Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co bys zrobila ...

Co byś zrobiła ...

Polecane posty

Gość co bys zrobila ...

Witam! No więc jestem biseksualistą :) Podobają mi się zarówno faceci, jak i kobiety ... Ostatnio związałem się z pewną dziewczyną, jest wspaniała ... kocham ją (jestem pewien, że mogę z nią założyć rodzinę) ... jest jednak jeden problem ... Nie jestem już prawiczkiem (z resztą ona dziewicą też nie) ... Ona wie o tym ... nie wie jednak, że zozprawiczył mnie facet (jednorazowa przygoda). Planuje jej to powiedzieć w najbliższym czasie ... Nie wiem jaka będzie jej reakcja ... Jakbyście się zachowały w takiej sytuacji ?

Gość dcadcdacads
Chłopcze... mam nadzieję że prowokujesz... W każdym razie ja wolałabym dowiedzieć się o czymś o czym piszesz od razu, żeby pozbyć się złudzeń i zmykać gdzie pieprz rośnie.

Gość nie obawiaj się
gdyż miłość pokona wszystkie przeszkody!

Gość nawet jednorazowe
rozprawiczenie!

Gość abradaba
jestem kobieta i kazdy sie mi dziwi ze gdyby moj chlopak byl bi to pozwalalabym mu od czasu do czasu na kontakty z facetem. a gdyby to byla dawna przygoda to juz w ogole nie robilabym problemow. mnie to nie obrzydza, ani nie podnieca jakos bardzo ale podobaja mi sie kontakty mesko-meskie. mozesz ja kiedys delikatnie wypytac np na temat gejow, jak zacznie sie oburzac ze to jest ochydne co robia o moze lepeiej jej nie mowic

Gość obawiam się że dziś pozostanę
w łóżku cały dzień.

Gość tenSamProblem
Mój chłopak wyznał mi że jest bi :/ Najgorsze wyznanie w życiu :/. Chciałam to skończyć, ale za bardzo go kocham :( Boje sie co będzie jak pójdzie do wojska :/ Najlepeij nic jej nie mów. Z tym ze gorzej będzie jak dowie się od kogoś innego

Gość vbnvx
dla mnie jestes zwykla lesbijka. widzisz, biseksualnosc oznacza SEKS z obojgiem plci, ty zakochalas sie w kobiecie wiec jestes gej - lesbijka. biseksualisci nie zakochuja sie w gejach, tylko sie z nimi bzykaja. ehh lesby,

Gość norka ze dworka
vbnvx ...:D:D:D

Gość ale jajaaaaaa
lepiej nic nie mów

Gość bazylia z tymiankiem
Jeśli ona zaakceptuje Twoją biseksualność, to raczej nie zrobi jej różnicy, kto Cię rozdziewiczał. Zresztą chyba bardziej istotne jest to, czy będąć z nią w związku będziesz jej wierny, bo przeszłość to przeszłość - rozdział zamknięty. Liczy się to, co tu i teraz.

Gość foojjj
jestes ohydnym zbokiem i powiedz jej o tym od razu ! predzej czy pozniej zaczniesz sie ogladac za facetami i ona bedzie cierpiec. A oni beda cie ruckac w doopala i spuszczac ci sie do ust. Dostaniesz adidasa albo jakiejs innej nowej ohydnej choroby i przeniesiesz ja na rodzine ... Moglbys zakladac rodzine ? Bron Boze !!!

Gość wystepuje tu brak tolerancji
stwierdzam !

Gość zajebisty
a ciebie powinni wywieść z forum na taczce

Gość dachowa
przestańcie. aż wstyd... do autora topiku-jeśli zamierzecie zyc razem dlugo i szczesliwie przydaloby sie zeby wiedziala o tym teraz, a nie np. dowiedziala sie przez przypadek i to co najgorsze nie od ciebie. jej reakcji niestety nie da sie przewidziec, ale powinienes jej to powiedziec i byc z nia szczery. na pewno bedzie w lekkim szoku, ale jesli cię kocha, to zaakceptuje to kim jestes. pozdro i powodzenia :)

Gość urabura pani podwóra
daj spokój nic nie mów, niewiem czy która kolwiek z kobiet chcialaby się dowiedzieć o czymś takim ja napewno nie