Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaasssaaa

Zero przyjemnosci z sexu po Cilestach na co zmienic??

Polecane posty

Gość aaasssaaa

Witam Was dziewczyny. Wlasnie skonczylam 4 opakowanie Cilestow i od niecalego miesiaca nie odczuwam przyjemnosci plynacej z sexu, a tak naprawde to nic nie czuje. Nie mam zadnych innych skutkow ubocznych. Zastanawiam sie nad zmina tabletek na Yasminy ale nie wiem czy mi to cos pomoze a moze nawet odwrotnie. Podzielcie sie swoimi przezyciami!!

Gość Radio Maryja
dziewczyn sie pytasz? ginekolog chyba jest od tego!!!!! Wpierw badania hormonalne, zeby dobrze piguki dobrac!!!!

hej! ja też nie odczuwam przyjemności z sexu a biore Cilest, dopiero zaczynam 3 opakowanie. Nie wiem czy to wina tych tabletek czy może czegos innego. Jednak nie mysle o zmianie bo super się po nich czuje a co do sexu mój chłopak bedzie musiał sie bardziej starać :-P

Gość aaasssaaa
to niestety musze Cie zasmucic ze obojetnie jak by sie staral to nic nieda. Jedyna przyjemnosc czerpie z sexu oralnego

Gość allma85
o matko! ja biorę rigevidon- skutki fatalne, tycie duża dupa, duże cycki, nastroje, humorki....nie do wytrzymania za to satysfakcja z sexu... tez bym chciała zmienic na yasmine albo yasminelle, ale nie wiem czy warto

ja zaczynam dopiero Cilest (1 op.) i jest swietnie. jak narazie zadnych skutkow ubocznych (oprocz nabrzmialych piersi) a co do sexu to mam chyba jeszcze wieksza ochote na niego niz przed ich zazywaniem ;) moze masz zle dobrane tabsy ??

Gość maada
też brałam tylko że przez 6 lat a po odstawieniu dziewczyny dopiero jest .... sama rozkosz

Gość zaraz trupne padem
Zmienic tabsy:) Mialam identycznie.

Gość maada
tak na dobre to żałuje że tak długo je brałam

Gość maada
teraz nic nie biorę i rewelka