Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susel

ile wazycie?????

Polecane posty

Gość susel
nio ale ty masz dobrze bo z wawy leci norwegian do arlandy a ja mieszkam jakies 10min od lotnika.ale neistety norwegian nielata do gdanska i musismy do skavsty jezdzic 2godziny stad

Gość ooppsss
raz tak lecialam do gdanska i to meczace straznie bylo.wizzairem chyba.a z wawy,fakt,wygodniej jest:) a w szwecji na miejscu,musialam jeszcze 300km jechac,e tragedia.///czytalam wlasnie Twoj topik o pomniejszeniu piersi i ja tez bralam anty i biust mi urosl do C,sa jak odstawilam,zmiejszyl mi sie do B :)

Gość susel
nio mi tez sie powiekszyl po anty ale teraz mialam przerwe miesieczna i mi nie zmalal:(moze to za krotko teraz zmienilam tabletki na yasminne bo one niezatrzymyja niby wody w orgaznizmi to zobaczymy,bralam novynnete wczesniej i strasznie mnie glowa bolala codzienie taki bol niedosniesienia.przestalam brac i juz mnie nieboli a juz chodzilam po lekarzam bo myslala mze cos powaznego:)

Gość ooppsss
ja bym na Twoim miejscu jeszcze troche poczekala,mi sie zmniejszyl gdzies tak w ciagu 4 miesiecy,wczesniej mialam B i w ciagu brania mi sie mocno dosyc powiekszyl,az sie dziwnie czulam,taka chudzinka z takim biustem,wszyscy sie pytali,czy to nie sztuczny :P a teraz,wrocil mi juz do normy,ale musialam troche poczekac :) a bralam diane i nie mialam zadnych skutkow ubocznych

Gość susel
nio troche za krotko przerwy bylo,ale mam chlopaka juz narzyczonego:)i balam sie ze zajde po odstawieniu bo jest wieksza szansa moje kolezanki 2 juz tak zaszly:(zobacze jak potych bede sie czula

Gość susel
ok spadam spac juz cos sie spiaca zrobilam:(jutro napewno wpadne to sie odezwe jak bedziesz:)dobranoc::*

Gość ooppsss
oki,ja tez ide,jeszcze dokoncze kawke pic :) dobranoc !!! :D :*

Gość susel
witam opps wlasnie weszlam na kompa:)niewiem na ile bo czekam na mojego jak wruco z pracy a powinien byc tak po 19 a ty jestes??

Gość ja tak ja nieeee
ja mam 182 cm i obecnie waze 62kg ale mam wahania od 58 do 65 ale najlepiej sie czuje przy 59kg i wcale n ie jestem za chuda!pozdrawiam!

Gość susel
oopss jestee?? ja wlasnie wpadlam ale do 24 bo rano wstaje,musze jechac do pracy a potem zapisac sie do szkoly bo mam w srode rozpoczecie roku,dziiaj wstalam po 12 wiec musze troche zmeczyc oczy:D

Gość ooppss
suselku,ja teraz dopiero jestem.a Ty jeszcze jestes?

Gość ooppss
chyba juz spisz...ok,to milych snow :) ja bede jutro nieco wczesniej,tak o 22.00-23.00 dobranoc! :*

Gość susel
hej jestes?:D

Gość susel
ale niestety lece juz bo o 7 wstaje do pracy:( chociaz nie jestem spiaca wypilam piwko na zasniecie wiec mam nadzieje ze dam radee zasnac::)ja jutro tez bede jakos w ciagu dnia a jak ni to o 22,dobraniac:)

Gość ooppss
jestes?wstalas w ogole?:D bo ja najpierw przeczytalam Twoja wypowiedz z 00:07 i przez chwile mi sie pomieszalo,ze o 7 rano to napisalas :P :D ale susly tego przeciez nie robia ;)

Gość susel
czesc jestem a tY?

Gość susel
nocosty za wczesnie na susla:d chociaz dzisiaj wstala o 7:)a jutro o 11 wstaje bo mam rozpoczecie roku na 12 30.wiec sie niespie:D a teraz dopiero wrocilismy bylismy z psiakiem na dworzu zeby troche sie wybiegal:)a ty co porabialas??

Gość ooppss
bylam w sklepach,ogladalam ciuszki :D a ja potrafie caly dzien sie szwedac po sklepach ;) wspolczuje Ci rozpoczecia roku..akle bedziesz miec z glowy wczesniej niz ja przynajmniej ;)

Gość susel
nio ja mam tak samo uwielbiam zakupy:(tutuaj niechodzi bo nic niema ciekawego ale zawsze jak przyjade do poslki to lece na zakupy.musze nadrobic zaleglosci:D

Gość susel
z jednej strony chce isc do szkoly bo czas mi nie szybciej do zjazdu:D a z drugiej szkoda mi mojego dolarka zostawiac samego w domu:(

Gość ooppss
a zaluj,bo byly duze przeceny,ale teraz juz sie koncza niestety.niedlugo tez musze isc do fryzjera,ale to tez lubie robic:) a uslugi fryzjera w szwecji sa dosyc drogie.pamietam,ze mnie szokowaly za kazdym razem

Gość ooppss
w szkole czas leci szybciej i jest weselej ;) ale psiak bedzie sie bardziej cieszyl jak bedziesz wracac :D

Gość susel
nio wlasnie wiem mam nadzieje ze jak przyjade to jeszcze sie zalapie na jakies przeceny;p

Gość susel
ja chodze w polsce do fryzierka moja kolezanka jest fryzierka i mi robi::)teraz juz mi sie odsrosty zrobily bo rozjasniam sobie na blond wlosy zawsze bylam blondynka ale cos mi sie stalo i zrobilam sobie czarne pasemka i teraz triudno znowu wrocic do tego blondu.co chwila jak jestm w polsce to robie;p robie sobie jeszcze zawsze czarne koncuwki podobaja mi sie;p a w szwecji niebylam ufryzierka ale moj byl i dal 200kr za strzyzenie co u nas 10zl kosztuje to podziekowalam;p

Gość kocicaa
ja mam 174 i waże 53kg, wydaje mi się że O.K

Gość susel
ja sie na tym nieznam ale chyba ok ja mam 170cm i waze 60kg

Gość susel
oops jestes?

Gość susel
chyba cie niema:(ja spadam wtedy spac bo rano dzisiaj wstalam a jutro o 11 pobudka:D jutro bede jak cos;p dobranoc