Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walia_s

spotkanie rodziców

Polecane posty

Gość walia_s

Na ile przed ślubem zorganizowałyście spotkanie rodziców? Czy 5-6 miesiecy to za późno?

Myślę że to nie jest za późno. My zorganizowaliśmy wspólny obiad w maju, a się pobieramy w listopadzie. chcieliśmy na drugi dzień świąt wielkanocnych , no ale nie wyszło. W ogóle to rodzice się dowiedzieli o naszych zamiarach jak się narzeczony mi oświadczył (listopad 2006r.), choć wiedzieli że ślub będzie na pewno tylko nie wiedzieli kiedy ;). Nie martw się że to będzie za późno, bo będzie w sam raz. Pozdrawiam. Hej

Gość walia_s
Dzięki za pocieszającą odpowiedź:)

Gość vsfvfsvsf
możliwe że nasi spotkają się dopiero na weselu (choć jesteśmy z tego samego miasta)

Czasem tak bywa, niestety ;) Wiesz możecie nawet zrobić wspólne spotkanie podczas ustalania niiektórych rzeczy ziwązanych ze ślubem, np. wspólne ustalenie menu, czy może kto jakie zrobi ciasto, jak porozsadzać gości ( u nas każdy będzie miał wyznaczone), czy może szczeguły związane z błogosławieństwem czy poczęstowanie chlebkiem nkoowożeńców. Niektórym może się to wydać głupie ale byliśmy na paru takich weselach i bylo super). Przy okazji się rodzice poznają, no chyba że będziecie tylko wy wszystko ustalać. U mnie tak było, że się spotkaliśmy w celu zapoznania rodziców, a przy okazji się poustalało menu. Jeśli Twoi rodzice są w porzo i rodzice narzeczonego to nie masz się co martwić i bać ;)

tzn. jeśli chodzi o rozsadzanie gości - to może sie wydawać niektórym głupie. ;) Sorki za niejasność ;)