Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Babcia nożownik

Czy tylko mnie denerwuje ciągłe wklejanie swoich zdjęć z fotki.pl ???

Polecane posty

Gość franka w wianku
Nie tylko ciebie. Tylko po chuj te idiotki piszą "o matko, tak pięknej dziewczyny nie widziałem N I G D Y (to już jest cyrk -a co w oborze całe życie siedzisz i krowy doisz:-P)!!!" -to jest dla mnie szczyt żenady. Jakby jakaś mała umalowana kurewka(piszę to w złości) byłą najpiękniejszę dziewczyną na świecie... żałosne. Inaczej gdy ktoś pyta: "co o mnie sądzie"? Babciu, czy włażąc na link do fotki można ściągnąć sobie wirusa bo coś o tym napisałaś na innym topiku? JA włażę w te linki i strach mnie obleciał teraz! :-P SERIO.

No cóż,niezly bajer pol sukcecu.Chyba mi nie żal tak młodych,głupich niedowartościowanych panienek. :D

mnie tez to wkurza... no ale cóż niektórzy na siłe chcą polechtać swoją próżniść

Gość franka w wianku
Wszystko rozumiem. Próżnośc moze być wielka... ale zebvy pisac że taK PIĘKNEJ W ŻYCIU NEI WIDZIAŁEM... -od razu aż mi wstyd za taką dziewczynę, jeszcze zanim zajrzę.

hę? nie, nie przypominam sobie żebym coś takiego pisała ;) ale jak już to żartowałam. :D raczej klikając na linki do fotki.pl wirusa na komputer nie ściągniesz (tak mi się wydaje :))... ale sama możesz się rozchorować od tego patrzenia :P