Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truśka21

Brzydzę się penisa....

Polecane posty

Gość Truśka21

Jestem w ciąży - 7 miesiąc....i mam straszny problem. od pocz ątku ciąży nie mam ochoty na współżycie, a przecież podobno w ciąży wzrasta ochota na sex. Ja na początku zmuszałam się do niego, no bo przecież nie powiem mężowi, że nie mam ochoty.., ale już nie mogę. gdy patrzę na jego penisa, to poprostu robi mi sie niedobrze...Kochaliśmy się parę razy w trakcie ciąży, ale dla mnie to była udręka, choć mąż był i jest delikatny i romantyczny. Nie wiem co robić, boję się , że moje małżeństwo na tym ucierpi...myślicie, że ochota na współżycie wróci jakiś czas po porodzie?? dodam, że przed ciążą było nam ze soba w łóżku cudownie...??

Gość nie cierpie myszy
co???? laseczke? na łeb upadłas chyba

Gość dfgfg
skoro sie brzydzi penisa to jak mam mu zrobic laske? :O

Gość Truśka21
Dziewczyny, ja pytam poważnie....Mój mąż na mnie nie naciska, mówi, że zrozumie, jeśli nie mam ochoty i nigdy, przenigdy mnie do sexu nie zmusił, ani go na mnie nie wymógł..., ale mi si serce kraje, bo wiem, że on ma wielką ochotę na to.. a ja naprawdę się brzydzę, no nie mogę poprostu...nie wiem, co sie ze mną dzieje, to jest okropne. Boję sie o moje małżeństwo...na razie jest ok, ale o będzie później..

dziwne... to moze zaczniesz mu robic dobrze ręka jak nie chcesz seksu , oralnego też. A czego konkretnie sie brzydzisz? jak co zawsze powiedz mu by go umył przed zabawą. bedzie ok!

Gość truśka21
oj nie chodzi o higienę...on dba o ptaszka...nie wiem czego się brzydzę...czasem robię mu dobrze ręką albo ustami, ale czuję, że on pragnie czegoś więcej...myślicie, że ze mną jest coś nie tak?? Może powinnam iść do jakiegos psychologa?

POROZMAWIAJ z nim wytłumacz że nie czujesz sie komfortowo i że nie czujesz potrzeby seksu a wolisz np. pocałunki masaż a to ze w ciazy zwieksza sie ochota na seks to nie zawsze tak jest najważniesze byś z nim porozmawiała

Jestes już w 7 miesiącu ciążu za chwile juz nie będzie ci wolno się kochać a po porodzie hormony wrócą do normy wszystko się ustabilizuje i spowrotem najdzie cie ochota na sex. Ja też w ciąży nie miałam ochoty. A po jakims czasie po porodzie wszystko wróciło do normy wiec spokojnie, głowa do góry będzie dobzre :) pozdrawiam i życzę szybkiego i lekkiego porodu :)

przeczekaj. rozmawiajcie duzo, i nie odmawiaj mu czułosci. jesli chodzi o seks powinein zrozumiec, ale nie odpychaj go od siebie, czyli wspolne zabawy byc muszą. byc moze u ciebie w ciazy hormony tak pracują. I nie mysl o nim w kategorii obrzydzenia, pomysl ile przyjemnosci ci dawał przed i ile jeszcze ci da. ;) buziak!

Gość nie cierpie myszy
Minnnie to moze ty ja wyrecz i zrób mu laseczke na społke z myszą Napewno facet sie ucieszy jak zobaczy dwie "atrakcyjne" lodziarki

a może sie nie brzydziśz tylko masz blokade ze coś dziecku sie stanie ?? albo nie czujesz sie dla niego piękna ???? idzcie na spacer i poczujcie sie jak na pierwszej randce rozmawiajcie tulcie sie do siebie

Gość nie cierpie myszy
teraz nie uprawiam bo jestm zajeta czyms innym masz wyjatkowo racje

truśka nie martw sie wszytko wrócui do normy ale naprwde warto rozmawiać mężczyżni nie rozumiejeą burzy hormonów u kobiet moj maz sie boi ze mna kochać jestm 39 tc a ja mam ochote na seks i jak królik mogła bym :D a najpeirw myślałam ze nie jestem atrakcyjna ale rozmowa wszytko wyjasniła powodzenia w rozmowie z mężem

Gość nie cierpie myszy
jak mam ochote to bawimy sie " brzydko "jak jej nie mam nikt mnie nie zmusi do niczego

Gość nie cierpie myszy
no brzydko, np liżę mu rowek i wkładam język do dziurki

Gość nie cierpie myszy
tak 'brzydko' tłumacz to sobie jak chcesz

Gość nie cierpię myszy
wibratory,, kulki analne, zelowe nakładki, pejcze poślizgowe to wszystko , bawimy sie brzydko, bo tak oceniam zabawy analne zadna z was si ena to nie zdecyduje :PP

faktycznie bardzo \"smieszne \" jak ci niewiele trzeba by sie smiac z pewnoscia jestes blondynką

Gość Ralweli
13:08 Minnnie to moze rób mu laseczke, albo dorbze ręką, trzeba isc na komprpomis ja pierdziele ale poziom

Gość w jednym popieram niecierpie
myszy - poniewaz moj maz bardzo lubi jak go pieszcze przy odbycie, lize czasem miedzy jadrami a odbytem. facet tez ma punkt G tak jakby, moj maz to uwielbia. jest to pieszcze nie prostaty, mozna tez zwilzony palec wsadzic delikatnie w odbyt. moze to obrzydliwe dla niektorych, ale taka prawda, wyprobowalam.

jeju o co wam chodzi? co jest nie tak z poziomem, sorry czego? to seks oralny nie istnieje w małzeństwie? same cnotki sie znalazły, co w ciąży są a boją sie brac penisa do buzi:O