Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodycz twa

KOBIECA FIGURA gruszki

Polecane posty

Hahahahaha, DZIEN DZIECKA był w niedziele ! :D hyyyyyyyyy a teraz Witam, witam :P dzien dobryyyyyyyyyyyyyy... Mysle, co by tu zjeśc na śniadanie...hmmmm. 🌼

Gość Ciii...
Hehe też mam figure gruszki i sie bardzo cieszę :P to najlepsza figura jaką można mieć ...bardzo kobieca :P ja mam w biodrach 92cm,w tali 65cm, a w biuście tylko 88cm ale mam 15 lat i jeszcze mi coś urośnie :P

Gość Ciii...
Heh...a tu jeszcze coś o tyłkach pisałyście....hmmm...ja swój tyłek bardzo lubię ...:P dość duży wypukły :P

Nie było mnie alejuż jestem :D Ja zaliczyłam siłownie X2, wypad w góry, rolki - w tygodniu :D Czuje się wspaniale :)

protosska --> juz od paru dni nei jem po 18. wiesz ze wczoraj zalozylam spodnice, i spada mi? jest taka maaaaax biodrowka, jeszcze miesiac temu nosilam ja wysoko, widac mi kosci biodrowe:P

Jak tam Slodyczo ? Dlaczego sie nie odzywa, co sie dzieje ? Ja wczoraj mialam znowu dzień dziecka :P ale codziennie i tak jest ruch. Siłownia i rolki :)

ja tez zaczęłam się odchudzać... ale jakoś ciężko mi idzie... jakie diety stosujecie? czy tylko ćwiczenia? ja nie mam czasu na ćwiczenia:/ wogóle na mało rzeczy mam czas:/

Ja nie stosuje żadnych diet :) staram się jeśc tak w miare. Nie jem tak po 18, 19. Siłownia dwa razy w tygodniu, a w pozostałe dni rower, rolki, bieganie.

U mnie różnie :D raz zjem więcej a raz mniej :) no i oczywiście na siłownia - dzisiaj też ide, hyhyhy... nici z biegania póki co bo leje i leje

juz sie odzywa:) no spieprzylam....moja wina, wyciagnelam reke. moze bedzie dobrze....oby....zakochalam sie w nim :)) hm.....malo jem....spodnie spadaja, boczkow nie ma:)