Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AngelikaWrocławianka

BÓL PRAWE STRONY BRZUCHA A CIĄŻA 16 TYDZIEŃ

Polecane posty

MOŻE KTÓRAŚ Z WAS MIAŁA TKIE SAME BÓL JAK JA OD PARU DNI BOLI MNIE PRAWA STRONA PODBRZSZA (JAKBY WYROSTEK ALE TO RACZEJ NIE TO).BÓL JEST DO DELIKATNEGO DO DOŚC SILNEGO. JEST TO DLA MNIE TYM BARDZIEJ ZASTNAWIAJĄCE ŻE NASILA SIĘ JAK DŁUGO SIEDZĘ ( A SIEDZĘ W PRACY PRZED KOMPUTEREM WIĘC SĄ TO DOŚĆ DŁUGIE GODZINY). CZY KTÓRAŚ Z WAS TAK MIAŁA? I CO BYŁA TEGO PRZYCZYNĄ?

Gość ja miałam cos podobnego
nie pamietam dokładnie w którym tygodniu ale własnie jakos na początku ciąży, ze bolała mnie prawa strona i to własnie jak długo siedziałam, a pracowałam jako handlowiec i cały dzień byłam za kierownica i zawsze wtedy mnie bolało, a jak był weekend i sobie odpoczywałam to nie poczułam nawet brzucha. I musiałam iść na zwolnienie, bo lekarka powiedziała, ze w pozycji siedzącej dochodzi do niedokrwienia macicy i dlatego boli.U mnie do tego dochodziły jeszcze wstrząsy w samochodzie. Ja brałam nospe. Zapytaj lekarza.

Dziekuje za odpowiedz Niestety moj lekarz znowu na urlopie....Bedzie dopiero za tydzien a czekac tydzien raczej w ciazy nie powinnam.....Czyzbym, po raz kolejny musiala isc do innego i znowu oczywicie placic za prywatbna wizyte....