Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andre

nie byłem nigdy z kobietą co nie znaczy, że przegrałem życie

Polecane posty

Gość frk-09
To sprawdź sam! Ja mam naturę samotniczą. Wyciąłem prawie wszystkich znajomych w pień. Od jakiegoś czasu prawie nie chodzę na imprezy a jednak miewam dziewczyny. I muszę powiedzieć, że w tym całym poznawaniu chodzi o następujące kwestie: trzeba być otwartym, uśmiechać się i nie bać panicznie należy wykorzystywać nadarzającą się okazję i nie "filozofować"; tutaj nie poznam, w necie nie warto... Wszędzie można. Od sklepu przez net aż do lasu. A tak naprawdę, net dla nieśmiałych jest świetnym sposobem.

Gość frk-09
Poradzę Ci ;) tak po cichu......................... załóż sobie stały nick taki wpadający w oko ale odpowiadający Twojej naturze jeśli jesteś melanchollijny to wyraź to, np: śnię o Tobie :D jeśli jesteś demonem prędkości to także to wyraź, np: 255km/h syreną ;) i pisz tutaj, to co myślisz... Moje doświadczenia i obserwacja życia na forum, mówią mi, ze po niedługim czase będziesz miał fanklub :D Tutaj jest tylu kretynów, że każdy kto potrafi napisać kilka zdań z sensem robi wrażenie :D Od razu widać takiego. A kobiety sa wygłodniałe bystrych facetów, który NIEUZALAJĄ SIĘ NAD SOBĄ I NIE POZUJĄ NA MACHO.

Gość frk-09
...żeby było jasne, potem z tego fanklubu, jakoś wybierzesz chętną do spotkania :) możesz z całym fanklubem się spotkać, ale jak na początek to ja odradzam, bo baby mogą przejąć inicjatywę :D

Gość andre
A skąd wiesz, ze nie mam stałego czarnego nicku ;)

Gość princessa26
a Ty sie boisz kobiet? bo czegos nie rozumiem...co za klopot isc z kumplami na impreze potanczyc (wiem z autopsji taniec zbliza ludzi) pozniej jakis drink i rozmowa np,przy barze mlody facet z Ciebie i sie zadreczasz. A jak siebie oceniasz? Przystojny?przecietny? chetnie pomoge cos doradze..

Gość frk-09
Najpierw gadki na forum potem maile, gg, telefon i oczywiście wzajemna wymian zdjęć a mic harem na kafeterii to fajna sprawa :classic_cool: no więc jeśli masz nick, to działaj! naprawdę net to jest świtne miejsce dla nieśmiałych tylko postępuj według powyższego sposobu nie umawiaj się bez wymiany fotek lub jeśli kobieta się uprze nie rób tego zbyt czesto bo to najczesciej strata czasu i zenujaca sytuacja

Gość zwyczajnie
A moja znajoma poznała miłość swojego życia dopiero w wieku 39 lat. W wieku 40 lat urodziła 1-sze dziecko, chłopczyk ma już 4 latka i jest uwielbianym przez całą rodzinę jedynakiem i do tego malutkim geniuszem, nauczył się czytać w wieku 3 lat, przy tym ma zaskakująco rozwiniętą pamięć, logikę i wyobraźnię, potrafi wymyślać takie opowieści na dobranoc, że jak nic jest kandydatem na pisarskiego Nobla. No cóż w końcu to owoc prawdziwej, dojrzałej miłości ;):)

Gość frk-09
księżniczko ;) może i mnie coś doradzisz, pomożesz :classic_cool: z tego co napisał można wnosić, ze jest nieśmiały, więc będize miał problem aby podejść i zagadać, księżniczko ;)

Gość andre
princessa, kiepsko tańcze, nawet bardzo kiepsko :( Nie jestem przystojny, ale brzydki też nie, choć raczej niski wg forumowych standardów (173). Jak każdy mam tam jakieś swoje kompleksy, ale nikt przecież nie jest doskonały. Frk, pomysł ciekawy, ale mi harem nie jest potrzebny. Jedna wystarczy na całe życie.

