Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 16, 2007 Właśnie przyjechałam do domy byłam na zakupach :) Powiem, że nawet udane kupiłam sobie bluzke w orsay-u za 9.90 zl :p nie cieszy mnie tak ta bluzka ale fakt z tego że zamiast L czy XL weszłam już do M huuurrraaa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy goes nuts 0 Napisano Sierpień 16, 2007 taka jedna - to bardzo, bardzo gratuluje :D nie ma nic lepszego jak zmniejszające się ciuchy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniele 0 Napisano Sierpień 16, 2007 WItam, musze się wyspowiadać:( zgrzeszyłam:(:(:( zjadłam garsć orzeszków, ale tylko garść a zostało jeszcze troche, chyba je wywale żeby mnie nie kusiły:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy goes nuts 0 Napisano Sierpień 16, 2007 uuuu :D takich ziemnych? solonych?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 16, 2007 A ja zgrzałam sobie kiełbaske drobiową i zjadła z grahamką pfff :p poszłam na wage i 65 :D ciekawe ile jutro będzie :p do 3 września chciałabym ważyć przynajmniej 63 :p moim jedynym grzeszkiem który popełniam to piwko hehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monik63 0 Napisano Sierpień 16, 2007 nick..........skądjestem........wiek.......wzrost....... ...w aga.......cel Aniele............śląsk................22...........177..... .....64,5.........59 Taka jednakobitka.śląsk.......18.........164...........66... .........55 Novika_86.........śląsk.....21.........171............67 ,1 ............59-61 katinka.....Bochum.......34.........160..............82. ...............70 Emica.......Kraków........21..........170.............61 ................57 Monik63....WLKP..........22..........170.............66.................60 A teraz przede mną 2 tygodnie usilnej pracy nad moim ciałem... 1 września wraca moje kochanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy goes nuts 0 Napisano Sierpień 16, 2007 Monik, a zdradzisz skąd z Wielkopolski jesteś?:D tak chociaż w przybliżeniu ;) bo ja z Poznania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniele 0 Napisano Sierpień 16, 2007 Witamy:) CGN tak solonych ale tylko garść więc się nie liczy:P Zrobiłam 6 weidera więc spaliłam. Teraz idę sprzątać ale jest tak duszno że jakoś mi się nie chce:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 16, 2007 czesc dziewczyny.pozno bo pozno ale dotarlam.jak ja mam dzisiaj dodny wiksyc.moja starsza ma za tydzien urodziny wiec trzeba poszukac cos dla 13 latki.a nie wiem czy pamietacie ze to trudny wiek.nie wiadomo samemu czego sie chce a jako mama to juz wogole nie mam pojecia.no coz jakos to bedzie.kiedys wyrosnie.dzisiej nie bylo zbyt dietetycznie8@) ale to nic.od jutra bedzie lepiej-mam nadzieje Crazy-moj basen ma 50 m dlugosci! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 16, 2007 mialo byc nie bylo dietetycznie (@) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Novika_86 0 Napisano Sierpień 16, 2007 Hejo kobietki! U mnie dziś było wszystko ok, ale przed 17 wpieprzyłam drożdżówke z makiem i powiem Wam, ze nie żałuje, bo nic juz później nie jadłam a pozatym od razu na kibelek poleciałam, więc czuję się troszkę rozgrzeszona;) W sb staje na wage hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 16, 2007 hej aniele pytasz o olejki.ja mieszam pare kropligeraniowego i pare cynamonowego z obojetnie jakim kremem po kapieli.i masuje.potem troche sie owijam folia i albo ruch albo pod kolderke zeby sie wypocic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy goes nuts 0 Napisano Sierpień 16, 2007 katinka, to Ty masz olimpijski basen! i robisz 40 długości?! od dzisiaj będziesz moim guru :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 16, 2007 jak nie zalujesz to dobrze.zostaw te drozdzowke(tez bym zjadla musze przyznac)w spokoju i dalej dietka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniele 0 Napisano Sierpień 16, 2007 ale co to za olejki, jaka firma?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 16, 2007 olimpijski olimpijski.na innym bym przeciez nie plywala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy goes nuts 0 Napisano Sierpień 16, 2007 oj katinka, to ja przez Ciebie popadnę w kompleksy :D :D :D brakuje mi 20 basenów, żeby Ciebie dogonić ;) niezła jesteś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 16, 2007 http://www.mydlandia.pl/produkt.php?id=122 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 16, 2007 kupujcie bo warto.ja za taka sama buteleczke bule u mnie 11 euro.no nic w pazdzierniku zrobie zapas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 16, 2007 zawsze lubilam plywac.jako jedyna w rodzinie potrafie plywac .moj maz nie cierpi plywania ale zarazilam cory wiec plywaja ze mna.to znaczy ja mije rundy a one pare a potem zabawy i skoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 16, 2007 jako jedyna w rodzinie potrafie plywac mialam na mysli rodzicow i brata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 16, 2007 a tak wogole to na takailosc plywania powinnam byc chuda jak tyczka.coz kiedy jesc smakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy goes nuts 0 Napisano Sierpień 16, 2007 ja ostatnio znalazłam info, że godzina pływania to tylko 300-400 kcal, zawsze byłam przekonana, że dużo więcej się spala :) ale za to mięśnie sobie powyrabiamy ;) i serducho wzmocnimy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 16, 2007 rozmawialam ostatnio z moim lekarzem na temat plywania.doradzil mi zeby plywac wolniej to wtedy traci sie tluszczyk.szybkie plywanie jest dobre na kondycje.tak ze ja mieszam pare tak pare tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 16, 2007 im wiecej sie wazy tym wiecej sie spala kalorii.moja kumpela zawsze protestuje bo ja w godzine plywania trace ok 500 a ona ze swoimi 53 kg nicecale 350. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Sierpień 16, 2007 Kurcze mam ochote na czekolade :( Jestem jakaś przybita, bez humoru i jakoś nie mogę się ostatnio pozbierać wrr :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 16, 2007 a ja mam nadkwasote i od 5 min mnie skreca.co robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy goes nuts 0 Napisano Sierpień 16, 2007 no to pływamy tak samo, ja zawsze zaczynam powoli, potem w miarę jak się rozgrzewam to coraz szybciej, a z 15 ostatnich znowu powoli :) ale to dzięki, zawsze dobrze się czegoś nowego dowiedzieć ;) i ja pewnie też tracę tyle co Ty, bo chyba podobnie ważymy ;) jutro idę zobaczyć jakie są wagi i za ile i jak jakąś znajdę to może w końcu się dowiem ile ważę :D i może zaszaleję i jeszcze centymetr kupię? hmm :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy goes nuts 0 Napisano Sierpień 16, 2007 na nadkwasotę (jeśli to to samo co zgaga) to albo kilka migdałów, albo sobie troszkę sody oczyszczonej rozpuść w wodzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katinka123 0 Napisano Sierpień 16, 2007 a mnie sie baterie w wadze wyladowaly i zastanawiam sie czy kupic nowe?.....ha ha .bez wagi luzniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach