Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodycz twa

KOBIECA FIGURA gruszki

Polecane posty

dziewczyny jaką macie figurę?? moja przypomina figurę \"gruszki\" duże wcięcie, i troszkę bioderka widoczne... COraz bardziej mi sie nie podoba ta figura.. czekam na wasze wypowiedzi 🌻

Gość ojciec-ma-racje
mam taką samą, dokładnie : różnica pomiędzy biodrami a talią wynosi 29 cm :) musisz siebie taką zaakceptować, to jest zresztą bardzo kobiece to faceci mają wąskie biodra, a dziewczyna powinna mieć szerokie i do tego obowiązkowo szczupła talia. ciesz sie z ładnego brzuszka :) czemu ci się nie podoba taka sylwetka?

Gość Tomcio z Paluch2
uwielbiam kobiety z szerokimi biodrami! :) Taka figura jest idealna dla kobiety:)

Gość ojciec-ma-racje
oczywiście, żejest śliczna taka figura :)

ja nie wiem ile różnica wynosi...zobaczę później... Ja siebie akceptuje....Tylko denerwują mnie już czasami te biodra, chociaż nie sa takie olbrzymie... Własnie kobiece bardzo. ladny brzuszek jest. niektorzy pytaja czy dlugo pracowalam nad nim. bo wyglada jak bym dzien w dzien robila po 100 brzuszkow, tak wyrzezbiony. Tylko teraz troszkę po bokach fałdek dostaałam, musze to zrzucić:( A Ty jaki masz brzuszek? aha, i jaką masz pupę. szeroka czy taką srednia no i czy wystającą. Bo ja mam taką srednia i wystająca

Gość proporcje są ważne
wszytsko jest fajne do póki nie przasadzone - tak samo z szerokimi biodrami - jak są wizualnie za szerokie to już fajnie nie wygląda, a pokracznie..

Gość ojciec-ma-racje
ja mam brzuszek plaski, bardzo ładny, niejedne chudzielce mi go zazdroszczą, z tym, że ja go też regularnie ćwiczę. pupę dużą raczej, ale też nie ogromną, okrągłą, wystającą.

Gość ojciec-ma-racje
a wymiary mam takie: 94-68:97

ja mam waskie biodra i mala pupe (taka troche chlopieca) i jak idzie kupowac spodnie to czasami musze sobie odpuscic bo nic nie moge znalezc... juz sie przyzwyczailam do takiej figury... i spodnie szyje glownie mi krawcowa... a jeansy to kupuje tylko jeden fason, bo inne to jak sa zawsze za duze na mnie w biodrach

Gość ojciec-ma-racje
dzinsy najchętniej szwedy, proste, ciemne, z kieszeniami z tyłu na pupie unikam jak ognia dzwonów ;)

sippelsweg = masz rozbudowane ramiona? ojciec-ma-racje = ja mam90-67-95 jesteśmy prawie takie same:) ja noszę jeansy proste , rurki, albo ściagane u dolu, ale one eksponują biodra..ale przyzwyczaiłam się.

mozna powiedziec, ze sa rozbudowane, duzo plywam craul\'em (a raczej plywalam teraz mam za malo czasu by duzo plywac).

moje koleżanki zazwyczaj mają wąskie biodra, wąski tyłek a rozbudowane ramiona no i piersi. a jesli chccesz zeby Ci biodra powiększyło, to kupuj sobie spodnie zwężane u dołu

oj ja chyba też mam figurę gruszki, średnio ok 30cm różnicy między talią i bioderkami, ale to mi nie przeszkadza (no dobra trochę przy kupowaniu spodni ;) ) Moje Ostatnie wymiary to: bioderka ok99cm talia ( gdy się wyprostuje ;) )ok69cm biuścik ok94cm przy ok175/174cm udo 55/56cm i nadgarstek 15,5cm dodałam te dwa ostatnie bo to dobre porównanie budowy szkieletu (tam mi się wydaje) ;)

Gość ojciec-ma-racje
to masz śliczne wymiary :):):)

Gość ojciec-ma-racje
no ja niestety mam też sporo w udach udo - 61 cm ale nikt nie jest idealny ;) w sumie przy takich biodrach nie wyglądają na grube ;)

no ja mam figure jak opisujesz, waskie biodra, szersze ramiona i duze piersi... jak idzie do kupowania sukienki lub kostiumu to lepiej sie pociac, albo przerabiac...

Gość ojciec-ma-racje
protosska - łał, no to naprawdę wspaniała figura :) pewnie bardzo szczupła jesteś a jeszcze do tego taka kształtna, z takimi proporcjami :) zazdroszczę ci ;)

Szczupła może i tak ale żeby bardzo ? Bez przesady :P Mam tylko 163 cm wzrostu ale jest w porządku :D uwielbiam swoją wąską talie i odstającą pupe, hrhrhr...

A odnośnie ud...hyh Mam 54 cm zaraz pod pośladkiem i mój S. po prostu je uwielbia...Jego fetysz, hihihi.

Gość ojciec-ma-racje
protosska - to masz idealne wymiary :)

Dla mnie to troszke dużo. Odchudzam się (od dziś, heee). Chciałabym miec szczuplejsze te uda mimo, że nie są wcale takie złe.