Gość andre
Nie jestem jakiś chorobliwie niesmiały, ale nie jestem też takim luzakiem, żeby zagadywać zupełnie nieznajome osoby.

Gość frk-09
...więc nie musisz mieć haremu, dzisiaj rzeczywiście haremy się buntują :D ale możesz liczyć na to, że za którymś tam razem poznasz kogoś odpowiedniego ale nie tylko, bo nabierzesz także pewności siebie portali randkowych także można próbować ale Ci którzy się tam reklamują, traktują potencjalnych kandydatów jak petentów, ja nie miałem do tego cierpliwości :D natomiast jako gwiazda forum ;) sam będziesz wybierał i najważniejsze, należy zachowywać się naturalnie, to znaczy ja jestem trochę stuknięty i nie ukrywam tego, są amatorki i takich zaburzeń :D Musisz się spodobać takim jakim jesteś naprawdę! I uwierz, że gdzieś tam w świecie nie jest jedna ale wiele kobiet dla których będziesz pociągający taki jaki jesteś.

Gość andre
bibelotka, bez przesady, aż tak staro się nie czuje przecież już na poczatku napisałem, ze wcale nie uważam, że przegrałem życie, bo przecież nie skończyło sie jeszcze :) frk, ale nie wydaje ci się, że na forum piszą ludzie z odległych miast a nawet czasem z innego kraju? Czy to nie utrudnia spotkania?

frk -- \"gdzieś tam w świecie nie jest jedna ale wiele kobiet dla których będziesz pociągający taki jaki jesteś.\" to co,ma jechac np. do Chin po kobiete?;) Poza tym andre pisales,ze masz nick czarny, tzn,zasugerowales..to dlaczego nie masz czarnego teraz?? To dsamo tyczy sie Ciebie frk, bo tez masz czarny,tak?:) He he ukrywacie sie:P

Gość andre
gdy ujawniam szczegóły ze swojego życiorysu to wolę to robić na pomarańczowo :)

bibelotka, moje miasto jest zbyt małe, żeby wymyslać taki topik

hehe no tak ale mi chodzilo o Twoj nick z ktorego zawsze korzystasz a nie o to abys ten zaczernil ale bahjka,nie wazne;) No i co w koncu postanowiles ?? Mam na mysli poznanie jakiejs dziewczyny?? Moze skorzystasz z pomyslu i zalozysz taki topic ... co wyzej zasugerowalam:):)

Gość enter__
mi sie wydaje ze gdybys chcial miec kobiete juz dawno bys ja mial;) moze poprostu szukasz milosci a nie laseczki do pkazania sie zeby mowili w koncu kogos ma ;) ja tez szukam i moze przeszukam cale zycie i nikogo nie znajde kto to wie :(

Gość enter__
nie chce mi sie bawic w przecinki i poprawne literowki:P:P:P:P

enter, a pewnie, że chciałbym od razu poznać kobietę , w której sięzakocham, po co mi inna? Po to żeby była? To przecież bez sensu. bibelotka, kujawsko-pomorskie :P

enter -- \"ja tez szukam i moze przeszukam cale zycie i nikogo nie znajde kto to wie \" nikt tego nie wie....no moze Bog :) \" nie chce mi sie bawic w przecinki i poprawne literowki \" leń;) andre -- \"kujawsko-pomorskie \" spoczko ;)zaloz taki topic,mowie Ci:)

Gość frk-09
Mój czarny nick, uległ wyeksploatowaniu :D przynajmniej jak na razie. Przecież ja nie miałem na myśli Chin :D tylko Polskę i to w najbliższej okolicy. Ja wolę kobiety z miast sąsiednich, bo nie mam ochoty na standardowe "chodzenie". Wolę takie romanse z tęsknotą i płomiennymi spotkaniami.

Gość enter__
{wstydniś] ❤️