha,masz kuzynke w Wawie,zapomnialam

Gość susel
oo to juz pisalam ci o mieszkanku??wlasnie mam fajnych szefow nic niemuwia zrobie wiecej przed wyjazdem bo w sumie tylko jeden tydzien caly mnie niebedzie a jak wroce to odrazu lece do pracy;to bedziesz mieszkac kolo mnie w szwecji??;p

Gość susel
niee:(w moich rejonach w redzie kolo gdyni.u was to kosmiczne ceny mieszkan sa co.chociaz u nas tez poszly bardzo w gore mieszkanie:(