Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walec

Pomocy-Kawiarnia/Restauracja na randkę w Krakowie

Polecane posty

Gość walec

Pierwszy raz będziemy się widzieć w realu. Proszę polećcie jakieś miłe i przytulne miejsce na pierwszą rozmowę w cztery oczy. Miejsce spotkania Kraków. PS. Ona nie wie, że ja do niej jadę :)

Gość =marko=
na małym rynku kiedys spotykałem się z fajna dziewczyną nazywała się pasieka ale teraz chyba inaczej się nazywa

Gość proponuje____
na Wawelu jest super kawiarnia chociaż dużo ludzi

Gość gość
Tanio i dobrze można sobie pojeść w lokalu o poetyckiej nazwie Pod złotym liściem :) Jest trochę na obrzeżach, bo os Nowego Wieku, ale warto sobie podjechać. Niedawno robiłem u nich chrzciny córki, także miejsce sprawdzi się też właśnie w przypadku organizacji takich mniejszych imprez okolicznościowych.

co prawda nie jestem z Krakowa, ale czy nie uważasz że lepiej jest się zapowiedzieć? skąd masz pewność, że ona akurat będzie wtedy w domu. przecież kobiety dbają o szczegóły, ważny będzie dla niej makijaż, strój. wprowadzisz ją wtedy w zakłopotanie, nie lepiej dać jej czas na przygotowanie się?

Gość gość
mnie moj juz obceny chlopak zaprosil na pierwsza randke do kawiarni lajkonik w Krakowie. Maja super kameralny klimat i oczywiscie przepyszne rzeczy do zjedzenia a jak to sie mowi przez żołądek do serca:) W Krakowie jest kilka ich kawiarni wiec wybierz sobie ktora tylko chcesz http://lajkonik-pik.pl/pl/krakow

Gość artekkk
Posmakowało mi jedzenie w restauracji Ganesh. Pierwszy raz jadłem coś z kuchni indyjskiej i powiem, że dobre. Akurat zdecydowałem się na kurczaka z curry w zestawie Coconut i naprawdę pyszne (resztę menu można sprawdzić na www.ganesh.pl ). Sam lokal fajnie prowadzony, świetnie zaaranżowany. Podoba mi się ten mix – polskiej starej kamienicy z hinduskimi ozdobami.

Gość gość
Dla spróbowania zamówiłem sobie parę dni temu jedzenie do domu z restauracji indyjskiej – Ganesh i było smaczne. Mają różne zestawy, w tym fajne lunchowe z kurczakiem, albo wege. Dora cena, szybka dostawa, pozytywnie.

Gość gość
Jama Michalikowa

Gość gość
Polecam zajść do www.indianfood.pl , bo Hindusi robią niezłe żarcie ;) Warto wszystkich deserów spróbować, chociaż przez jeden raz nie da rady, bo niektóre naprawdę zapełniają żołądek, słodkie. Dużo nietypowych rozwiązań, też z serem przekąski podlane karmelem. Myślę, że fajne miejsce na słodką randkę :)

Gość gość
Stołuję się czasami w Da Pietro w kamienicy pod Obrazem. Dobre jedzenie ale też bardzo fajna obsługa. Nie ma długiego czekania na jakiekolwiek zainteresowanie ze strony obsługujących. Niby Kraków, rynek główny ale w innych restauracjach z tym standardem pracy kelnerów i kelnerek to bywa naprawdę różnie. Tutaj ludzie są kompetentni i sympatycznie przy okazji.

Gość Duma Pomorza
A moim zdaniem powinieneś wykazać się klasą. Dlatego polecam restaurację Wierzynek. Znajduje się ona w Rynku. Tylko ubierz się odpowiednio no i gustowny bukieciki dla wybranki :-) Udanej ( stosunkowo ) randki :-P

Gość gość
Hahaha temat sprzed 10 lat! A ten odpisuje. Dobry jestes gamon. Chlop juz byc moze zdazyl sie ozenic i splodzic dzieci, w nos sobie wloz te porady teraz :P

Gość gość
A ja myślę, że mimo wszystko warto się dzielic takimi fajnymi miejscami w krakowie. ja bardzo lubię grand croissants na krupniczej. Mają tam bardzo dobre croissanty i kawę. W środku jest bardzo ładnie, panuje fajna atmosfera. warto tam zajrzeć.

Gość gość
Jak szukasz restauracji na randkę, noto musi być z jakimś fajnym klimatem :) JA od siebie mogę Ci polecić Da Marco na mogilskiej. Jest właśnie romantyczna atmosfera, no i jedzenie też na pewno będzie Ci smakowało :)

Gość gość
Mysle ze powinniście pójśc na pyszne lody. Na Zwierzynieckiej 8 w Lodowej Chatce maja mega dobre, naturalne lody. I to będzie dobre miejsce na randkę :)