Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzialbn

Czy moge zaisc w ciaze uprawiac sex gdy mam cykl niereguralny?

Polecane posty

ostatnio miesiaczke miałam w Maju, a ostatnio wspołzyłam z moim kochankiem i nie miałam okresu ,bez gumy.czy moge w takiej sytuacji zaisc w ciaze?Czy musze specjalnie wywołac sobie miesiaczke aby zaisc?Mam juz 26 latek i nadal cykl nieregularny:((((

jasne ze mozesz zajsc w ciaze. musialabys regularnie obserwoac swoje cialo naturalne metody - badanie sluzu, codziennie mierzenie tempki itp.) zeby wiedziec kiedy mozesz bezpiecznie sie kochac,nawet jak masz nieregularne cykle. bo naturalne metody to co innego niz wyliczanka - ruletka typu kalendarzyk, ktora nei nadaje sie do niczwego,a juz do nieregularnych cykli szczegolnie

Gość nie wytrzymam ze smiechu
ja pierdziele ale ciemnogród

dziewczyno ty chyba żartujesz?:o od maja nie miałaś okresu i nie niepokoi cię to?nawet jeśli to nie ciąża (a są na to duże szanse) to nie interesuje cię dlaczego nie dostajesz okresu?luuudzie trzymajcie mnie!26 lat!

Gość agh....
Madzia, nigdy nie slyszalam zeby ktos zaszedl w ciaze majac cykl nieregularny, to absolutnie niemozliwe :) :) :) :)

a ja słyszałam!ostatnio zaciążyła znajoma, która podobno nie mogła mieć dzieci..dowiedziała się o ciąży w 6 m-cu, jak jej się brzuch powiększył, brak okresu jej nie zastanowił, bo zawsze miała jakies jazdy i komplikacje- przeszła chyba ze 3 operacje, a tu proszę:)

Gość dxjjkjkj
ja tez mialam nieregularny okres , dlatego ze ods tab i bylo tak ze ostani okres mialam w lutym a zaszlam w maju ...

Gość gość
Fajniejszy od klasycznego zaczyna byc telefoniczny seks. Często korzystam z sex telefonu na stronie http://www.sextelefon.org.pl/ i mogę sobie bardzo polecić ten seks telefon. Dziewczyny są na prawdę klasa.

Gość gość
Lepszy niż klasyczny zaczyna byc wirtualny seks. Często korzystam z http://sextelefon.twojweekend.com/ fajne dziewczyny maja, wiem z kim rozmawiam i są to naprawdę piękne dziewcyzny!