Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jupiiiii

POMÓŻCIE PROSZĘ - balsam, olejek co na rozstępy???

Polecane posty

Gość Jupiiiii

Stosuję balsam ujędrniajacy nivea Q10 ale na piersiach przy sutkach zauważyłam czerwono-fioletowe kreseczki :( Możecie coś polecić - co lepsze balsam czy oliwka /widziałam taką w żelu na rozstępy dla kobiet w ciazy/

Gość czerwone zejdą

Gość Jupiiiii
Proszę poradźcie mi - chciałabym jak najszybciej coś niedrogiego zakupić i zacząć używać, to juz 4 miesiac..

Gość znów i znów
czerwone nie zejdą lae zbledną. kup oliwkę i smaruj się codziennie możesz nawet 2 x dziennie, super są masła do ciała, np kokosowe albo kakaowe, popytaj w aptekach, ach, jest też krem flissan, w aptece, taki różowo fioletowy

Ja uzywam od poczatku ciazy Lotion przeciw rozstepom z Bübchen i uwazam, ze jest bardzo dobry i wydajny. To juz 35tydz. ciazy, a ja nie zauwazylam jeszcze ani jednego roztepu :) Mam nadzieje, ze sie juz nie pokaza :P Pozdrawiam i wszystkiego dobrego zycze 🌻

Gość Jupiiiii
Czyli może być zwykła oliwka do ciała czy lepsza ta typowo przeciw rozstępom? Bubchen jak dla mnie jest drogi, prawie 40 zł :(

Gość znów i znów
może być zwykła oliwka, tylko stosuj systematycznie, skóręnależy w ciąży rozmiękczać a oliwka nadaje się do tego idealnie:)

Gość Jupiiiii
staram sie conajmniej raz dziennie, choć przyznaje - przez lenistwo :o obym nie żałowała. Pozdrawiam i dziękuję 🌼

Gość znów i znów
kurcze, ja też chyba leniwa jestem, generalnie kiedyś stosowałam balsamy litrami, jakoś tak 2 lata temu mi przeszło, balsam w domu mam, nawet ze 2 ale jak mam się smarować to mi się za bardzo nie chce:)A teraz zawsze po kąpieli się smaruję bo wiem, że MUSZĘ, gdyby nie to to pewnie smarowałabym się raz na tydzień jak już bym miała wysuszoną skórę...stosuję to granatowe mleczko Nivea, super natłuszcza, a za jakiś czas przerzucę się na oliwkę w żelu Johnsona, a potem jak już brzuch będzie coraz większy na masło kokosowe...puszka kosztuje chyba 50 zł, pół litra, ale starcza na lata. Moja koleżanka go używała, nie ma nawet milimetra rozstępów...no i jak pięknie pachnie...:) powodzenia, nie martw się i życzę Ci duuuużo zdrówka:))

maslo kakaowe/. Na poczatku ciazy stosowalam oliwke i fissan, skora byla wysuszona i zrobilo mi sie cos na boczku. Od czwartego miesiaca robie masaz rekawicami jak biore prysznic i potem nacieram kremem na rozstepy z masla kakaowego, a reszte ciala zwyklym balsamem z tego maselka. Skora ciagle nawilzona, nic nie wylazi, a to co sie pojawilo zblaklo. Polecam

Gość znów i znów
http://www.allegro.pl/search.php?string=mas%C5%82o+kakaowe&search_type=1&exclude=&location_radio=1&selected_country=1&state=0&city=&price_from=&price_to=&category=0&order=t&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7 a tutaj link do allegro, może znajdziesz dla siebie coś ciekawego:)

Gość eleonora_
fajne produkty są z serii mamas http://mamas.com.pl/produkty/ sama używałam kremu oraz olejku i byłam zadowolona z efektów ;) skóra po nich była elastyczna, miękka i dobrze nawilżona