Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malalalalalala

Mam prawie 18lat i chce mieć już dziecko czy to źle??

Polecane posty

Gość dzieci robia dzieci
hahahahhaha,mamusia marzy o tym,zeby sobie pojezdzic na karuzeli w wesołym miasteczku.

Gość odczucia
odkad ma sie poukladane we lbie a ty nie masz z tego co tu widac

Gość nie wytrzymam ze smiechu
a puszczaj sie z kim chcesz mi to lotto z kim sie pieprzysz

Gość dzieci robia dzieci
fretka,nie pisz juz nic,bo naprawde widac Twoje braki w wykształceniu.Moze trzeba było sie uczyc,zamiast myśleć kroczem

Gość odczucia
nie dlatego

collie to ze mozesz urodzic dziecko nie oznacza dorosłosci trzynastolatki tez moga rodzic i co tez sa dorosłe?

Gość rotfelek
Zaraz wpadną młode mateczki,które będą pisac oj tak jak cie kofa chłoptas to zrobcie sobie dzidziusia,to nic ze dziadzius i babusia beda utrzymywac was plus bachora buahahaa Oj swędzące pizdeczki buahahaha

tak? no to moze mnie oswiecisz dlaczego?bo mowie ze to nic nienormalnego chciec wczesnie zostac matka?

Gość też nie wiem
To w jakim wieku POZWOLICIE nam zajść w ciąże? W jakim wy zostaliście rodzicemi? jeśli 24 lata to dla was mało?

Colliee po tym co piszesz mozna stiwerdzic ze poukładane nie masz jak reszta w twoim wieku ma

o rodzinie mysla dziewczynki którym brakuje ciepła w domu szukaja go gdzie popadnie i wpadaja z byle kim kto okaze im choc troche ciepła dla tego chłopaszka to zwyczajne ze bzyknie jakas panne a im sie wydaje ze on ją kocha zaliczaja wpadke a potem dorabiaja do tego ideologie tak jak collie

Gość sensejszyn
takie glupie pindyqwogole nie powinny rodzic:P

Gość Fretka Beretka
nie wytrzymam - sam/a sie pieprzysz :D ja tego tak nie okreslam, ma to jednak dla mnie wiecej znaczenia i nie nazwe tego pieprzeniem sie :P i smiac to mi sie chce z ciebie. podaj mi wiek w ktorym bede dojrzala wg. ciebie do macierzynstwa :D bo jestes pierwsza osoba ktora mo mowi ze dziecko ma dziecko hmm.... i nie MARZE o wesolym miasteczku tylko CHCIALABYM - widzisz jakakalwiek (najmniejsza) roznice pomiedzy tymi dwoma wyrazami? i to ze sie pienisz i rzucasz nie robi na mnie wrazenia :D frustracja przemawia przez ciebie biedactwo

Nie rozumiem was:OTo od kiedy mozna zachodzic w ciaze? jak sie ma powyzej 30 lat?

.i jestes dumna ze zaszłas w ciazy jak tylko dali ci dowód?

Gość sweet little thing
a ja mam 21 i nie uwazam sie za calkiem dorosla osobe :P w sumie,to taki wyrosniety dzieciakze mnie :D takze wiek o niczym nie swiadczy

Gość też nie wiem
Czy dieci można rodzić tylko w wieku 30 lat? Tylko takie DOROSłE KOBIETY też zabijają swoje dzieci! Wcale nie znaczy, że są bardziej odpowiedzialne!

no własnie .nie rozumiesz dorosłych co oznacza ze jestes dzieckeim z dzieckiem

nie zaszlam w ciaze jak mi dali dowod,tylko rok pozniej hahahhahhahahha :D:D:D:D:D:D:D jahhahahahahahahhahhahhaaaaaaaaaaaaaaaaaa posiakam sie zaraz ze smiechu :D:D:D:D:D:DD

a mysl sobie co chcesz:O ja i tak nie uwazam sie za dziecko:O aty pewnie jestes biedna,sfrustrowana osoba:O

Gość malalalalalala
Dziewczyny przestańcie sie kłucić to topik żeby tylko pogadać a nie mowić ktora ile razy i z kim sie juz puszczała !!!!!!!!! Przestańcie!!!!!!! Ja zadałam pytanie czy to źle??!! Przecież to nie moja wina ze czuje ze juz chciałabym miec dziecko i rodzinke chociaż tez wiem ze nie moge i tyle!!!! A tu widze ze połowa mnie wyśmiewa i nazywa dzieckiem nie mowiac ze pisze ze sie puszczam na prawo i lewo!!!!!!! Jak tak mozecie chyba nie macie za grosz kultury .......Jak Wam coś sie nie podoba to nie piszcie ja zadałam pytanie ktore mogły co poniektore przeczytac dokładnie!!!!!

🖐️

Gość dzieci robia dzieci
zrobic dziecko to zadna sztuka,sztuka nie zrobic.ja mam 24 lata,moj facet 28,skonczylismy studia,pracujemy, a pewna pannica z rodziny,ktora zaszla w ciaze mając 17 lat,bo wpadła,panikowała wtedy,srała w gacie,teraz jest wielce dojrzałą mamusią ,ktora ma zaplanowane dziecko.Siedzi ze swoim gachem bez matury i tym dzieciakiem,ale jacy sa z siebie dumni,bo zrobili tego dzieciaka-żałosne!

Gość sensejszyn
ale my tak lubimy siac zamet 😭