Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Novika_86

To dla nas ostatni dzwonek, szukam młodych dziewczyn, które chca zgubić kg.

Polecane posty

cześć dziewczyny :D właśnie wróciłam z małych zakupów, kupiłam sobie brzoskwinie i arbuza, i jakiś pełnoziarnisty makaron, zobaczę co to za cudo :D musli mi jakoś dzisiaj nie wchodziły, więc je olałam i właśnie wciągnęłam 2 brzoskwinie ;) taka jedna, z dzieckiem też mnie od czasu do czasu nachodzi, zwłaszcza jak widzę takie maleństwa które dopiero się nauczyły chodzić (albo jeszcze się uczą) i tuptają tak ślicznie :D i się do mnie uśmiechają :D no i się wtedy rozpływam :D i chodzi Ci o Słowacki Raj? czy jakoś tak:D bo jeśli o to, to słyszałam że super sprawa ;) konkretów nie znam, ale naprawdę mi to polecali znajomi :D panna hanna gratuluję efektów :D katinka witaj :D pogłaszcz pieska ode mnie :D novika również witaj ;)

katinka123, poki co nie pale piaty dzien i trzymam sie. przestalam kaszlec, a przez pierwsze trzy dni ciagle mi sie cos oksztuszalo.Czuje sie jakbym byla dzieckiem, bo ostatnio wlasnie w dziecinstwie mialam tak wyostrzone zmysly:P Rzucalam juz wiele razy tak na tydzien, dwa, trzy.......raz rzucilam prawie na pol roku z tego co pamietam. Katinka123 a ile czasu palilas zanim udalo Ci sie rzucic? Ja z tego co pamietam to tak na dobre od trzeciej klasy gimnazujm, czyli jakies 5 lat bedzie niestety. a ostatnio prawie 3/4 ramy na dzien. oki no ale forum jest o odchuzdaniu a nie o rzucaniu:P Jak z figura u Ciebie po rzuceniu katinka duzo przytylas? Pozdr

Crazy goes nuts: ten makaron jest calkiem calkiem, ale musi byc z dobrym sosem:P Dzieki za gratulacje, normalnie czuje sie dowartosciowana:p

crazy dokładnie to nie wiem o co chodzi tylko jakieś ciepłe źródła na słowacji, jakieś baseny itp znajomi rodziców tam jeżdzą i tak myślę czy też nie jechac na weekend :) A co do dzieci ja mam tak samo mój chłopak to już się doczekać nie potrafi ale mamy czas (chyba hehe) :)

u mnie bylo tak.zaczelam palic w pracy jak mialam 19 lat.nie palilam duzo ale zawsze cos.potem byl wyjazd do niemiec.najpierw palilam bardzo malo,ale po 2 dziecku znalazlam kumpele ktore kopcily na calego .tak ze duzo palilam od 96 roku pare razy sie wodchudzalam ale nigdy tak na calego.dzieki fajkom i kawie zrzucilam do 2004 roku 20 kg.to znaczy tylko pilam kawe i palilam przez jakis czas,taka moja dieta cud.potem w listopadzie2004 roku przestalam palic i nie musze chyba juz dalej pisac. to znaczy tak na poczatku nie tylam bo sie bardzo pilnowalam.ale po 4-5 miesiacach uznalam ze juz nie przytyje i zaczelam jesc.smakowalo wszystko zupelnie inaczej,wiec jadlam i jadlam.i tak z 59 kg w 11.04 zrobilo sie 86 w 01.07.tragedia.

ale dla pocieszenia znam tez inny przyklad.kumpela ktora ze mna przestala palic nie przytyla ani grama.ale ona nigdy nie robila diety.40 lat ,160 wzrostu i 52 kg.tez bym tak chciala.

crazy co do makaronu to nie wiem czy to ten sam co ja zawsze w polsce kupuje ale makareny pelnoziarniste sa z regula lepsze.ja moja rodzine przerzucilam rok temu na te ciemne makarony.smakuja inaczej ale nie gorzej.

katinka a kto by tak nie chciał ?? :( ja mam koleżanki co są chude chociaż jedzą dwa razy więcej niz ja normalnie :( niczym się nie przejmują a jedna to nawet jak mniej je przez 3 dni to zaraz mniej wazy a przytyc nie potrafi :o ahh :(

to lecę robić obiadek, dzisiaj mam cyca kurczakowego i sałatkę, a na deser arbuza :D jutro może zrobię makaron, skoro mówicie że dobry ;) Haniu, a ja sosy robię tylko i wyłącznie pyszne :D

