Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaagdaa

zna sie tu ktos na snach?

Polecane posty

Gość maaagdaa

moze zinterpretowac moj??

Gość nelou
ja spróbuję trochę sie an tym znam opisz sen

Gość fistka
nelou jesli bys mogla to moj tez sproboj przetlumaczyc.od paru dni sni mi sie ze jestem wsrod tlumu ludzi przed pewna szklana szyba wszyscy w ta szybe bija a za nia stoi pewien mezczyzna ktory nie zwraca na nikogo uwagi choc szyba ledwo sie trzyma gdy ja podchodze do szyby lapie z nim kontakt wzrokowy i oboje sie do siebie usmiechamy na tym sie konczy czy ma ten sen jakiekolwiek znaczenie?ten mezczyzna mi sie podoba

Gość nelou
znasz tego mężczyznę osobiście? kojarzysz go skądś?

Gość fistka
kojaze ale nie znam osobiscie

Gość maaagdaa
snil mi sie koniec swiata juz trzeci raz w moim zyciu. Pamietam ze wracalam z moim bratem z kosciola bylo duzo ludzi i nagle nie wiem czy to przez slonce ale zrobio sie tak pomaranczowo,takie mocne swiatlo ze nic nie widzielismy,wiem ze sie bardzo balam ale wiedzialam ze to koniec swiata. Jakbym powiedziala sobie: no i w koncu sie zaczelo...''I nie chcialam tego. A potem zobaczylam ogromna czerwona postac nie widzialam dokladnie twarzy ale sylwtke mezczyzny, kilkadziesiat metrow i wiedzialam ze to Bog. Podeszlam do niego i zaczelam plakac i on cos mowil ludzie bardzo sie bali i juz nie pamietam co bylo dalej. Poprzednia 2 sny o koncu swiata tez byly bardzo realistyczne ale kazdy inny...nie wiem czemu tak czesto mi sie sni koniec swiata...

Gość nelou
wydaje mi się, że jest tutaj ukazany twój stosunek do miłości, ludzie dążą do niej za wszelką cenę, natomiast ty jesteś spokojna, opanowana, nie szukasz uczucia na siłę, dlatego może przyjść niespodziewanie w każdej chwili

Gość nelou
maaagda - być może rozmyślasz o tym dużo, albo... zazwyczaj śmierć, koniec świata symbolizuje we śnie poważne zmiany w życiu, zmiany diametralne, tak jakbyś obumarła i narodziła się na nowo, to, że spotkałaś Boga, może oznaczać, że zwrócisz sie w stronę duchowości, we śnie zdajesz sobie sprawę, że to koniec świata, wiec prawdopodobnie również w życiu przeczuwasz zmiany, jesteś ich świadoma

Gość fistka
nelou jestem pod wrazeniem bo dokladnie opisalas moje wnetrze i to jaki mam stosunek do milosci powiedz czy ten sen ma cos wspolnego z tym mezczyzna jezeli sni mi sie on czesto czy to tylko postac sluzaca do interpretacji snu?

Gość nelou
te zmiany mogą przebiegać dość burzliwie i nagle - tak jak koniec świata we śnie

Gość fistka
o i jeszcze jedno bardzo czesto praktycznie co nocy mam sny o jeziorze nie jest to wzburzone czy jakos brudne jezioro ale spokojne mam mile odczucia jednak czasem albo cos w jeziorze znajduje albo wychodzac probuje przed kims uciekac ale nie moge to tak jakbym probowala biec w blocie jest strasznie ciezko

Gość nelou
fistka- trudno powiedzieć, być może jego obecność jest przypadkowa, ale fakt, że uśmiechał się do ciebie jest zastanawiający ;)

Gość maaagdaa
nelou bardzo Ci dziekuje tee nadchodzace zmiany to faktycznie bardziej niz mozliwe niedawno przenioslam sie do innego kraju...pewnie wiele rzeczy mni tu czeka...ale kolejny sen o koncu swiata troche mnie zaniepokoil,myslalam ze to cos niedobrego.

Gość fistka
mnie tez to zastanawia i nie powiem ze nie ma to dla mnie znaczenia

Gość nelou
jeśli chodzi o jezioro - myślę, ze ponownie chodzi o miłość. samą miłość postrzegasz pozytywnie, jako uczucie, ale chyba kiedyś zawiodłaś się na kimś, na partnerze, albo ktoś z twojej rodziny , przyjaciół mocno się zawiódł, i podświadomie boisz się zaangażować, nie chcesz być zraniona, ale to tkwi bardzo głęboko w podświadomości, co oznacza właśnie to błoto

Gość nelou
maagda- albo po prostu sen ukazuje przejściowe problemy w życiu, które cię spotykają, choć na co dzień jesteś optymistką

Gość fistka
nelou jeszcze jedno mnie zastanawia chodzi o sen w ktorym bladze po lesie i nagle trafiam na dom wyglada jak chatka z drewna ale widze ze leje sie woda po scianach woda jakby wodospad czesto mam w snach albo las albo wode albo opor w czyms w chodzeniu w otwarciu oczu zawsze bladze ale to co piszesz naprawde sie sprawdza w mojej osobie

Gość nelou
chatka prawdopodobnie oznacza twoje podejście do życia - chatka jest pewnie trochę bajkowa, nierealna, piękna - tak jak i twoje podejście do życia - bardzo idealistyczne, pewnie jesteś marzycielką, lub osobą bardzo ambitną natomiast woda oznacza, że zbyt wiele wymagasz - od życia, od siebie i że twoje marzenia są zbyt wygórowane i w głębi duszy wiesz o tym i przeczuwasz problemy w ich realizacji (motyw wody, błota)

Gość nelou
:) fajna zabawa z tym tłumaczeniem snów

Gość fistka
wszystko sie zgadza az mnie zatkalo jak ty potrafisz w snach czytac wowchcialabym miec kogos jak ty ktory umie tak rozpracowywac sny jestes swietna naprawde

Gość fistka
ale jak mam okazje z taka osoba rozmawiac to czy myslisz ze to ze sni mi sie tn mezczyzna cos moze oznaczac jakies moje szanse u niego czy to tylko moja wyobraznia i podswiadomosc ?

Gość nelou
:) dziękuję :) możesz opisać też inne swoje sny, mogę spróbować sowich sił a tak w ogóle to interesuje się też psychologią :)

Gość nelou
myślę, że jednak masz u niego szanse, bo się uśmiecha i całkiem możliwe, że to on pierwszy nawiąże kontakt - bo we śnie uśmiechnął się pierwszy

Gość a czy ja moge poprosic
ostatnio snilo mi sie,ze kupywalam rozne rodzaje miesa. babka pyta: konine tez. ja mowie: tak poprosze. i babka dala mi do tego dwie nogi z konia, jakby wyrwane kopyta z kawalkami skory i poszarpane mieso. jeszcze byla na tym krew. bardzo rozwalil mnie ten sen psychicznie i nie wiem o co chodzi.

Gość nelou
jeśli pojawił się tego typu sen, to oznacza, że całkiem możliwe, że ktoś zjawi się w twoim życiu, miłość, zupełnie niespodziewanie, tylko nie szukaj jej na siłę

Gość nelou
a z czym kojarzy m ci się mięso? podaj pierwsze skojarzenie

Gość a czy ja moge poprosic
nie wiem sama, ale napewno nic przyjemnego............ :(

Gość nelou
szczerze mówiąc, muszę sie zastanowić. ciekawy i ciężki sen ;)

Gość fistka
alez mnie napalala optymizmem skoro masz ochote na dalsze moje sny to sie ciesze mam ich mnostwo i zawsze bardzo realistyczne czasem nie wiem jak to sie pisze ale mam de jawu pamietam ze jak bylam mala snilo m sie ze moj tata mial samochodowy wypadek i rzeczywiscie tej nocy mial.co do snow to ostatnio snilo mi sie podrozowalam w miescie nagle trafimam do mojej jakiejs dalszej rodziny nie pamietam twarzy tylko jedna mojego jakby brata ale to naprawde daleka rodzina pamietam mialam w reku papierek 10zl i byl on zlozony z czterech 10 tek potem znalazlam sie przy stole i jadlam kanapke z twarozkem tego jestem pewna potem stanelam przy oknie i zauwazylam ze jestem bardzo blisko lotniska a nad moja glowa przelecialy 2 samoloty jeden byl normalny drugi juz dziwny