Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodycz twa

KOBIECA FIGURA gruszki

Polecane posty

Gość ojciec-ma-racje
już jestem :) nie, rozstępów niebędziesz mieć, to jest powolny proces, dlatego to nie jest tak popularne, mało komu chce się tak regularnie, długo pić mleko. ja osobiście nie mam rozstępów ;)

Ekstra :) Gdy byłam mała, mała, mała to zawsze na śniadanie płatki z mlekiem, heeeee. Mleko zawsze lubiłam i dalej lubie :) Powracam do śniadania z dzieciństwa :D płatki z mlekiem ! hihihi...takie zimne prosto z lodówki, mniam !

Gość a ja nie wymiarowa po prostu
ja waze prawie 50 kg a mierze 163

szczerze mowiac to ja do 51 dobijam ;/;/ ale jak tu schudnac;/

Przecież nie musisz się odchudzać !! :) Marudzisz jedynie na sylwetke, musisz tylko poćwiczyć :) Ot co ! 🌼

mam bardzo male wciecie w tali..; i boczki troche.;/

ja nie wiem jak ją nazwać ale mam okrągły brzyszek i nużki też nie należą do szuplutkich:( też mi się to nie podoba a ćwiczyć ani na drogie diety:( ah nic tylko musze chyba z tym zyć :( ale jak możecie to prosze pomóżcie błagam

wyszłam na 2h a tu topic jak się rozrósł :) to która się odchudzA???:D ja od 18 nie jem. kupiłam dziś sobie activię i przed 18 będę ją jadła:) ja mam 170 wzrostu przy wymiarach jak na poczatku podalam. Ale widze ze tluszczyk mi się wylewa. A brzuszek jest śliczny:) jak się stoi:P taki wyrzeźbiony, ach:P

Ja się odchudzam :P a Ty ? :D ile ważysz co ? Hihihi... Ja lubie chodzić w biodrówkach i bluzeczkach podkreślających talie - zdcydownie....choć nie zawsze. Często też chodze w jakiś wyższym spodniach, tiszercie :P wtedy cała pupa okrągła, heeeeeeeeee...

ważę 60kg :o ja najbardziej lubie chodzić w spodniach zwezanych u dolu, rurki, bluzki obcisle, ale teraz mi boczki cos przytyly... ej a ile masz na wysokości pępka???

nie wiem... ktoś tam mierzył...to i ja:P na wysokości pępka mam 79 😭 ale to ostatnio te boczki tzw. \"koła ratunkowe\" :D pojawily mi się :o dlatego od 18 nie jem. W ogóle do końca wakacji musze się wstrzymać od jedzenia.

a tak z innej beczki... co zrobić żeby dłużej utrzymał się błyszczyk na ustach?? żeby ładniej wyglądał.. Czy to prawda że wcześniej posmarowac pudrem??

A bo ja wiem :P nie używam błyszczków. Coś słyszałam o tym pudrze, popytaj na ZDROWIE I URODA :D