Cześć :) Obżarłam się wczoraj trochę, bo już nie mogłam wytrzymać bez ciasta :P Ale dzisiaj grzecznie robię sobie odtruwający dzień na płynach ;) Zaklepałam już sobie cały dzień w Aqua Parku :) :D

Trzeciego września :) Wmyśliliśmy z facetem, że pójdziemy w dzień rozpoczęcia roku szkolnego, wtedy powinno być mało ludzi ;) :P Już się nie mogę doczekać, bo mam fajny kostium... mam nadzieję, że do tego czasu zrzucę ze dwa centymetry, żeby w nim lepiej wyglądać :) Crazy, a jak u Ciebie? Basen daje efekty? :)

wiesz, sama nie wiem :D pewnie jakieś dają, ale jak widzę siebie codziennie w lustrze to nie zauważam ;) czuję tylko, że mi się mięśnie fajnie wyrabiają, a to super ;) jutro idę dalej trenować :D a z tym 3. września niegłupi pomysł, rozejrzę się, czy u mnie w okolicy nie ma jakiegoś aqua parku, może być fajna zabawa :D

Witam dzis jest moj pierwszy dzien, na dzien dzisiejszy waze 56 kg wzrost 162, chce schudnac 6 kg. Stosuje diete kliniki mayo, cos podobnego do diety kopenhaskiej, jezdze na rowerze, biegam, jak wystarcza czasu to staram sie codziennie brzuszki robic, dzis takze pierwszy dzien bez papierosa, mam nadzieje ze wytrwam, jestem tak zaabsorbowana robieniem jedzenia, cwiczeniami i kosmetykami, ze nawet nie mam ochoty palic papierosow. Mam dopiero 19 lat wiec nie jest jeszcze za pozno. Pozdrawiam

a bardzo chetnie, faktycznie moze byc uzyteczne. Smigam zaraz na rower bo czas siedzenia przed komputerem juz minał 5 minut temu:)

ddominika to jest nas dwie co dietujemy i rzucamy faje, nie poddaj, ja 5 dzien:P Ech zazdroszcze Wam tego besenu, nie umiem plywac do cholery:p i juz o tej godzinie nie pisac o sosach, bo slinka leci a nie wolno hihi:p Trzymcie sie juz dzis znikam

Dzielnie się trzymam :) Jedna zupka w kubeczku, dwie zupki cukiniowe w talerzu i dwa litry wody... wieczorem chyba jeszcze machnę sobie zupkę pomidorową albo bulion :) Da się wyżyć :P Nawiasem mówiąc, zupki 80% warzyw to prawdziwe dobrodziejstwo, sycące, a chude, i do tego szybciutko się robi :) Pozdrawiam wszystkie Chudzinki ;) :)

u mnie dzisiaj dobrze.rano jajecznica ,potem malenka miseczka grochowej zupy,potem 4 koktailowe pomidory.a na kolacje sledzie w pomidorach.i dosyc duzo wody.teraz jeszcze herbatka i na dzisiaj koniec,

witaj ddominika :D co to za dieta, którą stosujesz? czym się różni od kopenhaskiej? :) taka babska ciekawość:D taka jedna, zobaczysz jak Ci ostatni rok szybko zleci, próbna matura, studniówka, matura ;) serio, ja nawet się nie obejrzałam a już trzymałam świadectwo :D Emica o jakich konkretnie zupkach mówisz? ;) bo brzmi ciekawie :D

No mam nadzieję, że to przeleci bo już mam dosyć tej szkoły szczerze to ją nienawidzę :o tylko ludzi z klasy będzie mi brakowac :( chyba pójdę do łóżeczka bo jakaś burza idzie :o

Crazy ---> mam na myśli przepyszne zupki z torebki :) Te z serii \"Porcja warzyw\" albo \"8 warzyw\", które zalewa się wrzątkiem albo chwileczkę gotuje. Żywię się nimi dość często, nie mają konserwantów i składają się w większości z warzyw. Smakują pysznie i do tego nie trzeba przy nich prawie nic robią :)

Mój dzwonek dzwonił strasznie długo, bo nie chciałam wstać i robiłam co chwilę drzemki :P Zupki są naprawdę fajne :) I z Knorra i z Winiar, chociaż te z Knorra mają więcej warzyw. Moją faworytką jest zupa \"8 warzyw\", gęsta, kremowa zupa z ziemniaków, papryki i kukurydzy, naprawdę syci i ma 77 kalorii na kubeczek :)