Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara 20 latka

nie umiem docenic tego co mam

Polecane posty

Gość stara 20 latka

nie umiem cieszyc sie z tego co mam :( studiuje, mam swietnego chlopaka, wynajmujemy mieszkanie ze znajomymi, nie narzekam na brak pieniedzy chociaz akurat jestem bezrobotna - moze w tym lezy glowny powod - jestem mloda, cale zyce mam przed soba a czuje sie jak bym miala 60 lat i czekala tylko na trumne :o czuje ze zycie ucieka mi miedzy palcami - nie mam zajec, jakiegos hobby ktoremu moglabym sie poswiecic i boje sie zycia ... :o

Gość stara 20 latka
moze up ? :O

Gość dtd
bezczynność przy zależności od realiów i wrażenie braku wyjścia podłamuje szukaj pracy a gdy będziesz miała środki finansowe to i pasji, odżyjesz wówczas :))) a gadaniem i pisaniną nić nie zdziałasz, to tylko przelewanie z pustego w próżne i pogrążanie się w dumaniu nad sobą i diabli widzą czym

Gość stara 20 latka
jak widze ze ktos ma gorzej to doceniam :o albo jak boje sie ze cos moze mi byc to rowniez maksymalnie doceniam to co mam - ale tylko wtedy :o

Gość inna całkiem inna ...
Jeżeli na razie nie pracujesz, poszukaj sobie czegoś, co Cię rozbudzi.. Sensem życia jest ciągły rozwój .. Znajdz sobie coś, jakieś zainteresowanie, wtedy odżyjesz ... :)

Gość dtd
a przede wszystkim powinnaś skupić się na studiach i ukończyć je jak najlepiej :)))

Gość stara 20 latka
wlasnie nie pracuje od kilku dni i czekam na telefon z pracy ktory o dziwo mial zadzwonic juz w piatek :o znow mnie nie chca :o a pieniadze kiedys mi sie skoncza .. :o

Gość inna całkiem inna ...
Zapisz się na jakiś kurs, poczytaj ... nigdy nie wiadomo skąd inspiracja przyjdzie ... :) Zrób coś dla siebie, to zawsze nastraja pozytywnie ...

Gość dtd
myślę poza tym ze za mało masz jakichś dobroczynnych składników w organizmie, np serotoniny zmuś się do wysiłku fizycznego, np wycieczek rowerowych codziennie, myślę że po paru dniach zauważysz zmiany w nastroju i przybędzie ci sił i pozytywnego myślenia

Gość stara 20 latka
nie mam rowera :P :o wiem umiem tylko narzekac :P ale nie znam za bardzo miasta w ktorym mieszkam znajomi pracuja a ja sama nie lubie chodzic/spacerowac

Gość stara 20 latka
jestem bezrobotna, dlatego szukam sponsora:p

Gość stara 20 latka
kocham podszywaczy wiec piszcze co chcecie :P

Gość stara 20 latka
u mnie bieda az piszczy:p

SBH, litości Oddałaś Mrottce polę walkowerem i szukasz słabszych? No tak, przez Internet krav-maga nie działa :(

Gość stara 20 latka
ke ?? :o

Gość creditcard
mam zla wiadomosc: to ci nie przejdzie. Zawsze bedziesz niezadowolona z zycia, bo zawsze ktos bedzie od ciebie bogatszy, piekniejszy itp.

Gość dla mnie studia były pasją
przykro, że fatalnie wybrałaś. Ale tak to już jest jak się idzie na studia bo "wszyscy" tak robią, bez szczególnych fascynacji daną dziedziną bez prawdziwego zainteresowania. A potem 5 lat na ściągach i praca magisterska z internetu...Yntelygencja kuźwa jego mać...Jest nawet taki dowcip: jak studiują faceci ? Za-żarcie. A jak dziewczyny ? Za-wzięcie...

Gość creditcard
aha, poczytaj topic "stwardnienie rozsiane". Takie optymizmu i radosci zycia nie znajdziesz nigdzie indziej.

Gość stara 20 latka
a kto powiedzial ze zle wybralam studia ?? :o

Gość creditcard
dla mnie studia byly pasja Nie kazdy ma takie szczescie,aby jego hobby przekladalo sie na konkretny kierunek studiow i konkretny zawod. A nawet jak na poczatku czlowiek tak mysli, to idzie na studia i jest bardzo rozczarowany, ze uczy sie nieprzydatnych rzeczy. Takze ciesz sie,ze miales/as szczescie i wiedz, ze jestes w mniejszosci i nie chrzan,ze jak dla kogos studia nie sa pasja, to fatalnie wybral.

Gość stara 20 latka
dzieki :) poza tym w moim rodzinnym miescie mialam szanse na zajecia dodatkowe zwiazane z moimi studiami a tu jakos nie umiem sie za to zabrac :o