Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodycz twa

KOBIECA FIGURA gruszki

Polecane posty

Jak tam, jak tam.... no nauka sie zaczeła kurcze :P no i nei ma uproś, hyhyhy.... Jeśli chodzi o jedzenie to różnie bywa. Raz zjem więcej raz mniej a raz to naprawde malutko. Chodze na te siłownie dalej no i kurcze zobaczymy :)

Gość milka1
Hejka! Dołączam do grona gruszek :) Niestety już nie jestem tak zgrabna jak kiedyś,ale myślę ,że nie jest tak źle ;) Mam 176/177 i moje wymiary to 98-75-100 Fakt dużo ,ale zaznaczam ,że mam już 35 lat i urodziłam 2 dzieci w przeciągu ostatnich 5 lat. Może dla niektórych te wymiary nie są atrakcyjne ,ale żeby je osiągnąć bardzo dużo ćwiczę i to codziennie :) Pozdrówki dla gruszeczek

Gość Blondie17
ojjj ja też mam figurę gruszki, tzn w biuście mam 84 cm, w talii 64 cm, a w biodrach 100 cm !!!! masakra, ale powiem Wam że facetów to baaardzo kręci , a wy co myślicie o takich wymiarach??

Gość kasiuuuula
Hej kobietki, ja tez mam taką figurkę:( W biuście 84,talia 68, biodra 94, tylko ja niestety mam 155 wzrostu i to mi tak jakoś nie pasuje, te biodra doprowadzają mnie do płaczu. Kupowanie spodni to masakra,w pasie odstają a w biodrach obcisłe czego nie cierpie;( Mam dwie pary spodni,w ktorych dobrze się czuję, pól szafki zawalone jeansami a ja tylko je mierzę, patrzę w lustro i odkładam do szafki bo nie mam odwagi się w nich pokazać...Ajjj:(

Czesc Kochane :D Gruszki maja piekne brzuszki, nóżki...wszystko mają piekne :D Moje Kopciuszki, hyhyhy... Też tak mam, że w biodrach mi się jakieś spodnie zatrzymają a inne jak ładnie wejdą na pupe, to cale odstają na brzuchu :P Mnie tam się to podoba.