Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodycz twa

KOBIECA FIGURA gruszki

Polecane posty

Gość ojciec-ma-racje
to ja już w ogole powinnam się odchudzać ;) z moim 61 ;)

Ale powiem Wam jedno. Ciesze sie, że mam taką figure a nie inną. Nie przecze, że mogłabym mie tu mniej a tam więcej. Dla mnie to atut mie szerokie biodra z tą pupą i seksowne wcięcie w talii. Nie chce tu broń Boże mówic, że inne figury są nieładne. Po prostu jestem zadowolona, że mam taką a nie inną. Czuje się kobietą :D hihihi. :classic_cool:

Gość ojciec-ma-racje
i bardzo dobrze! :) ale prawdą jest też to, że każda figura jest ładna i wygląda ładnie, jeśli się ją odpowiednio wyeksponuje, tzn. ubierze tak, aby ukryć niedoskonałosci i podkreślić atuty :)

Gość ja P
ja mam : biust: 88 ( w sweterku:P) "talia" 70 biodra 88 wzrost 166 musze nad wcieciem popracowac ale jak bede pracowala to oczywiscie ten górny wynik sie pogorszy a biodra pozostana takie same (buuuuuuuuuu!!ja nie chcczemu musze być wstretna gruszka!!!!!????

Gość innocente-girl
a figura "tuby" wam się podoba? tuba - wąskie ramiona, waskie biodra, słabo zarysowana talia, długie, bardzo smukłe nogi, szczupłe ramiona, mały biust

Gość a ja nie wymiarowa po prostu
ja mam tak biust 86 talia na wysokosci pepka 73 biodra 73 udo 48 nadgarstek 15,5 Prz wzrosci 163;/ i co ja mam zrobic?

biodra 89 sorki za blad

Bardzo smukłe nogi, pewnie jesteś wysoka. Hm ? :) Nic, tylko chodzić w mini. - Nic nie robić :) mamy tyle samo wzrostu ! :D

Gość ojciec-ma-racje
jesteś strasznie wąska w biodrach... ćwicz brzuszki ale myślę, że u ciebie to kwestia hormonów idź z tym do lekarza moja mama miała guza nadnerczy i wtedy miała taką sylwetkę chłopięcą a potem jak jej go wycieli to po operacji zaczyna teraz nabierać kobiecych kształtów - brzuch jej spadł, biodra się roszerzyły

Gość ojciec-ma-racje
aaa jak 89 w biodrach, to jeszcze nie tak źle ;) radzę ćwiczyć brzuszki i pic dużo mleka - picie mleka sprawia, że rośnie biust i bioderka ;) serio!

musze schudnac w pasie ale boje sie cokolwiek robic bo mi biust zmaleje a ledwo i tak go widac:P

Gość ojciec-ma-racje
nie zmaleje ci jak nie będziesz odchudzać się zbyt gwałtownie. no i jak będziesz pić mleko. mleko jest świetne :)

Polecam hul-hop ! Na brzuszek :):):) Koniecznie ! Jak to picie mleka powiększa brzuch ? Mam iśc do sklepu i kupić całe kartony ? Hihihihi. Pij bawarke :)

ale za duzo mleka to tez nie zdrowo. a lydka 34,5 :P Nogi mam bardzo umiesnione gorzej z brzuchem ;/ a co do mini to zadko chodze mimo iz slyysze ze ladnie wygladam ..moja karnacja mi na to niezbyt pozwala ale nad tym rowniez pracuje

Gość mgl
przy figurze gruszki nogi wydają się krótkie

Gość ojciec-ma-racje
picie mleka nie powiększa brzucha tylko biust i biodra : wiem z doświadczenia a najbardziej biust :classic_cool:

hula - hop fajna rzecz ale juz dawno sie nie krecilam:P

Gość ojciec-ma-racje
mi urósł 5 cm odkąd piję :)

Gość ojciec-ma-racje
a biodra urosły 4 cm

Pracuj, pracuj :) Owszem, nogi wydają się być krótkie przy figurze gruszki. Zwłaszcza, jak się ma te 163 :P hihi. Tak czy siak, trzeba je eksponować w odpowiedni sposób. Poważnie z tym mlekiem ?

a ile razy dziennie to mleko mam pic??:P Moze firme masz sprawdzona??:P

Gość ojciec-ma-racje
poważnie :) ale w moim przypadku to było tak, że po prostu piłam mleko dla zębów, przez pół roku, chciałam, aby były bielsze. no i zauważyłam, że przybyło mi kobiecych kształtów. A potem przestałam pić i przestało mi mi przybywać w biuście i biodrach . a potem w necie czytałam, że tak naprawdę jest, że mleko działa, bo pobudza działanie kobiecych hormonów. ale musi być tłuste, lub półtłuste, tak 1,5 2 ,00 %. chude odpada, nie działa

Gość ojciec-ma-racje
pij pół litra dziennie,regularnie :)

Gość ojciec-ma-racje
firma nie ma znaczenia najlepsze byłoby prosto od krowy, ale wiadomo - trudne do zdobycia

O kurcze !...ale ja w biodrach nie chce mieć więcej, hyhyhy :P Bawarka, bawarka ! herbatka z mlekiem :D na piersi.