Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona80

MOŻE KTOŚ MNIE OŚWIECI, CZY TO JEST OKI?????????????????

Polecane posty

Gość zmęczona80

Dziewczyny, czy to normalne,że podczas okresu płodnego, najpierw pojawia mi się śluz płodny(przeźroczysty, ciągnący,jak kurze białko), a potem boli mnie jajnik (prawy, abo lewy) i mam delikatne plamienia. Wszędzie czytam,że jest odwrotnie? Może coś jest ze mną nie tak?

Gość zmęczona80
no dobra, ale najpierw powinien być ból a potem ten sluz płodny?

Śluz płodny to nie 1 dzień! Najistotniejszy jest dzień objawu szytu. Owulka może być przed szytem lub po szczycie. Czasem śluz szczytu jest w min ilości. Pamiętaj, że plemniki żyja max 7 dni, komórka jajowa zaledwie 24 godz.Śluz płodny może być wcześniej niz plaminie.

Gość zmęczona80
śliwki dzięki, wyjaśniło mi się. to oznacza,ze jak widze zemam ten sluz o wygldzie kurzego białka, a za 2 dni kłucie w jajniku, to najprawdopodobniej to kłucie to czas owulacji...tak mysle.taka byłam obcykana w te sprawy, a jak tu czytam na kafe, to juz mi sie wszystko pomoieszało:)

Objaw białka można mieć i przez 3 dni:-) Jajeczkowanie nie następuje zawsze w dniu szczytu lecz może być 3 dni przed nim lub 3 dni po nim. Śluz dobrej jakości: przejrzysty, szklisty, elastyczny, podobny do jajka, śliski, daje poczucie mokrości, ciągnący się w nitkę dł do kilkunastu centym w śluzie pojawia się domieszka krwi. Śluz gorszy: może dawać odczucie śliskości!!!! Ale jest nieprzejrzysty, metny, białąwy, gęsty, lepki, nieciągnacy się.

Gość zmęczona80
sliwki thanks🌼