Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susel

ile wazycie?????

Polecane posty

Gość susel
nio i troche mi zostalo prywatnych osob tych u ktorych jestem od poczatku mieszkanie w szwecji.musze sie uczyc tego jezyka bo bym chciala dostac inna prace w hotelu np bo jestem po szkole hotelarskiej:)tutuaj jak sie umie jezyk to sie dostanie prace z toba to chyba niebedzie problemu.

Gość wrozka renata
ja waze 44 kg przy wzroscie 162cm - co o tym myslicie?

Gość susel
co do akryli to raz sobie robilam::D jakos niechce mi sie narazie juz niedlugo bede w polsce i kolezanka mi zrobi bo fajne wzorki robi;p a ja sobie sama dopelnie

Gość susel
czesc renata:)ja siee na tym nieznam akurat ale wudaje mi sie szczuplutka jestes::)

Gość susel
opps gdzie ucieklas??:(

Gość ooppss
susel to podtrzymalas mnie na duchu,bo czarno to widzialam :/ to chyba az tak ciezko tam z praca nie jest jak mi sie wydawalo :) tylko ze u mnie szkola bedzie zajmowac wiecej czasu,bo chce sobie zrobic tam magistra.najpierw musze sie w ogole dostac do jakiejs szkoly.//ja teraz tez nie mam,bo mi sie nie chce chodizc na uzuplenianie,ale musze zrobic,bo obgryzam bez nich paznokcie:/

Gość wrozka renata
no wlasnie szczupla :( nie jest to wcale fajne bo nigdy w zyciu sie nie odchudzalam poprostu mam taka przemiane - bardzo duzo jem i nie moge przytyc a na dodatek jeszcze dzisiaj uslyszalam od swojego faceta ze jestem chuda az za chuda i powinnam przytyc :(:(:( a dobrze wie ze poprostu nie moge :(

Gość ooppss
Renato,sie nie przejmuj.mi tez dogaduja,jak uslysza ,ile waze,ale tylko jak uslysza,bo w sumie po mnie tego nie widac za bardzo :P a to niemilo ze strony Twojego chlopaka,skoro wie,ze nie mozesz przytyc.az tak mu to przeszkadza?

Gość susel
no to zalokuj sie kolo mnie:)a kiedy planujesz przyjechac??ja narazie nierobi paznkocie bo mi sie neiwygodnie pisze na laptopie;p

Gość ooppss
Suselku jestes?

Gość susel
fajnie moc duzo jesc i nietyc ja naszczescie razem z moim mamy tendencje do tycia i jak cos to razem sie odchudzamy:D

Gość leśniczka
52

Gość susel
jestem jestem:)

Gość ooppss
no tak na dluzszy okres,to pewnie w maju lub czerwcu przyszlego roku.w styczniu zloze papiery do szkoly.jak mnie przyjma,to pojade szukac lokum i pracy.a masz tam u siebie duzo szkol? myslalam wczesniej o goteborgu albo lundzie,ale nie wiem jeszcze na co sie zdecyduje :)

Gość susel
ja mieszkam kolo sztokholmu tam napewno jest duzo szkol by trzeba bylo zobaczyc,o kochana gotoborg to grubo kilometrow odemnie:(mam nadzieje ze gdzies blizej mnie sie ulokujesz:)

Gość ooppss
no daleko,daleko,ale wiesz,ja jeszcze nawet szkol za bardzo nie szukalam.wlasnie teraz bede sie orientowac,zeby papiery na czas zlozyc:) a oplaty za mieszkania macie wyoskie?

Gość bardzo dobrze ważę
50-52kg :D

Gość susel
my ogulnie mieszkamy w takich malym domku mojego szef kiedys wynajmowal od tej babki gdzie teraz mieszkamy magazyn ale juz wybudowal swoja hale a my tuutaj zostalismy.my placimy tylko 500kr ta babka ogulnie nic niechcuala muwi ze sie cieszy ze mieszkamy bo pilnujemy tutuaj bo oni czesto wyjezdzaja bardzo bogaci sa i czesto ich niema, ale ogulnie z tego co wiem to jeden pokoj z kuchnie jakies 2tys kr miesiecznie

Gość ooppss
oo to baardzo malo placicie.ja placilam za mieszkanie 3pokojowe z kolezanka okolo 5 tys koron.i to bylo na najtanszym osiedlu :/ tylko,ze dostalam taki przydzial ze szkoly i nie moglam tego zmienic:/to 2 tys jeszcze spoko.

Gość susel
nio 3pokoje coss okolo 5 tys kosztuja,moj juz tu robi 7lat i dobrze go znaja pewnie dlatego malo biore to dobrze zawsze idzie wiecej odlozyc:)

Gość ooppss
a to Ty masz tam rodzinke tez? to na starcie bylo Ci troche latwiej :) ja sie ciesze,ze chociaz tam juz troche mieszkalam,to teraz przeprowadzka nie bedzie takim szokiem.bo balabym sie jechac tak w ciemno nie znajac szwecji w ogole

Gość ooppss
jestes jeszcze? ja lece juz spac.jutro pewnie bede :)dobranoc :*

Gość susel
nioja wlasnie tez juz ide spac bo o 7 wstaje,komp mi sie cos zacina cholerka.jutro pogadamy dobranoc~~

Gość susel
czesc opps jestes?

Gość ooppss
jestes suselku? dopiero wrocilam do domu.yhh pisalas o22.00 to pewnie Cie nie ma :I bedziesz jutro? ja bede tak o 22.00 na pewno.lece spac. dobranocka :*

Gość Marend
2,5 kg - mama na mnie krzyczy że wszystko przejadam... :( pomóżcie!!!!

Gość susel
jesten a ty__

Gość susel
siedze teraz na mojego laptopie mam szwedzka klawiature i niemoge cholera robic znakow zadnych ani buziek,mojego cos zaatakowal wirus i co chwila sie zacinaja stronki wlasnie szukam wirusa na moim