Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happy25

Dostalam podwyzke

Polecane posty

Gość happy25

hurra, moja pierwsza praca po studiach za pare dni minie mi okres probny 3 miesiace. szef wezwal mnie na rzmowe dzis. spytal czy jestem zadowolona z pracy itp. ja ze oczywiscie9bo jestem) on powiedzial ze ja tez jestem dla nich cennym pracownikiem i powiedzial ze za pare dni podpisze kontrakt- bezterminowy na pelen etat i dostane podwyzke ok 700zl( nie parcuje w Polsce). I co wy na to?? :)

Gość cherrycoke
wooo gratuluje tez ym chciala podwyzke a tak z ciekawosci- ile zarabialas na okresie probnym?

Gość happy25
na okresie probnym jakies 3200zl + benefity( Meal tickets, Diners Club Credit Card bilet miesieczny na metro) :) ciesze sie

Gość mordo ty moja.
a co robisz ?? Czym sie zajmujesz? bo pensyjka całkiem sympatyczna.

Gość happy25
branza IT ale jestem dopiero poczatkujaca w tym-jestem po eknomii nie informatyce :)

Gość happy25
i co najbardziej mi sie podoba- ucze sie angielskiego w firmie bo po takiemu to rozmawiamy:) dobrze ze nie zgodzilam sie na 6 miesiecy stazu w PKO za 600zl!!!! :)

Gość happy25
Dziekuje:)

Gość ha25
smieszne... smieszny to chyba Ty jestes. przynajmniej nie sprzatam i nie pilnuje dzieci albo nie siluje sie na budowie jak wiekszosc Polakow za Granica.

aaaa i dlatego wlasnie czasem czuje się jak smiec niektorzy to nie powinni się urodzić, np . ja:-(

Gość ha25
widac ze jestes prostaczka ponizej 18 lat co nawt matury nie ma

Gość ha25
to bylo do Elfa-prostaczki

Gość a jakie miastoPanstwo

Gość bo ja w Londynie zarabiam
ok.9 tys PLN na reke i to wcale nie sa wielkie pieniadze tutaj...-administracja..

Po pierwsze nie śmieszy tylko śmieszna.Po drugie nie mam osiemnastu lat.Po trzecie ten post nie był absolutnie złośliwy:)Tylko dziwię sie ze tak mało zarabiasz poniewaz ja równiez nie mieszkam w Polsce.W Twojej branży to małe pieniądze. p.s ja nie sprzątam,nie pilnuję dzieci itp.

Gość jak na prace
za granica, to naprawde jest malo ! Zwykly robotnik w niemczech zarobi 1300 Eu netto przecietnie m-cznie.

Gość ha25
Panstwo sasiedzkie Polski, mam 3 godziny samochodem do rodzinnego miasta w Polsce, miasto piekne i nie ma tyle nieciekawej Polonii co w angli czy innych krajach.

Gość nie rozumien..
jaki masz problem w powiedzeniu nazwy miejscowosci w ktorej pracujesz...tylko jakies "zagranica" "panstwo sasiedzkie Polski"..nie martw sie, nikt nie przyjedzie ukrasc ci pracy..no ale w sumie to twoja sprawa..

Gość ha25
4tys zl po studiach bez doswiadczenia IT, bez studiow IT tylko ekonomia i w dodatku angielski sredni a nie plynny to malo jak na moja pierwsz prace?? chyba smieszna jestes elf. ciekwae ile ty placisz za mieszkanie bo ja nie zyje w anglli wiec nie place pol pensji za chate, choc mam piekne 2m. Ale co niektorzy moga wiedziec...

Gość ha25
nie po to konczylam studia by w cv wpisywac sobie: zbieranie burakow Niemcy czy Kelnerka UK- beznadzieja

Gość nie rozumiem..
do h25...ze wydaje ci sie ze zarabiasz duzo to nie uprawnia cie do traktowania innych jak polglowkow czy "nieciekawa Polonie" ..ludzie tylko wyrazaja swoje zdanie a ty odrazu: ATAK

Gość ha25
Ciesze sie Elf ze Ty tez sie cieszysz ze mna ja z Toba tez:)

haa już niektórych zazdrość zżera ;) że małolata, że bez matury, mózgu bla bla POLACY! :D

Gość ha25
no bo ktos tu pisze: Zwykly robotnik w niemczech ma wiecej- kurwa ja nie pracuje jako robol ale w jednej z najwiekszych korporacji IT- CSC- jesli ktos wie co to jest. dopiero pracuje 3 mies i juz dostalam awans. nikogo nie krytykuje ale mieszkalam tez troche w innych krajach Bruxela i znam tamtejsza Polonie- i juz tam nie mieszkam

Gość nie rozumiem..
ha25-zadna praca nie hanbi i nie daje tez prawa do traktowania innych jako "roboli" przez to tylko, ze ktos pracuje w "naaaaaaaaaaaaaaajwiekszej korporacji".Naucz sie szanowac innych, bo to tylko swiadczy o twoim prostactwie...A o awans za granica nie jest ciezko..